Skynda skynda..

Ja det gick ju bra det där till slut, att blogga med mobilen fast lite krångligt att komma ihåg ett id nummer så det händer nog inte igen.
Jag är så jäkla slut, har gjort klart och lämnat in ett fantastiskt arbete, byggt hage och fixat stallet. Nu vill jag bara sova. Fast det går inte för sig för jag ska hem till min ena bror och äta och sen blire brasa och grejer. Åhåå måste nog sätta fart nu för jag antar att det inte är okej att komma med flottigt hår och lukta häst, iklädd mysbyxor. Bäst jag skyndar mig. Just nu känns hela mitt liv som ett enda skynda, skynda.

Visste ni förresten att det finns människor i detta land dom inte vet vad det innebär att ta en dusch?! Ja annars vet ni nu..

Ha en trevlig valborg allesammans!

/tiny

testar blogga med mobilen. Det går sådär, ...

foto0744 (MMS)

testar blogga med mobilen. Det går sådär, precis som med plugget just nu hehe.


Så kan det gå..



Jag har bästa syskonbarnen i världen!

Gör allt annat utom att plugga just nu. Skärpning på mig! Blev lite mörka skitbilder iaf, bättre än inget kanske :P

/tiny

Tur att man inte är förvirrad..

Ringde efter skjuts.
tiny - Kan du hämta mig efter att du hämtat farfar?
xx - Ja absolut. Går du ut på parkeringen där jag brukar hämta dig?
tiny- ja absolut.

Jag går ut, det börjar regna, jag väntar och väntar tycker det tar lite lång tid. När det slår mig som en blixt från klar himmel: Helvete sa inte att jag var i skolan så dom har åkt hem till mig och står där och väntar. Smaaaart. Tur att jag har koll. Jag har ibland väldigt otur när jag tänker.. ;)

Hade förresten tänkt blogga med massa bilder nu när jag kom hem men det blev lite sent och måste verkligen plugga nu.

Dumma spotify krånglar, någon mer som har problem??

/tiny


Sista april ångest..

Jag har verkligen ångest över sista april, vad ska man göra? Folk pratar om vilda fester och jag känner att jag vill krypa ner i soffan och se en film. Får man göra det? Själv? På sista april? Tveksam om det håller, damn it! Blev just sågad när jag sa det. På valborg? Nåt roligare kan du väl göra? Ja men vad? Jag är inte alls sugen på fest, och jag är inte upplagd för att gå på fest nykter med massa fulla människor. Fulla människor när jag är nykter träffar jag när jag jobbar, låt oss säga att det räcker. Det får mig faktiskt att känna avsmak för att dricka och gå ut på krogen. Fast det kan vara gott med ett glas, och det är kul att dansa så krogen måste man ändå gå på ibland.

För övrigt har vi idag kunnat konstatera att jag trots stora ansträngningar är tämligen värdelös på att duscha snabbt. Jag har också konstaterat att jag gillar Alex Schulmans blogg skarpt. Han är vass på att skriva den karln! Han blivande fru Amanda, hon kan minsann också skrivandets konst. Ja, jag är avundsjuk.

/tiny


28/4 - 10

Tittade på en politisk debatt på aftonbladet.se. Känner att jag blir lite matt. Jag börjar fundera på om socialdemokraterna som deltog i debatten är medvetna om att arbetslösheten hänger ihop med konjunkturläge. Man kan knappast skylla enbart på regeringen för att arbeteslösheten ser ut som den gör idag med tanke på hur konjunkturen ser ut. Det man isf kan fråga sig är hade regeringen kunnat göra mer för att ändå bromsa arbetslösheten eller har dom gjort allt dom kan? Hade en annan regeringen kunnat göra det bättre?
Dessutom kände jag att debatten spårade ur när kvinnan från socialdemokraterna sa att hon besökt SAMTLIGA pizzerior i Sverige, jag känner mig skeptisk.

Nej, man kanske skulle ge sig in i politiken, starta ett eget parti.

