28/2 -10

Lite trött. Kollar på hockey nu, har precis kommit hem från fika. Det var kul, vi gjorde ett riktigt bus på vägen hem. Hahaha jag tror nog att vi lyckades skrämmas ordentligt :D
´
Var kul igår iaf, lite oväntat men kul!!

/tiny

27/2 - 10

Nu är jag redo för party ;) Först dags för fotbollsmöte, sen direkt på 30års kalas som avslutas med utgång :D

Hoppas ni får en riktigt fin lördag!

/tiny


26/2 - 10

Imorgon är det 30-års fest och utgång efter. Ångest, ångest åter ångest. Jag har inga kläder. Får väl bli en plastsäck.. Uscha.

Nu ska jag åka in till stan och träffa en vän, frågan är buss, cykel eller gå? Det är ju mest utmaning att cykla så jag tror det får bli det. Får se om jag ramlar, antagligen :P

/tiny

Chilleville sprätt

Chilton har verkligen spårat ur, vårkänslor, allmänt knäpp eller har någon bytt ut vattnet i Chilles vattenkopp mot Red bull!?! Igår när jag red kunde han inte riktigt bestämma sig vad som var mest farligt, snöhögar, saker halvtäckta med snö eller saker helt utan snö. En planka och en lastpall vann, man vet aldrig vad sånna grejer kan göra med en liten Chilton. Vi busade igår och jag tänkte att han rimligtvis borde vara lite trött idag så jag valde att skritta en barbacka tur. Hur korkad får man bli?! Bortvägen var ganska lugn han blängde på lite grejer men gick förbi utan allt för mycket krångel. På hemvägen började han spåra ur lite min sötnöt. Jo då det kom en man gåendes med STAVAR, ja sen var det kört resten av vägen hem. Det kändes inte alls bra barbacka, jag funderade på att hoppa av men envis som jag är beslutade jag att sitta kvar. Hellre ramla av än ge mig ;)




/tiny


25/2 - 10

Jag kollar på hockey, jag börjar bli vädligt hungrig. Så om någon ville komma förbi med frukost hade det varit snällt ;)
Nu får Sverige ta och skärpa sig och få in ett par puckar eller tre så jag kan somna om i lugn och ro!

/tiny


24/2 - 10

Hallå kissekatter!
Glömde dra ner persiennerna igår innan jag gick och la mig, men det gjorde ingenting eftersom det första jag såg när jag vaknade var sol och klarblå himmel. Allting känns lite festligare med blå himmel och sol. Jag har plockat ihop här, ätit grötfrukost och nu funderar jag på att sola en liten stund på balkongen. Eller borde jag plocka klart här först!?! Hmm nja det kan jag göra efter stallet i stället, måste få njuta av lite sol. Ska hinna med att räkna lite statistik också, känns lite mer pepp nu när jag klarat första duggan!



/tiny

23/2 - 10

Har varit i skolan och skrivit klart ett arbete idag. Jag har ont i magen eftersom jag skrattat så mycket, den ena sjukare än den andra. Det viktigaste var att jag såg att jag klarat BÅDE statistik duggan och HRM tentan. Så ikväll ska här firas, frågan är bara hur!? Ska nog komma på något!

/tiny

En till tjej med koll..

Haha det är så härligt att veta att jag inte är den enda tjejen med koll. Idag var jag ut på facebook vid fyratiden och då hade F skrivit heja Ferry. Va kör han nu igen tänkte jag och kommenterade. Jo då han körde svarade F och det gick åt helvete vilket jag självklart fick skulden för eftersom hon antog att jag slagit på tvn. Haha men det var inte mitt fel för 1. Jag slog inte på tvn. 2. Lilla fröken F satt och hetsade framför en repris ;)

/tiny

22/2 - 10

Känner mig alldeles uppgiven. Har lite lust att krypa under täcket och inte gå upp förrens allt har ordnat sig. Fast i samma sekund så inser jag hur mycket jag faktiskt har så jag får fortsätta kämpa på. Jag ska verkligen försöka tänka på det jag har och vara glad för det. Bara den ena grejen kunde lösa sig så skulle allt bli så mycket lättare!! Nu ska jag äta något och ladda för fotbollsträning.

