28/3 - 10


Så här kul har jag det idag, statistik är ju bara för underbart.

Ny tröja, och håret innan klippning och färgning.

Håret efter klippning och färg.

Daaamn me, glömde reprisen av Desperate Housewives. Kollade ju på MFF i tisdags..

/tiny

26/3 - 10

Nu är det dags! Jag har grävt ner mig i gammalt alldeles för länge! Hej då till det förflutna hej framtiden! Nu kör vi!

/tiny

25/3 - 10

Jag tycker att det kan vara en riktigt humörhöjare att få shoppa något man längtat efter länge, eller hitta något som man väldigt gärna vill ha och faktiskt ha möjlighet att köpa det. Något som kan sänka humöret är personalens beteende. Det kan handla om allmänt otrevliga, snorkiga expediter eller ännu värre expediter som ignorerar att du finns. Det hände igår, vi fick stå i kassan och vänta en mindre evighet. Om det inte var så att jag verkligen, verkligen ville ha dom där skorna hade jag lämnat dem och gått därifrån. Till slut kom en av kvinnorna som jobbade i butiken fram och frågade om vi ville ha hjälp, ja svarade jag aningens bittert. Det är vid sådana tillfällen man önskar att expediterna jobbade på provision och man kunde göra om den klassiska scenen i Pretty Woman, för skadegläde är kanske inte den enda sanna gläden men visst är det en sann glädje allt! Vi gick vidare till en sportbutik där mannen i kassan istället var kändes genuint trevlig och det goda humöret var åter tillbaka. När vi sedan gick vidare till apoteket för att handla ansiktsprodukter fick vi sådan bra service att jag gärna går dit igen. Vi stod och funderade och genast kom kvinnan fram och frågade om vi ville ha hjälp, visade hon produkter som skulle kunna tänkas passa oss utan att få, jag kan ju bara tala för mig själv, mig att känna mig tvingad att köpa. Det är så man får kunder att komma tillbaka. För det absolut värsta som finns är när man går in i en butik där man känner sig som en idiot som inte handlar. Det hände förra veckan, jag skulle köpa en present och gick till kassan för att betala. Då uppmärksammde expediten att det var medlemsrabatt på ansiktskrämer, jag avböjde vänligt och sa att det var bra så här idag. Hon ger sig inte, hon fortsätter gå på om vilket kanonpris det är detta trots att jag börja vrida mig av obehag och ångra att jag bad att få presenten inslagen. Det var en ren plåga och jag kommer gruva mig för att gå in där igen och då älskar jag ändå de produkter som finns att köpa där.

/tiny


19/3 - 10

Sitter i soffan och är äckligt trött men väldigt nöjd med mitt hår. Dessutom luktar det så gott, borde kanske gå till frisören en gång i veckan bara därför ;)

Har hunnit med en riktigt trevlig fika och en sväng på kupolen också. Nu ska jag fundera om jag orkar sticka iväg och hämta ett paket eller om jag ska göra det imorgon.

/tiny




Slumdog millionaire.

Har precis kollat klart på film, Slumdog Millionaire som ni kanske redan gissat er till med lite vägledning från rubriken. Jag antar att ni alla har sett den eftersom jag ser alla filmer långt efter att alla andra sett dom. För att ni ska förstå hur efter jag är vad det gäller film så har jag inte sett hela Sagan om ringen triologin, inte Twilight och inte hela Pulp Fiction som ändå känns som en film som alla ska ha sett. Ja alla utom jag då. Nåja nu ska jag inte hänga upp mig på hur efter jag är när det gäller film, utan hur bra Slumdog Millionaire är. Om det är någon som missat den, se den!

Finns det någon film som jag borde se? Glöm inte att ni kan säga filmer som alla redan har sett, för jag har antagligen inte sett den ;)

/tiny


Längta!!

Jag vill att  klockan ska bli träning nu, så kan jag sova sen så att det blir imorgon. Ska bli så sjukt skönt att klippa mig imorn, håret börjar bli riktigt slitet nu och det går inte att göra någonting med det.

Hoppas det blir lite sol nu då så jag får använda mina nya solglasögon. Kunde man ju ge sig på att det skulle bli molnigt lagom tills jag äntligen fått handla dom ;)

Ingen verkar vilja erkänna att de "lappat" min bil, det får väl helt enkelt vara ett litet mysterium då.

/tiny


18/3 - 10

Varje kväll den här veckan har jag haft något planerat. Eller ja alla utom söndag, därför funderar jag på att planera in något söndag kväll medans jag ändå håller på. Kanske middag i en god väns sällskap, eller bio. Fast sist jag tittade vad som gick på bio var det inte mycket att hurra för.

