A lot like love

Tänkte kolla på film ikväll. Seven Pounds eller Kung Fu Panda hade jag tänkt. Men så såg jag att A Lot Like Love går på femman och jag har för mig att jag gillar den. Får se om jag håller mig vaken bara. Ska kolla på filmen och försöka slappna av och njuta av titta på snyggingen ;)

Ska göra mackor och te i pausen så det blir riktigt söndagsmys i soffan.



/tiny



/tiny

Så galet trött..

Jag är så galet trött, helt förstörd. Funderar på att lägga mig och sova nu, men det känns inte riktigt okej. Borde plugga men det har jag verkligen ingen energi till idag. Får bli en riktig plugg dag imorgon istället. Lämnade in en inlämningsuppgift, som ska vara klar först på tisdag, redan i fredags i alla fall. Det ni;)

Det jobbiga när man är så här trött är att man lätt blir lite nere i skorna. Inte ok. Ska ta och rycka upp mig.

/tiny


31/1 - 10

Oooh fy bubblan vad jag är trött. Lyckades missa träningen idag, fast antar att jag behövde sova men det hade jag ju tänkt göra i eftermiddag.

Det var ingen bra start på dagen att inse att jag missat träningen att sen mitt spotify premium gick ut blev ju grädden på moset.

Nu ska jag iväg och hjälpa till att flyttstäda. Jäääää ;)

/tiny


Jäää

Hahaha överlevde kvällen. Var ganska intressant att se, det finns människor och så finns det männsikor ;)



Hoppas ni haft en toppenfredag! God natt på er!

/tiny


29/1 - 10

Åh det blir en riktigt lång dag idag. Upp till skolan imorse var där till 15. Mötte upp en vän och sen till stallet. Nu ska jag duscha, plocka lite, äta och göra mig klar för jobbet. Är trött men samtidigt sjukt taggad för kvällen. Kommer bli mycket folk. Ändå längtar jag till klockan 03 när jag förhoppningsvis krypit ner i min säng.

Hoppas ni har en toppen fredag!

/tiny

Lycklig!


Älskar den här låten.

Det går upp och ner. Livet. Mycket är tungt nu. Ändå, jag känner mig genomlycklig. Jag önskar att vissa saker var annorlunda, det gör jag verkligen av hela mitt hjärta. Nu är det tyvärr inte så men jag tänker inte lägga mig ner och deppa, jag tänker njuta av det jag har. Det är ganska mycket, när man tänker efter. Det jag vill ändra på kommer inte ändras för att jag går runt och är olycklig. Jag älskar faktiskt mig själv, och jag förtjänar att vara lycklig och det är jag. Jag ska verkligen försöka hålla i det positiva tänk jag har försökt haft senaste veckan. Kom ihåg, du är din egen lyckas smed. Du förtjänar att vara lycklig och det börjar i ditt huvud.

God natt!

/tiny

28/1 - 10

Äntligen hemma i soffan. Kom upp till föreläsning kl 10 imorse och jag kan lova att jag var allt annat än pigg. Blev så sent igår.
Har pluggat massa statistik och påbörjat en inlämningsuppgift som ska vara klar först nästa vecka. Vad hände där??!
Nej nu ska jag vila lite innan träningen :)

Hoppas ni har en bra måndag!

/tiny


Tummen upp för mig, tummen ner för oförskämda människor.

Usch jag gillar verkligen inte oförskämda människor och idag tog verkligen priset. Blir tokig när jag ser sånt där skit. Är fortfarande upprörd och det stör mig också, varför ska jag ödsla energi på en sådan människa.

Nej ska lyssna på lite bra musik och försöka bli på bra humör medans jag gör mig sovklar.

Självklart ägde jag badmintonen idag ;) Mycket viktig match, mycket som står på spel. Ära och inte minst möjlighet att påminna Karro vem som är bäst när andan faller på. Väldigt kul var det i vilket fall. Får kolla upp om ni har några badmintonhallar om jag ska komma och hälsa på ;)

Tummen upp för att jag vann badmintonen ;)

Nej hoppas ni har haft en bra kväll nu ska jag dra mig mot sängen.