Update: Medans jag ändå redan är grinig och uppretad så bara så ni vet vill dom rödgröna partierna höja bensinskatten med 49öre. Bra va. Tur att man kunde få dra av mer för resor i jobbet. För det är bara  i jobbet man behöver bilen. Nej vet ni vad. Det ska kosta att inte bo i storstan. Får satsa på häst och vagn istället tror jag minsann.

/tiny


Dansa min docka

Är det bra när man på söndag kväll känner att man skulle behöva en vecka för att vila upp sig?! Nej ska nog kollar klart på Wallander sen kolla igenom vad jag har att göra i morgon innan jag går och lägger mig.
Har varit på buggkurs hela dagen idag, sjukt kul. Ser verkligen fram emot fortsättningen imorgon och på tisdag. Man kanske borde fortsätta på buggkurs sen, någon som är sugen på att följa med? Dansa är bland det roligaste som finns!

När jag var på väg från stallet ringde jag till mamma och pappa för att fråga efter numret till Saigon köket, tyvärr fick jag inget svar. Var dom var? Jo handlade mat på Saigon köket :)

/tiny

Dagens låtar..


Ha en toppen lördag alla!

/tiny


Som på räls..

Det går bra nu! Kul! Vilken toppen dag jag har haft verkligen, en sån där dag som värmer i hjärtat eller vänta lite hur var det egentligen?! När jag köat på systemet i vad som kändes som en mindre evighet så fungerade inte mitt kort, jag var tvungen att gå och ta ut pengar och köa igen. Jäääj köa är kul. Jag skulle fixa min klocka, har ju försäkring och grejer på den så dumt att ha en trasig klocka liggandes. Speciellt som att den är sjukt snygg! Försäkringar kan ju vara bra, speciellt när dom täcker skadorna eller!? Nej för det gjorde den inte, täckte skadan alltså. Nej, nej, nej försäkringen täcker bara uret och inte armbandet. Att klockan var dyr och jag bytt armbandet redan och det gick sönder på en gång igen gör en på toppen humör. Att den ena expediten var så fruktansvärt snorkig att jag ville slå något hårt i huvudet på henne och skrika att gillar man inte männsikor ska man inte jobba i affär, gjorde min dag ännu lite mer lyckad.
Jag var tvungen att vänta på bussen en halvtimme och bestämde mig för att trösta mig med en latte på ett café, ensam. Det var då själva fan att man ska behöva känna sig uttittad för att jag råkar dricka en kaffe ensam, jag har vänner de var bara inte där just då. Festligt värre.
Handlade mat, sjukt sugen på tacos. Bestämde mig för att göra slag i saken. Handlade hem allt. Trodde jag ja. Köttfärs mina vänner, man äter inte tacos utan köttfärs. Tror ni att jag hade köttfärs hemma? Nej, självklart inte.

Måste säga att det här är bästa dagen på länge, allt går som på räls. Känner mig så lycklig, ska nog gömma undan den här dagen i mitt hjärta och tänka på den när jag känner mig nere.


Puss på er! Hoppas ni har en fantastisk fredag.
Precis som jag haft!

Life is good!

/tiny


Smak av utomlands..

Idag när jag tog första tuggan av min smörgås befann jag mig helt plötsligt i en bil på väg till Arlanda. När vi åkte utomlands med famlijen brukade vi alltid ta bilen ner till Arlanda och ha med oss matsäck. Smörgås med hamburgekött och youghurt. Jag kan inte låta bli att önska att jag var liten igen, i bilen med familjen på väg mot Arlanda mitt i natten. Stunden när smörgås och youghurt skulle ätas, den bästa stunden på hela resan. Vi var på väg men allt det roliga var kvar.

Underbara minnen med familjen. Bland annat från Mallorca. (bilden tagen från reseguiden.se)

/tiny

ZzZzZz


Jag försöker kämpa mig igenom boken..

Vi kan snabbt konstatera, det går sådär.

/tiny

Lång lista..

Jag har en lång lista med grejer jag ska hinna med att göra idag. Dessutom skulle jag vilja hinna baka. Jag fyller ju faktiskt år snart, och då måste det finnas massa gott att bjuda på. Frågan är vad ska jag baka?! Någon som har något bra förslag?