/tiny

Tjejen med koll..

.. det är jag det. Trodde jag glömt mina nycklar hos mamma och pappa så var nära att åka dit och väcka dom. Som tur var letade jag igenom väskan en extra gång och där låg dom, mina nycklar. Tror inte att det hade jublats allt för mycket om jag kommit dit väckt dom och sen ändå haft nycklarna med mig. Haha tur att jag kollade en extra gång.

Filmen var ingen höjdare, boken är mycket bättre. Ska nog läsa den igen någon dag tror jag för jag kommer inte riktigt ihåg den.

/tiny

21/2 - 10

Jag borde nog verkligen sluta titta på OS, det går så bra för Sverige när jag inte gör det. Vet inte riktigt om det är någon medaljschans för Sverige idag, vet bara att Sverige ska spela mot Finland. Ni kan dock vara lugna jag har fullt upp och kommer inte hinna titta på OS. Jag ska iväg och träna fotboll snart, ska bli grymt kul. Ska till stallet och pussa på Chilleville och kanske rida en sväng. Efter det blir det möte med jobbet och sist men absolut inte minst blir det bio. Vi ska se snabba cash och jag ska äta massor av godis. Någon som sett filmen? Vad tyckte ni?

Förresten så undrar jag om ni har tips om någon bra blogg jag borde läsa!?

/tiny

20/2 - 10

Inatt när jag satt och funderade på om jag skulle sova i soffan eller sängen så kollade jag på OS. Fick iaf se reprisen av Anna Haags silverspurt. Riktigt härligt att se. Härligt med så många svenskar som kliver fram och presterar när det gäller. Många att inspireras av.
Nej nu är det dags att sätta fart om jag ska hinna med något idag. Ska till kupolen och köpa foundation så att jag kan ha ett ansikte ikväll också:P Ska även passa på att kolla på en skinnjacka som en fin vän tipsade mig om :D
Måste hinna städa och till stallet också innan det är dags för jobb ikväll igen. Hoppas på en lika kul kväll som igår.

Ha en fin lördag allihopa och ta hand om varandra!!

/tiny

Orutinerat.

Hur orutinerad får man bli?? Jag tog och tvättade sängkläderna innan jag åkte till jobbet. Jag hann inte lägga på nya innan jag åkte så nu sitter jag här och funderar, ska jag orka bädda rent nu? Eller ska jag sova på soffan

Har haft en riktigt rolig kväll på jobbet. Alla har varit trevliga, glada och skojfriska. Precis som det ska vara men tyvärr inte alltid är.

Ska sova nu, hoppas ni haft en mysig fredag!



/tiny

19/2 - 10

Känner mig trött, uppgiven och less. Ska ta en dusch och laga lite mat och sen rycka upp mig. Åh jag har inte så mycket flyt nu känner jag. Blev stoppad av polisen när jag skjutsat hem lite kompisar till Falun i onsdags natt, hade självklart inget körkort med mig. Idag i stallet när jag skulle tömma skottkärran så råkade jag dunka i den i ett träd. Det har snöat ganska mycket och jag fick en hel jäkla massa snö över mig.. Chilton stod och tittade fundersamt, hade han kunnat hade säkert den lilla råttan skrattat åt mig;) Borde det inte vara min tur att få ha lite flyt nu??

/tiny

Heja Anja och aj som f*n

Kollade på Anja nu i slalomen. Hade inte möjlighet att se störtloppet då jag tränade. Jag tycker det är så starkt gjort av henne att ens åka. Att hon lyckas ta medalj efter den kraschen som fick en hel sportvärld att hålla andan, det är en bragd! Blev tårögd när det stod klart att hon klarade bronset.
Ja på tal om träningen förrsten, som iofs var skit kul. Dock kan man ju fundera lite om det är värt det när tårna är så kalla att de dunkar 2.5 timme senare. Tur att det är en vecka till nästa utomhus träning, då har jag glömt hur (ursäkta att jag svär men situation kräver) jävla ont jag hade i tårna idag.