Nej nu ska jag sätta fart. Tänkte hinna plugga lite statistik innan fotbollsträningen ikväll ;)

/tiny

17/3 - 10

Medans jag var på stan och shoppade har någon satt en lapp på bilen.


Vem är den "skyldige"? :D

/tiny

Blängsylta..

Åh jag får panik när folk glor. Jag tror alltid att jag har någon fläck, mat i ansiktet eller gylfen öppen. Jag tycker det är jätte obehagligt och kanske är det därför jag ska åka och kolla på schyssta (hoppas jag) solglasögon imorgon, så jag har något att gömma mig bakom.
Jag kan också titta på folk som går förbi men det är stor skillnad att titta och att titta så mycket att man måste ha ätit 2 stora portioner blängsylta till lunch. Dessutom när jag konstaterat att jag inte har någon fläck, ingen mat i ansiktet och att gylfen är stängd, ja då känns det ännu värre. För då måste det ju vara något annat fel. Konstig känsla det där. Någon som känner igen sig?

/tiny

Lätt skrämd?!

Fy fan vad rädd jag blev nyss. Skrek rakt ut! Kollade på CSI och tjejen gömde sig i gaderoben och mördaren hoppar på henne bakifrån. INTE OK! Kan inte vara bra för hjärtat att bli så där rädd och för övrigt så känner man sig lite fånig när man skriker rakt ut.



Har som vanligt haft en toppen tisdag, men hur ska jag göra nästa vecka? Vissa svikare åker bort så ska jag ha tisdagsmys själv då?! Stand in någon?? Just ja ni bjuder på mat, för jag gjorde det idag ;) hehe

Nu ska jag krypa under filten och se om jag vågar se klart på CSI, ovanligt läskigt idag. Typiskt hur ska jag kunna sova???

/tiny


16/3 - 10

Världens bästa tisdag! Tisdagsmys väntar som vanligt, innan dess måste jag hinna städa klart eftersom jag inte gjorde det igår. Idag har jag hunnit med kupolen med världens bästa mamma också. Jag hittade en superfin tröja och en riktigt snygg jacka. Kanske lägger upp bild senare, men jag är rädd att ni kommer bli så avundsjuka :P

Jag lärde mig förresten något igår. Att när man tränar till 22.30 så ska man se till att det finns något att äta när man kommer hem. Fick lägga mig småhungrig igår för att jag inte orkade göra något att äta. Vem orkar laga mat vid den tiden?!

Jobb vecka och jag ser faktiskt fram emot det riktigt mycket, och dessutom klippning på fredag. Det här kommer bli en toppen vecka.

Förresten kollade ni melodifestivalen? Vann rätt låt tycker ni?

/tiny

15/3 - 10

Idag ska jag få mycket gjort. Jag ska plugga statistik, städa, rida och träna fotboll. Det bästa när det är Desperate Housewives säsong är att det inte gör något när det är måndag, för då är det snart tisdag och desperata fruar. Det sämsta med Desperate Housewives säsong är att man inte kommer ha en chans att undvika vassen i sommar.

Nu kurrar magen så jag måste ta något att äta innan jag drar iväg till stallet.

/tiny

Tomma skåp..

Igår skulle jag och Karro ha spelat badminton, men det blev inte av för det fanns ingen ledig bana. Sist vi spelade så vann jag så himla lätt, som att stjäla godis från en småunge. På tal om att stjäla godis tycker jag vi tar en titt hur det ser ut när Karro är på besök hos mig.


Jo då satt mitt skåp är numera helt länsat på godis ;)


Jag har varit och hopptränat idag Chilton var seg som ett gammalt tuggummi, inte likt honom. Fast det gick ändå helt ok. Han är duktig min pålle.

Nu blir det soffan och Gossip Girl. Riktig slapp söndag!

/tiny


14/3 - 10

För en gångs skull vann rätt låt, det är ju helt otroligt.


En grymt bra låt!

Nu är det dags för lite hoppträning, är grymt laddad.



Haha varför blir det alltid så här?? :P

/tiny

13/3 - 10

Blev ingen badminton idag, fick bli en promenad istället. Självklart lyckades jag ramla och givetvis framför massa andra folk som så klart var riktiga lustigkurrar..

Nåja har inte tid att sitta här nu :)

Ha en fin lördag!