Innan jag fortsätter med min lista ska jag laga mig lite lunch. Det är matlagning på högnivå, köttbullar och spagetti. Riktigt avancerat, speciellt som att det är färdiga köttbullar. Jag förstår om ni avundas mina färdighteter i köket ;)

/tiny

Forskningshandboken.

Jag pluggar och håller för tillfället på att läsa forskningshandboken, den är så otroligt intressenat att jag på ett kapitel har lyckats somna två gånger.
Jag förundras också över att det går att srkiva så otroligt korkade grejer i en så pass "avancerad" bok, tänk att man ska behöva göra allt själv för att det bli bra.

Jag tänker också passa på att vara typiskt svensk och prata om vädret. Det snöade tidigare idag. Varför hatar vädret mig? Det verkar vara inställt på mina träningar, måndag och onsdag ja men då passar vi på att ha skitväder. Det kanske har snöat någon enstaka tisdag eller fredag också, men just nu känns det minsann inte så!

/tiny


Vad hände där??

En konstig dag. Vet inte vad som händer!
Det började med att jag vaknde innan klockan ringe imorse och funderade på att gå upp och ta en promenad. Jag struntade i det och sov en timme till tills klockan ringde, men ändå sen när började jag vakna före väckarklockan och allvarligt fundera på att gå upp?
Jag var i tid i skolan och var kvar på hela föreläsningen, ok jag spelade lite luffarschack men jag vann med 4-1 så då får det väl vara ok!?
Inte nog med det, nu på kvällskvisten har jag gått på promenad med mamsen.

Tro inte att det räcker här, nejdå jag var hungrig på väg från stallet och funderade länge på pizza eller möjligtvis Saigon köket. Men nej, jag åkte raka vägen hem och gjorde sallad i stället. Vem vet var det här slutar?!?

/tiny

Nervös..

Årets första fotbollsmatch idag, är galet nervös. Försöker intala mig att det bara är en vanlig dag för att hålla nerverna i schack. Fast det går inte, för vad skulle jag göra upp nu en vanlig dag?!?
Försöker också intala mig att jag ÄR bra, det ÄR kul att spela fotboll och jag kommer ÄGA! Det ÄR ok att göra misstag, det ÄR kul, jag ÄR duktig.

Nu ska jag packa väskan, sen kör vi!!

/tiny

15/4 - 10

Människor som har stöddig attityd och skryter är irriterande, när de sedan misslyckas ja då kan man inte låta bli att vara lite skadeglad. Det är en av anledningarna till att jag är så otroligt skadeglad för att det går så otroligt dåligt för AIK i årets allsvenska. Sämst genom tiderna står det att läsa i tidningarna idag. Varför är den personen som hånade Leksand för att dom inte gick upp helt plötsligt så tyst?

MFF for life!

/tiny

14/4 - 10

Jag hade tänkt att blogga med massa bilder och skoj idag men det har jag inte hunnit. Nu är det dags att åka till jobbet, får se kanske uppdaterar när jag kommer hem annars får det bli imorgon!


Ha en toppen liten lördag ;)

/tiny

Hår reklam..

Ni vet reklamen som går på tv för en produkt som ska ge tillbaka ditt tjocka hår efter stressiga perioder och jada jada. Jag funderar på en grej, får man bara tjockare hår på huvudet, eller får man kanske mer hår på benen, under armarna?? Mm nu vill jag inte äta sånt tillskott eftersom jag har tjockt hår så det räcker för två, på huvudet alltså ;) , men ändå funderar jag på det här varje gång jag ser reklamen.

/tiny

13/4 - 10

Världens bästa tisdag har börjat väldigt bra. Läste precis i här att bik bok kommer till kupolen. Äntligen!

Nu ska jag göra mig klar för en 4 timmar lång föreläsning om vetenskaplig metod, det är precis så tråkigt som det låter så ni behöver inte vara avundsjuka.


