Oh jäää!


En av dessa 9 oväntade saker var mer intressant än de andra ;)

Ja när man är en tjej som fått komplimangen, "du har fett stor röv" är
det då konstigt om man blir glad i hjärtat när man ser sånt här??! ;)

/tiny

31/12 - 09

Årets sista dag hade kunnat börja bättre. Drömde att jag hade gjort illa handen och inte kunde vara med på Therese Cup. Jag var såklart arg som ett bi och hävdade att jag visst kunde spela, detta trots att jag hade en kanyl som skulle sitta i handen tills jag fått sista sprutan med någon medicin. Jag vaknade och blev glad när jag såg min hand kanylfri ;)


Två låtar som jag är helt fast i!

Jag har av olika anledningar köpt en månads spotify premium, vet ni vilken befrielse det är att slippa reklamen?? Åh jag tror jag har skapat ett beroende.



/tiny

30/12 - 09

Åh jag köpte världens finaste klänning idag, ska ha den imorn ;) Bild kommer sen! Synd att den inte var på rea bara :P Fast jag brukar inte vara bra på att hitta saker på rea, eller jo i Stockholm i somras med min mamma. Som jag shoppade och nästan allt var på rea. Knasigt värre!
Fasiken kom på att min svarta kuvertväska gick sönder sist jag var ut. Hmm fast å andra sidan behöver jag nog inte den imorn. Blir middag och spel med härliga människor, blir nog alldeles lagom. Särskilt som att jag inte ska dricka mer än ett glas vin till maten och ett glas champagne vid 12-slaget, måste ju vässa formen till cupen. Det är nästan det enda jag tänker på nu. Cup, cup, cup. Laddar med massa positiva tankar, det behöver jag. Ni som känner mig kanske förstår varför ;)

Ska mysa ner mig i soffan, läsa lite Cosmopolitan innan jag eventuellt ska åka in till stan en sväng och prata lite strunt :)

/tiny


Nyårslöften..

.. letade lite i min gamla blogg efter förra årets nyårslöften:
Eller jo vänta, jag har ju nyårslöften också, ett har jag skrivit tidigare och det är att jag ska vara helt ledig minst en helg varje månad! Jag ska kunna ha mina favoritjeans! Dom ska sitta som dom gjorde på den gamla goda tiden. Jag ska försöka bli bättre på att ställa rimliga krav på mig själv!
Dom två första löftena är nog inga problem men jag inser att det här med att lära mig att ställa rimliga krav på mig själv kan bli en riktig utmaning!


Jag klarade iaf ett av tre löften. Det var det med att vara ledig minst en helg varje månad. Hmm favoritjeansen hänger fortfarande i gaderoben, kanske ska jag göra ett nytt försök. Det viktiga är att jag lärt mig tycka om mig som jag är. Det här med rimliga krav däremot, det är jag usel på, kanske är lite bättre med lite god vilja. Ska fundera ut nya löften under de här sista dagarna av 2009.



Funderar på att kolla på Mamma Mia tills jag blir trött :) Ska försöka komma
i säng relativt tidigt idag! Sista träningen innan cup imorn!

/tiny

28/12 - 09

Promenad eller vila? Vila eller promenad? Hmm, kanske bäst att vila så att jag inte blir mager :D Fast vore iofs skönt att få lite frisk luft. Äh jag kom på att min mp3 inte har nå batteri kvar, utan musik kan man inte gå. Får ladda den så vilar jag så länge och går sen. Kanske ;)

/tiny

27/12 - 09

Hehe härlig start på dagen, var nära att åka till fotbollsträningen en timme för tidigt. Tur att jag har sån koll. Nåja bättre en timme tidig än en timme sen iaf!

Är det bara jag som inte gillar att få sms från nummer jag inte känner igen. Speciellt när det står konstiga saker. När man inte får något svar vem det är ifrån så blir det ännu värre. Och varför är det så att om det är någon som hör av sig från ett nummer man inte känner igen så finns det aldrig med på hitta.se??