/tiny

12/3 - 10

Onödigt att veta om mig:

- Jag avskyr inplastade mackor. Plastfolien luktar äckligt och jag kan knappt äta.
- Jag gillar inte människor som tror att dom känner mig och vet hur jag fungerar efter att ha pratat med mig i fem minuter. Det driver mig till vansinne!
- Jag känner mig sjukt snygg när jag är bakfull.
- Lakrits är det ÄCKLIGASTE jag vet. Det borde förbjudas!
- När jag har hittat en bra låt lyssnar jag på den om och om igen tills jag inte orkar höra den. Just nu ( One Republic Come Home)
- Jag avskyr att vara sämst. Är jag sämst på något finns två alternativ, det första är att jag undviker att göra det. Det andra är att om jag måste göra det löjlar jag mig så att jag blir ännu sämre, bara för att ingen ska märka att jag är dålig även om jag skärper mig.
- Jag är superdålig förlorare. Vissa grejer är värre än andra. Minigolf tex haha både det ena och andra kan flyga åt skogen.

/tiny

Come home.



/tiny

Härligt!

Inget är så härligt som att vräka ner sig i soffan efter en stressig dag. Började ju med hårmodellandet, fick massa coola uppsättningar. Tyvärr har tog vi nog bara kort på en tror jag, lägger upp så snart jag fått det. Efter det blev det en snabbis till stallet, hem och äta och iväg på fotbollsträning. Gick bättre än i måndags men det vore ju dumt att överdriva och säga att det gick jättebra. Det blev ju iaf bättre än i måndags så det kanske blir så nu, bättre och bättre. Det ska jag se till genom att jobba med min inställning och träna på, det här blir nog bra. Fast ändå måste nog straffa mig själv med en löprunda imorn om knäna känns okej. Vilket kanske är tveksamt som det känns nu iaf men en promenad ska jag iaf lyckas ta mig ut på.

/tiny

11/3 - 10

Tidiga mornar är verkligen inte min grej. Usch usch usch! Jaja jag har inte tid att ligga här och vara trött och grinig jag måste gå upp och göra mig klar. Hårmodell alltså, jag kommer somna när dom håller på med mitt hår!

Ha en bra dag alla!

/tiny

Sjukt?

Är det sjukt att jag, när jag var ute och red började fundera på vad jag ska ta med mig för lunch imorgon och blev otroligt sugen på hästkorv? Förlåt Chilton det kommer aldrig hända dig!

Gå in här för att lyssna på en alldeles underbar version av tears in heaven.

Jag började dagen med att gråta pga av det här klippet som jag hittade på den här bloggen:




/tiny


10/3 - 10

Hallå kissekatter!
Jag är ledig en onsdag och det hade varit skoj med en liten fest. Fast jag tror jag får hoppa över det eftersom jag ska gå upp klockan 7.00 imorgon. Ska faktiskt vara hårmodell.

Gårdagen levde upp till mina förväntningar och nu gäller det att hålla igen till nästa tisdag. Det är härligt att om man går ner i vikt under resten av veckan så vet man med säkerhet att det rättar till sig på tisdag.


Skönt låt att börja dagen med!

/tiny

9/3 - 10

Världens bästa tisdag! En av mina bästa vänner, våfflor och massa annat gott och bästa tvprogrammen, det kan inte bli bättre!
Nu ska jag sätta lite fart här så jag kan ha en riktigt bra kväll med gott samvete :D

/tiny

Besvikelse.

Åh har varit och tränat och det gick så sjukt dåligt. Jag hade lika gärna kunnat stanna hemma känns det som. Jag är på sjukt dåligt humör.

Kollade på Schulman Show innan träningen och Gudrun Schyman är en person jag har liiiiite svårt för, minst sagt. Jaja nu ska jag fortsätta sura och gå mot sängen! Imorn är det världens bästa tisdag, så då blir man på bra humör iaf ;)

/tiny

8/3 - 10

Igår gjorde jag pizza, eller ja jag köpte färdig deg och gjorde köttfärsås. Nästa gång ska jag göra degen själv, tror att det blir ännu godare då.

Idag har jag busat med min pålle. Han fick långa tyglar och själv välja gångart och tempo, valet föll på full fart. Nej nu ska jag äta lite innan det blir fotbollsträning. Natt träning idag :P


/tiny


Shutter Island

Har sett Shutter Island, någon som sett den? Vad tyckte ni?

Hoppträning idag gick över förväntan, Chilton var grymt duktig och vi var helt enkelt ett riktigt dreamteam. Lastningen lämnade lite i övrigt att önska men vi hann ju till träningen, dock med en sönderbränd hand (av grimskaftet) och en söndertrampad tå (Chilton är tung att ha på lilltån Im telling u guys). Så idag lärde jag mig en viktig sak, ha alltid handskar när man lastar häst.


Min älskade häst!!



/tiny

Filmtips!

Här kommer ett filmtips. Kollade på What happens in Vegas igår tror jag det var och jag älskade den. Att Ashton Kutcher var med gör knappst filmen sämre. Måste nog se den igen innan jag ska lämna tillbaka den.



/tiny

7/3 - 10

Hallå på er kissekatter!