/tiny

27/1 - 10

Ska ringa och boka badminton nu. Härligt att träningsvärken nästan helt har släppt, var lite orolig igår haha.
Pluggade statistik igår när jag inte kunde sova och det funkade fint jag blev trött. Skolböcker kanske är grejen när man inte kan sova.

Nu ska jag skynda iväg till Chilleville. Hoppas ni får en riktigt bra dag i snövädret!

/tiny


Liknande filmer??

Åh jag är ju med i lovefilm och skulle redigera min filmlista. Skulle gå in och läsa om en film jag såg för ett tag sen. Stoic. Söker man på en film så kommer även en lista med liknande filmer upp. Twilight kom upp och jag har iofs inte sett den. Jag har ändå väldigt svårt att se var dom ska likna varandra. Har ni sett Stoic? Inte? Gör det, ni kan ju säga vad ni tyckte sen..

/tiny

Önska mig lycka till

Kan verkligen inte sova, att det ska vara så svårt. Så mycket som snurrar i mitt huvud, helt omöjligt att stänga av. Är väldigt matt på allt krångel med skolan, måste se till att lösa det i veckan. Jag får skylla mig själv men det är inte så lätt när man har en miljon saker att tänka på.
Jag har massor av saker att göra. Kanske ska plugga lite nu om jag ändå inte kan sova. Då har jag lite mindre att göra imorgon iaf :)

Viktigast imorgon är att spöa Karro i badminton, önska mig lycka till ;) Jag kommer behöva det!

Hoppas ni sover gott, det hoppas jag att jag gör snart :)

/tiny

26/1 - 10

Blev ingen mysfrukost idag. Blev väckt av telefonen och fick rycka ut som barnvakt.
Nu har jag kommit hem för en stund sen och sitter i soffan och lyssnar på lugn musik, smaskar lite nachochips och läser cosmopolitan. Ska nog vila ända tills det är dags att göra mig klar för att åka in till stan och träffa en vän :)
Är andra dagen utan godis idag, ska nog försöka vara utan iaf till helgen :P Helst lite längre. Men jag måste sluta äta godis under veckorna.

Förresten så vägde jag mig idag, vilket jag faktiskt aldrig brukar göra. Som tur var blev det en positiv överraskning ;)

/tiny

Längtar efter frukost..

Jag ska gå och lägga min, längtar efter att få gå upp och sätta mig i soffan och äta frukost. Låter kanske konstigt när det kommer från mig eftersom jag kan vara en ut av de mest morgontrötta människorna som finns. Ska nog läsa några sidor i flickan som lekte med elden.

Tänkte att jag skulle komma ut på en liten promenad imorgon, får se om det verkligen blir av :P

God natt!

/tiny

Mys

Sitter i soffan och myser. Har inga planer på att resa mig förräns jag ska sova, har tagit hit allt jag behöver för att klara mig.
Har varit och tränat fotboll och ja låt oss säga så här: det är bara invänta träningsvärken. Har såklart fått en smäll precis under knäet så jag har rätt ont, men har haft på tigerbalsam, voltaren och ett bandage på det så de tär nog som nytt imorn ;)

Nej nu har jag inte tid att blogga mer, det är time foooor: Paradise hotel.

/tiny

25/1 - 10

Ny vecka, nya möjligheter.
Har en hel massa saker jag ska hinna göra idag, hade varit bra om jag fick ändan ur vagnen och satte fart nu så jag hinner med allt. Då kan jag ta det lugnt sen när jag kommer hem från fotbollsträningen ikväll.

Ha en fin måndag!

/tiny

God natt!