/tiny

12/4 - 10

Vilket härligt vårväder! Man blir lite gladare av att sitta på balkongen och mysa i solen. Eller rida ut Chillevillesprätt och busa och bara njuta av solen!
Sen träning idag och jag är seg men inte trött. Kanske lägga mig i sängen och se en film :)

/tiny


11/4 - 10

Nu är våren verkligen här! Inte för att det är klarblå himmel och strålande sol utan för att jag åt grillat igår. Det var fantastiskt gott och finns det något säkrare vårtecken än att äta grillat?!



Att kunna ha vårjacka på sig, är också ett säkert vårtecken.

Nu ska jag åka till stallet och njuta av solen!

/tiny

10/4 - 10

Full fart hela dagen. Har varit och firat en av min brorsöners 3-årsdag. Nu blir det middag hos äldsta storebror,  förbi en fest och sen jobba.


Det hade inte varit så dumt att få dra på sig festklänning ikväll!!

/tiny

9/4 - 10

Det har kommit till min kännedom att det finns människor som missat Johan Glans på Raw, detta är oacceptabelt och måste åtgärdas. Därför kör vi en favorit i repris.



Nu ska jag skynda mig till jobbet men jag hoppas att ni får en trevlig fredag kväll! Min började med att bli utklassad i tvspel, hockey, så nu kan kvällen bara bli bättre;)

/tiny

Göran.


Det här är väl en härlig film! Tycker ni inte?

/tiny

8/4 - 10


Det var bättre på tv förr ;)

Nu ska jag samla ihop resterna av mig själv och släpa mig till skolan. Jippi vad kul det ska bli, känner mig så pepp! Ha nu en bra dag alla!

/tiny

7/4 - 10

Jag lyckas så bra ibland. Idag har jag ridit en sväng i skogen med Chillebusfrö som blev rädd för sig själv när han la av en brakare. Min häst är inte som alla andra hästar and thats why I love him!!
Jag försökte ta ledigt från jobbet för att kunna träna fotboll ikväll, eftersom det gick så dåligt på träningen i måndags. Jag gick och tränade på Friskis istället, och gissa vem som är ledig ikväll!? Det betyder att jag ska träna fotboll också, får se hur pigga ben jag har.



Köpte tre par skor för ett litet tag sen, här är ett par. Gilla, gilla, gilla!

Man måste älska svarta hyfsat stora solglasögon. Det är bra sånna
dagar männiksor har käkat blängsylta ;)


/tiny


4/4 - 10

Ligger i sängen och velar, ska jag kolla på desperate housewives eller sova. Tror faktiskt att jag ska sova, har mycket att hinna med imorgon och på tisdag ska jag vara i skolan klockan 8 för räkneövning i statistik, så det känns som idé att vända rätt dygnet litegranna. Den här veckan som kommer nu ser inte rolig ut, det är fullteckande dagar och jag längtar redan till nästa helg då jag visserligen ska jobba men ändå har dagarna ledig.
Tänkte lägga in bild på mina nya fina skor, men det får bli imorgon eftersom jag inte orkar lägga in bilderna från mobilen på datorn nu.

Hoppas ni har haft en riktigt härlig påsk!

/tiny


Slitsam period.

Riktig slitsam period framför mig, blir trött bara jag tänker på det. Vill ha juni NU. Helst nyss. Jobb ikväll och jag sitter i soffan nu och känner hur skönt det hade varit att hänga kvar här resten av kvällen. Fast som tur är får jag  träffa en riktigt go vän och då blir det ju alltid lite lättare att få röven ur soffan. Kommer nog vara en ganska rolig helg att jobba med mycket folk ute.


Har varit på påsk- och födelesedagsmiddag idag med min underbara
 familj.

Mina nya chinos.

Ha en fin fredag!

/tiny

2/4 - 10

April = vår! Och jag tror minsann det är solen jag skymtar där ute ;) Var det någon som blev lurad på första april? Jag klarade mig, jag lurades bara;)

Jag kollade på Så ska det låta förra fredagen och jag har fått en låt på hjärnan, generös som jag är delar jag med mig.


Det är inte nog med att låten går på repeat i mitt huvud jag ser det framför mig
också.

Glad Påsk på er!!

/tiny

RSS 2.0