/tiny


18/2 - 10




/tiny

Namnsdag, godissug och Farsan.

Jaha här ligger jag på min egen namnsdag och är så godissugen att jag nästan gråter. Hittade lite naturgodis men det är ju inte alls samma sak. Jag vill ha choklad i stora lass. Tack söta vänner för gratulationer, tur att jag har er, eftersom vissa andra glömde för vad kan det vara? Tredje året i rad kanske.
Har varit och sett Farsan på bio, det var en skön film som ni borde se ;) Sen ska ni förstås kolla på Stoic också :D

/tiny

17/2 - 10

Är barnvakt åt min 2 månader gamla brorsdotter. Hon ligger här och sover i soffan, lilla söttjejen! Ska försöka passa på att plugga lite. Problemet är att jag är trött och känner mig inte så inspirerad att skriva på ett arbete som vi lämnade in för två månader sen. Måste ju göras så är väl ingen idé att skjuta upp det, för det lär ju inte bli roligare sen.

/tiny

OS-guld


Fettisdag idag, men jag hoppade över semla. Åt en sån drömsemla från
seven eleven och den var inte alls så god. Jag gillar iofs inte semlor. Eller
möjligvis vanlijsemla, fast det är fortfarande alldeles för mycket grädde.

Eftersom alla andra smaskat semlor idag, tyckte jag att det inte var mer
än rätt att jag fick glufsa i mig en lyxmousse;).

Jag tittade på damernas skidskytte men gav upp herrarnas och åkte och fikade.  Ja som ni vet så passade ju Björn Ferry på att fixa ett guld, jag kanske inte ska titta mer på OS det kanske är grejen.

/tiny

OS

Nu ska jag skynda mig att laga mat innan det är dags för lite OS ikväll igen, skidskytte.


Det dumma är att jag fastnade i ett reportage om Charlotte Kalla, vilken tjej att inspireras av. Blir lite tårögd för ovanlighetens skull ;)

/tiny

16/2 - 10

Det var så jäkla skönt att få träna igår. Sjukt jobbigt, men skönt att komma igång igen.
Det hände en liten olycka igår när jag skulle öppna ventilen i sovrummet. Jag ställde mig på skrivbordet och ja jag ramlade ner snabbt, som tur var står sängen alldeles bakom.


Det kanske inte ser så farligt ut, men blåmärket är ganska stort.
Dessutom, det gjorde jääävligt ont!

Note to self: Stå inte på skrivbordet, skivan sitter inte fast..


Kollade på OS igår. Jag gillar inställningen jag kör för guld, ingen idé att fega. Jag gillar också kommentaren det är inte fina placeringar man räknar när karriären är över. Om jag kommer 6 eller 11 är skit samma egentligen..

/tiny


15/2 - 10

Har varit och ridit, blev en skogstur. Chilton såg till att jag hade snö från varenda gren över hela mig innan vi kom hem, han är omtänksam min rödtott. Busråttan.

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen slänga mig iväg till skolan. Ska förbereda oss för seminarie imorgon. Det blir nog superbra. Ska se till så att det blir effektivt jobb för jag ska äntligen få träna ikväll. Ska bli riktigt skönt att få komma igång igen!!


/tiny

14/2 - 10

Kanske är dags att sätta fart nu. Har massor som ska göras. Chilleville, plugg och träffa en kompis. Hämta hem mitt smink står högt på listan också.
Nej det blir inte roligare än så här nu, dags att lyfta på min fett stora röv ur soffan ;)

/tiny


13/2 - 10

Jag är helt färdig. Har gått på promenad med Chilton. En timme och 10 minuter traskade, skönt då har vi båda fått motion. Sitter och äter lite ungstekt lax med hemmagjorda klyftpotiatisar och creme fraiche med pepparot, riktigt gott kan jag lova ;)
Funderar på att sova en lite stund men jag ska iväg klockan 17 så det känns lite tight med tid, särskilt som att jag måste göra mig klar och plocka ihop lite här.
Ikväll blir det tacos och melodifestival, och det kommer bli grymt skoj!