/tiny


26/12 - 09

Åh jag längtar tills imorgon. Då ska jag först träna fotboll, sen rida och busa i snön med Chilleville! Fast det bästa kommer efter det. Jag tror att jag ska hänga här hemma ensam och bara vara. Minns inte när jag var ensam en kväll sist, har varit folk runt omkring mig hela tiden. Vilket kan vara skönt men nu känner jag att jag måste få vara ensam och tänka.

/tiny

25/12 - 09

Hoppas ni har haft en riktigt bra julafton och juldag.
Jag har jobbat och är helt slut. Är på skrivhumör men känner att det är lika bra att ge upp. Det blir sängen nu! Ska bli skönt att sova hemma inatt, även om jag sover bra hemma också. Mm jag har nämligen två hem. Det ni :)


Kanske borde börja lägga upp mera bilder.. Hmm tål att tänkas på :D
God natt!

/tiny

Bra där..

Satt och spelade tvspel för en vecka sen eller så. Fifa street. Jag deklararde att jag var grym och skulle vinna lätt. När jag ledde med 4-1 började det bli lite väl mycket gnäll från motståndarsidan om att "dosan inte fungerade". Vilket givetvis fick mig att hånskratta och säga att det är minsann inte jag som är dålig förlorare. Det hela slutade med att jag sa, jaja men ge mig dosan då jag kan vinna ändå. Eh den var trasig. Höhöhöhö håna först kolla sen ;)

/tiny


23/12 - 09

Oooh herre gud vilken dag! (läses på skånska för den rätta känslan).

Har varit och julhandlat, aldrig mer dan före dopparedan. Fast gick helt klart över förväntan, om man borster från att jag tappat pengar. Allt är som vanligt.

Igår förresten när jag skulle åka in till stan och stod och väntade på bussen var det två bilar som tutade och vinkade. Jag hann inte se om det var någon jag kände och sånt där ger mig alltid lite ångest. Var det någon jag borde hejat på? Har jag en fläck någonstans? Är gylfen öppen? 

Nej nu funderar jag på om jag ska sova en stund eller om jag ska sätta fart och göra klart här hemma så jag kan åka ner till mina föräldrar och julmysa någon gång ;) Vilket det än blir är det dags att sätta fart :)

/tiny


22/12 - 09

Varför struntar man ibland i att visa sin uppskattning? 

"Att känna tacksamhet och inte uttrycka det
är som att slå in en present men inte ge bort den."


/William Arthur Ward

Från denna blogg som får mig att vara tacksam över livet och det jag har.

/tiny


21/12 - 09

Myst i soffan med te och rostade mackor. Ska kolla på The Holiday och bli trött. Mysfilm.

Förresten så har jag verkligen fastnat i en låt nu igen. Har lyssnar på den tusen gånger den senaste veckan.



/tiny

20/12 - 09

Inatt när jag kom hem, fick jag inte ur nycklen ur bilen. Jag blev liiite frusterad. Funderade på att gå upp och hämta täcke och sova i bilen. Vem fan kommer på att man måste lägga i backen för att kunna ta ur nyckeln?? Vad är grejen?? Inte konstigt att det går åt skogen för Saab med så korkade idéer.

/tiny

YES!

Det gick vägen! Therese Cup here i come! Nu ska jag bara spela till mig en plats i de två startfyrorna. Hoppas allt annat ordnar sig också. Tycker det räcker med hån uppifrån för ett tag.

Förresten så köpte jag nytt puder idag eftersom den lilla pyssling som stjäl/gömmer mina saker vägrar ta fram både mössa och puder. Skulle inte bli förvånad om jag snubblar över pudret inatt när jag kommer hem från jobbet.

Dags att åka till jobbet nu, med huvudvärk och allt tur att det nog kommer vara rätt lugnt! Eller då blire iofs långtråkgit. Kom dit och spela nu ;)

/tiny

19/12 - 09

Då så. Nu gäller det. Fotbollsträning, viktig sådan. Tar tre djupa andetag, jag kan jag är duktig. Låser in prestationsångesten i gaderoben. Packar skorna. Lyssnar på We are the Champions en sista gång. Det kommer gå bra. Mitt i allt kaos står jag stadigt, men nu all fokus på träning. Jag kommer lyckas. Det är roligt att spela, jag är duktig.