En helt underbar låt av fantastiska Graham Colton. Me like!

Nu sitter jag i soffan och laddar för hoppträning, dagens mål är att överleva. Tror iaf att Chilton kommer tycka att det är riktigt skojigt, kanske lite för skojigt.

Graham förresten han är rätt het. Inte lika het som min blivande man höhö ;) Lägger upp ett klipp med honom senare ;)

/tiny

Hämnden är ljuv!

Skrattar bäst som skrattar sist.Aaah och det är härligt att veta att det kommer bli jag!!




/tiny


6/3 - 10

Hej på er :)
Hoppas ni har det lika soligt och bra som mig idag! Jag ska börja dagen nu ( har precis gått upp) med världens bästa frukost. Äggröra, smoothie, kalkonsmörgås, juice och apelsinbåtar. Blir inte äggröran god då måste jag tyvärr straffa en viss person höhö.
Vad ska jag hitta på idag då? Ledig fram till 22. Tror att jag ska sitta på min balkong och njuta av solen en stund, gå en kort promenad och plugga. Plugga på en lördag, sounds like fun, right?!? Får faktiskt skylla mig själv för jag har varit lite lat i veckan så jag har lite statistik att läsa igen. JOOOEEIPIIIII kul det ska bli!

Nu äre frukost time ;)

/tiny


5/3 - 10

På söndag är det dags för hoppträning med Chille, ska bli kul att se hur han reagerar eftersom han har varit på tårna utan hinder framställda.
Har två jobbkvällar framför mig nu, känns som att det var evigheter sen jag jobbade så det ska bli skoj. Ska passa på att fixa lite här hemma idag, kanske det kan bli en tur längdskidor imorn. Fast då måste förkylningen ha släppt helt. Vill inte riskera att missa fotbollen på måndag. Känns som att det är nu allvaret börjar när vi går ut på konstgräs. Jag har högt uppsatta mål för mig själv den här säsongen samtidigt som jag måste slappna av så att inte min före detta kompis prestationsångesten smyger sig på igen. Jag tror iofs inte att det ska behöva hända eftersom jag känner mig så trygg med mig själv nu, om det inte gäller straffar då haha.

Nej nu ska jag öka takten här!

/tiny


4/3 - 10

Är inte frukost bland det godaste som finns?! Så himla gott speciellt min smoothie ;)

Jag mår bra idag, har inte alls ont i halsen som igår och jag tror att det var mina magnifika muffins som räddade mig. Kanske ska börja sälja mina muffins, bra både för kropp och själ ;) 100 kr påsen, någon som vill ha? Hehe.

Eftersom min häst inte har varit så hetsig på slutet så tänkte jag hoppträna på söndag. Känner att det kan slå slint för min älskade lilla Ville , men lite risk måste man våga ta.

/tiny

I valet och kvalet

.. för vad jag ska göra ikväll. Ska jag gå ut och se om det händer något spännande, fast vad kan man missa i den här stan?!? Eller ska jag stanna hemma och titta på Sverige - Wales. Tror minsann att det blir mys i soffan ikväll. Äta massa apelsin och göra smoothie med blåbär så jag är frisk när jag vaknar imorn ;)

Förresten vad är det med människor och ringa tidigt på morgonen?? ( Allt före 12 räknas som tidigt) Jag är verkligen ingen morgonmänniska och blir inte alls glad när jag blir väckt av någon som ringer. Låter den personen så där äckligt pigg och glad, ja då blir jag på ännu sämre humör. Nej samtal före 12 borde förbjudas. 100 000kr böter till den drabbade!

/tiny


3/3 - 10

Tror jag håller på att bli förkyld, vill verkligen inte har ju precis blivit frisk. I förebyggande syfte ska jag trycka i mig blåbärsmuffins, hela påsen tror jag ;) Dom blev sjukt goda och i blåbär är det mycket antioxidanter så då blir jag frisk och glad. Dessutom slipper vassen bli övergiven i sommar, alla nöjda ;)

/tiny


2/3 - 10

För idag är ingen vanlig dag det är desperate housewives dag!! Jag bakar en kladdkaka som vi ska smaska i oss, tänkte även prova ett nytt recept på blåbärsmuffins, fast jag tror jag ska blanda hallon och blåbär ;)

Men först ska jag göra mig klar för en ridtur på Chilton.

Världens bästa tisdag!

/tiny


1/3 - 10

Den här månaden hade inte kunnat få en bättre start. Jag är så sjukt glad. Den som säger att man inte blir lycklig av pengar snackar skit, jag är lycklig!
Städar med ett leende på läpparna, sjunger med mamma mia skivan högt och falskt och tar ett danssteg eller två när tillfälle ges. Aaaa life is good!

/tiny

RSS 2.0