Hoppas ni får en lika bra lördag som jag tänker ha!

/tiny


Jag drar..

.. ner på stan. Hoppas ni får en kanon kväll ;)



/tiny

12/2 - 10

Har gått en riktig långpromenad. Hur skönt som helst! Nu ska jag ta tag i att äta lite mat och sen plugga statistik.

Förresten så lyckades jag självklart halka omkull på hemvägen, som tur var tror jag inte så många såg ;)

Hoppas ni har en fin fredag i solen!!

/tiny

Ledig fredag.

Jag är ledig imorgon. En ledig fredag och jag har inga planer än. Lite skönt, lite panik. Måste nog styra upp något tror jag.




/tiny

Heaven


Det här mina vänner, det är heaven på tallrik. Fy bubblan vad gott! Det är
smörstekt åländskt svartbröd med skagenröra och en skiva citron.

Jag hoppas att jag sparkade röv på tentan, bara hålla tummarna;)

/tiny

11/2 - 10

Åh jag är så trött. Vill inte gå upp! Orkar inte gå och skriva tenta, vem kan tänka så här tidigt? Nåja ingen idé att gnälla det är bara köra. Om ni ursäktar så måste jag dra nu, jag har en tenta att kicka ass på ;)

/tiny

En jobbig jävel..

Haha alltså jag vet inte, jag är på något stört humör. Flummig, glad och jobbig som.. Ja men ni vet en jobbig jävel i ballar av stål. Åh jag vill bli som han när jag blir stor. Ska spara alla mina pengar till en boll så jag kan springa runt och kasta den på folk och säga bollboll. Jooobbigt va???

Nej ska nog försöka sova nu. Viktig tenta imorgon! Bollboll, jooooobbigt va???

/tiny


Nej nu..

Jag blir galen. Ligger här och försöker verkligen plugga. Dom plogar utanför. Dom väckte mig imorse också. Hur mycket kan man ploga på en dag?? Kan dom ploga lite tystare. Snart går jag ut och hytter med näven åt dom, lite respekt kan man väl visa. Jag har faktiskt tenta imorgon och det låter som att dom är på min balkong och åker, jäkla typer!!!

/tiny

10/2 - 10

Tenta imorgon. Plugga, plugga plugga. Jag ska klara det, jag ska klara det med marginal. Hur svårt kan det vara?

Insåg precis att jag att jag har ganska mycket plugg att ta itu med. Måste nog bli lite plugg i helgen är jag rädd:(
Verkar ju bara halvkul men så får det bli.

/tiny


9/2 - 10

Ligger i soffan och kollar på So You Think You Can Dance, helt underbart program! Önskar att jag var ens hälften så duktig som dom på att dansa.

Idag har jag kollar på Seven Pounds. Antar att alla redan sett den, eftersom jag är lite efter på film och ser alla filmer hundra år efter alla andra ;) Nåja om ni inte sett den, se den. Grymt bra film!

/tiny

Sommaren med Göran

Har fördrivit kvällen med att kolla på Sommaren med Göran. Tycker det är en underbar film.
Åh jag är så uttråkad av att inte kunna göra någonting. Förhoppningsvis är jag tillräckligt pigg för att orka plugga imorn iaf. Jag måste faktsikt vara det eftersom jag har tenta på torsdag.

Åh blir varm i hjärtat av omtänksamma, snälla vänner. Imorgon får jag en laddning filmer. Imorgon är jag förhoppningsvis frisk som en nötkärna men film kan man ju se i vilket fall som helst. Tack!

/tiny

8/2 - 10

Hallå kissekatter!
Sitter här och hostar, för ovanlighetens skull. Mår bättre idag, men natten var hemsk. Usch vill inte att det ska bli så igen. Äh vet inte vad jag ska skriva så jag slänger in två bilder istället.



/tiny

Brutna revben!?

Kan man hosta av revben?? Få en spricka? Jag tror jag har gjort det. Buuuhuuu. Jag gnäller rätt mycket när jag är sjuk, jag är ganska manlig på det sättet.