Lyssnar på one moment more och känner mig lite nere i skorna. Fast på något sätt så känner jag mig lugn och trygg. Jag har sagt det förrut men det är värt att säga igen, jag har fantastiska vänner och familj och det gör mig lyckligt lottad.
Jag ska resa i år. Det finns inget annat. Jag tror jag ska leta reda på någon härlig bild att sätta på kylskåpet så att jag blir påmind om hur härligt det vore att åka och på så sätt göra det lättare att spara pengar.
Nusa Dua
Eller ni kanske tycker det här ser otrevlig ut? (ving.se)


Det får i alla fall mig att längta :)

/tiny


Tacogratäng


Nachos i en skål, häll över köttfärs som är stekt med..

både tacokrydda
och salsa.
.
På med såsen som i den var det..

chilisås och creme
fraiche.

På med mera nachochips..

På med massa mumsig ost och in i ugnen..

Voila: Mumsig tacogratäng. Fredrika vill ha lite ära och det får hon. Ja alltså hon hjälpte inte till eller så, eller hon höll mig sällskap på telefon och påminde mig om att tacogratäng är mums :)

/tiny

24/1 - 10

Hallå kissekatter;)

Lyckades försova mig imorse så allt jag skulle gjort på förmiddagen har jag kvar. Hann träna fotboll iaf så nu hoppas jag att jag svettats ut förkylningen och är frisk imorn.

Kvällen igår blev tyvärr inte alls bra. Speciellt inte avslutet, helt seriöst?! Vad är det för fel på människor?!?!


Skön låt ;)

/tiny

Ha en bra kväll alla :)



tur att det finns dusch och smink och grejer..

Nu blire jobb för hela slanten. Ikväll kommer bli en bra kväll :D

/tiny

Dagens mål:

överleva. Är så himla trött. Ska äta en macka och lite fil innan jag sticker iväg och rider. Borde sätta fart för ju fortare jag kommer iväg ju fortare får jag åka hem och sova och sen äta smaskig mat ;)

Det känns lite tungt just nu men jag försöker tänka positiva tankar och tänka att det vänder snart. :)

Ha en mysig lördagseftermiddag :)

/tiny

23/1 - 10

Trött som en gammal överkörd grävling. Ska släpa mig mot köket och ta tag i något att äta. Frågan är frukost eller lunch?

Vet ni något som jag inte klarar av? Något som gör mig galen. Det är folk som skriver utan skiljetecken. Det känns ändå ganska grundläggande. Visst skriver man sms och så behöver man inte vara jätte noga och gör man en :) behöver man inte göra . efter men det är i alla fall något som bryter av iaf. Kolla här till exempel:
hej på dig
hur mår du jag hoppas du mår bra
jag skriver till dig för jag söker en person som vill njuta av livet med mig som vill göra massa roliga saker med mig o som är trogen godd hjärtat o snäll o du ser ut o vara en son tjej så de vore super kul o få börja prata med dig så skriv till mig så fort du kan ok ha de bra såå länge byee

Förlåt kalla mig dum, elak eller töntig men jag skulle aldrig svara på ett sådant mejl. Jo för att säga tack men nej tack. Jag skriver inte alltid korrekt men det finns gränser..

/tiny

Typiskt

Kan verkligen inte sova. Är trött men det går bara inte. Jag funderar på vad jag ska göra. Ska jag ligga och stirra i taket? Ska jag städa klart det sista? Sortera papper? Se på film? Plugga? Hmmm plugga kanske, det borde man bli trött av :P Kan ta den tråkigaste boken jag hittar ;) Jag har några att välja på hehe.
Kvällen ja vad ska vi säga om kvällen? Fick höra lite skånska det var häääärligt.



Nyårsklänningen, jag gillar klänningen iaf ;)

Glöm inte att hålla i hakorna när ni flirtar ;)

Och den obligatoriska "Glansarmen" ;) Den får ni inte glömma! ca4.30 in i klippet..


Nej nu ska jag göra ett försök till att sova ska ju faktiskt vara barnvakt imorgon :) *mys*

/tiny

22/1 - 10

Håller på att städa, är helt slut så jag tar en liten paus ;)

Funderar, filmkväll eller krogkväll? Alltså jag är ju förkyld så jag kommer inte dricka något men har ju kompisar som ska jobba så jag kan hänga och snacka strunt med dom. Hade jag haft godis hemma hade det varit ett lätt val, då hade det blivit hemmakväll. Fast å andra sidan, hur värt är det att äta godis när man ändå inte känner någon smak? Får fundera vidare.