Nu kör vi!

/tiny

Jaja..

..sitt däruppe och hånskratta bara gör det!
Ska lägga mig nu, upp och träna imorn. Ja om det nu går. Hyser inga större förhoppingar.

/tiny

18/12 - 09

Nu har jag fått nog. Den lilla pyssling som springer runt och gömmer mina grejer. Träd fram! Ge tillbaka mitt puder och min mössa. Stryk ska du ha!

/tiny


14/12 - 09

Lycka är när man är vrålhungrig, inte orkar laga mat och så rotar man i frysen och hittar en matlåda. Det gäller att vara glad för dom små sakerna :P haha

Nej om man skulle göra något vettigt en stund innan det blir sova. Ligger och latar mig i soffan och lägger upp en strategi.

/tiny

12/12 - 09

Lucia imorgon. Jag tjuvade och var på Lucia i kyrkan i fredags. Söta ungar :P Blir nog Lucia på måndag också, mysigt jue.
Är galet hungrig och orkar verkligen inte få ändan ur vagnen och göra mat. Kanske ska börja med att åka till stallet och ta in pållarna, men det är farligt att sätta sig i soffan man fastnar så lätt.
Tränade fem minuter idag, fick kliva av. Lika bra var väl kanske det. "Om du tränar idag så är det, det dummaste du har gjort på hela året". Dumma lår bli bra.
Imorgon ska jag baka, farmors pepparkakor. Bästaste!

/tiny


9/12 - 09

Ligger här på soffan och borde ta tag i massa saker. Jag har fastnat i Happy Gilmore, inte direkt första gången man ser den, men den är charmig! Ska ta tag i allt snart, har ju lite ont i benet också. Haha skyller på att det är därför det går lite segt här :D

Nu ska jag ta hand om mitt dumma lår så jag kan träna på lördag! Tror inte det är möjligt men jag måste hoppas :) Ni får gärna sponsra mig med ett spabesök ;)

/tiny


7/12 - 09

Åh hoppträningen igår gick sjukt bra faktiskt. Fick lite ont i mitt stackars lår som gick åt skogen på fotbollsträningen i lördags. Chilton har utveckalts så otroligt mycket på så kort tid.

Idag har jag och mamma bakat godaste brödet. Sjukt gott är det.

Nu ligger jag och kollar på ett program som gör mig sjukt arg. Kommer snart bli på bättre humör, och tur är väl det :) Bästa!

/tiny

5/12 - 09

Bra dag på jobbet igår. Var grymt kul, vad hände där? :P
Nu ska jag och hälsa på min ena bror och hälsa på lilla Emma! Efter det är det fotbollsträning och min "kära" vän prestationsångesten får stanna hemma!

Ikväll blir det en riktig myskväll med riktigt goa människor!

Mm längtar till jul jag för då kommer F hem.

/tiny

Livsförbrukning.

Haha det är helt sjukt. Jag städar badrummet. Hittar hur hudlotion av alla dess slag. Helt sjukt. Jag skulle kunna klara mig hela livet utan att handla hundlotion. Jag har bunkrat upp ett rejält lager ;)

Kanske är jag totalt dum i huvudet som önskar mig ett body butter från body shop i julklapp. Fast kalla mig blåst med hallon body butter går inte av för hackor ;) Den och jordgubbe är mina favoriter :)

/tiny

3/12 - 09

Åh igår när jag var ut och red barbacka fick jag riktigt jullkänsla. Det var stjärnklart, månen lyste och träden gnistrade vita jag var tvungen att sjunga lite julsånger. Chilton såg inte helt nöjd ut. Haha. Han har verkligen funnit sig tillrätta i nya stallet. Han blev skitförbannad när han inte fick stanna i boxen igår kväll. Tog mig nästan 10 minuter att få ut honom på gången :P

Nu lyssnar jag på julmusik och städar. Usch är verkligen inte på städhumör men jag antar att det är sånt man måste göra ibland och jag är under hot ;) Bara att städa och se glad ut antar jag.

/tiny


RSS 2.0