Jag får se det positiva med att jag blev hemma från kryssningen. Jag slapp
möta mamma och pappa på terminalen med en lampskärm på huvet ;)


Det tråkiga, jag var grymt sugen på att shaka min fett stora röv ;)

/tiny

7/2 - 10

Ligger i soffan och tittar på färjan. Typiskt jag borde setat på buss på väg till Cinderella nu. Istället ligger jag i soffan och har feber och hostar så jag tror mina revben går av. Dessutom har jag tråkigt och jag är inte tillräckligt pigg för att göra något.

Hände en lite rolig grej iaf, får försöka glädjas åt den :)

/tiny

Lämna mig ifred.

Här har jag gått runt och sett fram emot kryssning imorn. Det har varit lite tungt och det är det som hållt humöret uppe. Tror ni att jag kan åka på kryssning?? Nej det kan jag inte för jag är sjuk, har feber. Mår som något som blivit överkört. Jag har fått nog.

Du däreuppe som sitter och hånskrattar åt mig, lämna mig ifred! Jag har inte gjort dig något! Måste det inte vara min tur att få ha lite flyt nu!?! Snälla?!

/tiny

6/2 - 10

Tittar på so you think you can dance och smågråter. OMG vilken mes jag är. Måste vara för att jag är trött. Eeeeller?! :P
Ska försöka sova nu. Är det någon som har förslag på något lätt att äta? Det måste vara riktigt gott också ;)

/tiny

God natt!

Nu ska jag sova. Överlevde jobbkvällen tack vare alvedon och ipren. Har druckit citronvatten och imorn när jag vaknar mår jag bra. Jag är frisk.

Hoppas ni har haft en bra fredag!

/tiny

5/2 - 10

Jag kollar på Let's dance och tänker på två saker. Jag vill lära mig dansa salsa. NU. Jag vill se Sommar med Göran. Tycker det är en riktigt skön film. Tror det är en så skön film att den måste köpas.



Nu ska jag göra mig klar för jobb.

/tiny

Stupid me.

Helt seriöst, ibland funderar jag borde jag vara blond??
Som igår när jag skulle ringa min mamma. Jag hörde inget och tänkte att jaha nu är mobil helvetet trasigt. La på försökte ringa igen hörde fortfarande ingenting. Det gör man inte om man har handsfree i. Blir så matt.

Ja jag håller på att städa här och gör mig klar för jobb, ska som sagt vara i tid idag ;) Ska bli kul att jobba ikväll och det hade varit skit kul att jobba ikväll om jag inte haft ont i ryggen. Massage tack!

/tiny

3/2 - 10

Har varit ute i stallet och busat med Kung Chilton. Han är söt han. Nu ska jag laga lite mat, får se om det finns något gött att hitta på. Mest av allt är jag sugen på Max chokladmousse. Har ni smakat den?? Den är ljuuuvlig!!

Bäst att sätta fart nu. Ska hinna städa, plugga och göra mig klar tills jag ska iväg och jobba. Tänkte prova att vara klar i tid för en gångs skull ;)

/tiny

2/2 - 10

Har precis skrivit dugga, kan vara så att jag klantade mig. På en skitgrej. Åååh matt jag blir. Sitter kvar i skolan, frågan är vänta till kl 10 och gå på föreläsning eller vänta till kl 10 gå på banken och sen hem och sova. Hade sån sjuk huvudvärk när jag gick upp imorse så jag hade planerat att åka hem och sova igen. Livet är fullt av svåra val ;)

Om man skulle bestämma sig kanske.

/tiny


1/2 - 09

Ny månad, nya möjligheter. Kryssning om en vecka. Ska bli kul. Hoppas verkligen att saker har löst sig tills dess, snälla håll tummarna för mig!

Idag är en riktig pluggdag, har ju dugga imorn och ska kicka ass ;)

Annars då, ja jag kämpar på. Finns en sak som måste gå i lås innan jag kan slappna av riktigt. Det måste lösa sig för jag orkar inte med det här mer.

Nu är det dags för lite paus i plugget och åka och träna.

/tiny

RSS 2.0