Gott nytt år!

Ska sätta fart och göra mig klar för att åka, det går segt. Tänkte iaf passa på att önska er Gott nytt år!Hoppas ni får ett riktigt bra avslut på 2010 och en bra start på 2011!/tiny

Träna

Jag längtar verkligen efter att träna, känns som att det var flera år sedan jag tränade. Riktigt så illa är det men har inte tränat sen sm-kvalet pga av min fot. Nu när foten känns bra är jag förkyld istället. Fast har inte ont halsen längre iaf men vill inte riskera att bli sjuk till söndag och fotbollsträningen. Är ju cup nästa vecka också så då ska jag vara frisk.

Nu ska jag ta ett bad och läsa lite bok och sen dricka te och äta smörgås med julskinka. Julskinka är så sjukt gott! Anyway nu ska jag sätta fart här så jag får sova någon gång!

/tiny


God jul!

God jul på er allesammans!
Sitter här hemma och ska snart koka kola och slå in klappar, men det är ingen brådska för vi ska fira jul imorn :)
Den här filmen måste man se i juletider och..


Sunes jul är en annan favorit men ikväll får man inte missa..


Svensson Svensson!

God jul!!

/tiny

En bit av himlen..

Någon som ska åka till Bryssel snart? Eller något annat land där dom säljer Godiva? Fick en liten bit av himlen igår och den är redan slut. Världens godaste choklad:

Är det okej att åka bort BARA för att köpa choklad? :P

På tal om saker jag gillar, visste ni om att Alex Schulman har börjat blogga igen? Även hans fru Amanda har numera en blogg. Är förtjust i båda bloggarna, tycker faktiskt att dom är galet bra.
Hann inte med ung och bortskämd idag, är lite sugen på att kolla ett avsnitt men blir så sent, ska ju upp och jobba imorgon. Dessutom har jag en miljon saker att göra, jag ligger hopplöst efter och jag vet inte riktigt hu jag ska hinna. Men det ordnar sig :)

Hoppas ni har det bra i julmyset!

/tiny


Ung och bortskämd

Härlig dag idag, härlig men kall. Jobb först sen direkt hem till fin vän som servade mig med mat, vin, bra film och massa prat. Kom hem tidigt och helt svimfärdig av trötthet tänkte jag att nu är det sovdags. Jaha nu ligger jag här tre timmar senare och John Blund lyser med sin frånvaro. Mitt misstag var att börja titta på ung och bortskämd. Ett alldeles underbart program, jag fascineras, jag sitter och bara gapar och frågar mig hur är detta möjligt? Det är minst lika spännande att se föräldrarnas kamp om vem som ska åka ut som att följa ungdomarna. Deras barn är såklart ofelbara och nåde den som säger ett ont ord om deras hjärtegull, man ser hur föräldern stelnar till intar försvarsposition och genast går till motattack. Älskar det där programmet, måste planera så att jag hinner med minst ett avsnitt imorgon ;)Det enda jag kan känner är att tävlingen hade blivit mer rättvis om det hade varit en lite mer objektiv jury som röstat ut den "lataste", för föräldrarna dom slåss med näbbar och klor för att försvara sin lilla fågelunge. Det handlar inte bara om vem som utvecklats mest utan om vilken förälder som spelat sina kort rätt bakom kulisserna. Jag tycker Tim-Joel skulle vunnit (har dock inte sett alla avsnitt) vem tycker DU?

/tiny

Efter stressen..

Har haft en höst fylld av stress och nu, nu händer ingenting. Det är kanske inte helt sant att det inte händer någonting, men om man jämför med hösten, ja då känns det så. Som att det inte händer någonting. Varje gång jag stressat mycket blir det samma sak, jag tänker att så här kan jag inte hålla på. Aldrig mer så här mycket stress. Så kommer det sig att jag börjar ta det lugnt i några veckor innan cirkusen är igång igen. Fast den här gången är annorlunda, jag menar det. Jag försöker landa i allt som har hänt i höst, tillåta mig själv att känna efter. Jag känner hur det gör mig gott och att jag börjar hitta energi igen, jag hittar tillbaka till mig själv. Jag hittar styrkan att inse att en del människor inte är värda att lägga energi på, istället glädjs jag åt fina människor som mitt i kaos får mig att le.

Det är helt enkelt dags att våga känna men ändå tänka positivt. Jag har så mycket. Bara tanken av det får mig att le.


Varje gång jag går in på youtube är den här låten på första sidan, jag älskar den och lyssnar minst 10 gånger.

Igår bakade jag världens godaste bröd med mamma och tre av mina syskonbarn. Jag och mamma började av någon anledning prata om det här klippet som för övrigt är sanslöst roligt. Det slutade med att jag sjöng på eländet och det dröjde inte länge innan dom två yngre pojkarna sprang runt och sjöng Äääär du vaaaken Lars. Dom två yngre killara hittade munspelet och det gav mig en idé.  Munspel i julklapp till minsta pojkarna kanske? hihihi. Kärlek till alla fyra syskonbarn som är dom coolaste, bästa ungarna som finns :)

/tiny

Boktips

Läste ut en riktigt bra bok här i veckan, hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. En riktigt underhållande bok som skiljer sig från mängden. Den handlar om en hundraårig man som bestämmer sig för att strunta i sitt hundraårsfirande och går helt sonika ut genom fönstret på hemmet han bor på. Nutid blandas med dåtid och du får följa både äventyret som kommer sig av att han bestämmer sig för att rymma men också en livshistoria som skiljer sig från de flesta. Läs boken och njut av en underhållande historia.

Nu ska jag plugga tills jag somnar.

God natt på er!

/tiny

Semster, ja tack!

Idag känner jag ett stort behov att få skriva av mig, men orden vill inte riktigt komma fram. Allt blir stelt, konstigt och jag tänker för mycket på hur texten kommer uppfattas. Jag tror att jag ger upp och nöjer mig med att konstatera att det ska bli skönt med ledigt från skolan, sista rycket är den här veckan efter det är det "bara" tenta plugg som gäller. Fast det känns ändå som ledigt och när vi ändå är inne på ledigt så hujeda mig vad jag längtar efter en solsemester, ska ta tag i det här med att spara ihop pengar och sen ska jag åka så fort tillfälle ges.
.
´
Ursäkta bildkvalitén. Bättre bilder nästa gång.

/tiny


Vintermys

Hej på er i vintermörkret!
Hur har ni det? Jag har fullt upp med plugget och mitt nya jobb, därför har jag varit lite frånvarande. Så vad händer i mitt liv? Jo jag pluggar och jobbar som sagt. Spelat lite fotboll, stukat foten och spelat sm-kval i futsal med den foten och det får jag sota för nu men det vare lätt värt! Har börjat läsa en galet bra bok som är så mycket mer intressant än skolbäckerna ;) Ska läsa ut den och se om den håller hela vägen innan jag tipsar om den.


Lite gamla bilder:)

/tiny

Vinden har vänt

Det kändes så sjukt tungt ett här ett tag men jag kämpade på vägrade ge mig och det gav resultat. Jag har inte bara kommit ur svackan jag skaffade ett nytt jobb på vägen också!

Den här Andreas, han kan sjunga han! :)


/tiny

RSS 2.0