/tiny


One moment more


En låt som rör mig till tårar, lägg till klipp från en av de vackraste filmer
jag någonsin sett.

Moi. Trött som få. Borde sova. Fastnade i soffan. Nu har jag fastnat
i att tänka. Tror att det kan vara dags för snyftfilm imorgon. Jag funderar
på P.S I love you, Notebook, eller The Guardian. Dom funkar varje gång.

Har ni något bra förslag på en riktig snyftfilm?

/tiny

21/1 - 10

Hallå kissekatter!
Ligger i sängen och försöker samla energi för att resa mig, hittills har det gått sådär:P Ska åka till stallet om ett tag och sen får vi se om jag är tillräcklgit pigg för födelsekalas.
Måste verkligen ta väl hand om min stackars arm nu så att den är bra på tisdag, då ska jag spöa Karro på badminton;)

/tiny

20/1 - 10



/tiny

Digestivechoklad.

Hur har jag kunnat missa hur gott det är??? Seriously hur gott som helst jue ;)
Somnade på soffan har vandrat vidare till sängen nu. Lyssnar på John Mayer på spotify premium som är helt fantastiskt bra (hur ska jag klara mig utan det sen??) Fryser som en liten lort och snorar, det värker i armen men hey jag kom på att det kanske inte är så dumt att jag prickar in att vara sjuk just nu. Jag kan ju ändå inte träna för armen, det blir ju två flugor i en smäll. Jag känner att jag verkligen har gått ner mig i bitterfitte träsket av skäl som jag inte behöver gå in på djupare här mer än att säga att jag borde ju ha sinnesjuk tur i spel. Drömvinsten på lotto here i come!? Trots många motgångar så har jag all anledning att vara glad, tänk bara på allt ja faktiskt har. Jag har en arm att ha ont i, jag är så frisk att en förkylning känns skit, jag har fantastiska vänner och underbar familj. Det är bara några saker. Jag är min egen lyckas smed, jag får inte glömma det. Även fast jag av hela mitt hjärta önskar att vissa saker var annorlunda så blir det inte bättre av att gräva ner sig. Är det meningen att bli så blir det så men tills dess tänker jag vara en lyckligare människa.

/tiny

19/1 - 10

Ligger här och myser i soffan. Känner mig helt mosad. Lite för att jag har blivit förkyld men också för att jag inte kunde sova inatt pga armen. Kollar på paradise hotell nu, kvalitetstv :P

Jag har kommit på att jag vill ha glasögon, tycker det är snyggt. Jag skulle säkert inte passa och jag skulle lessna efter en vecka, men ändå :P

Nu ska jag fortsätta slöa i soffan och sen blir det nog sängen för min del.

/tiny

Akuten, eller inte?!?

Har gjort illa armen igen..Grattis mig. Eftersom den aldrig varit riktigt bra funderar jag på att åka till plåsterhuset, med tanke på bemötandet sist lutar det åt.. inte! Hmmm hoppas ni har det bra!

/tiny

18/1 - 10

Nu är det verkligen dags att kliva upp och sätta fart här :D Ska hinna med att leka med syskonbarn och rida Chillevillerödtott innan fotbollsträningen ikväll. Skulle behöva hinna med att städa och plugga också. Jag kan ju redan nu gissa vad som inte kommer bli av ;)

Ikväll blir det nog en soffkväll med tv, och läsa massa bloggar:) Har missat massor i helgen!

/tiny


Sova?

Kanske dags att sova nu, fast jag är inte speciellt trött faktsikt. Eller kanske när jag lägger huvudet på kudden. Pratade med en vän och jag fick en del att fundera på faktiskt. Jag som var så säker på hur jag skulle göra även fast det kändes värdelöst.

Nåja måste nog försöka sova nu och ladda för längdskidor imorgon ;)

/tiny


16/1 - 10

Nyss hemkommen från fotbollsträning. Var inte alltför grym idag men man måste väl ha sådana dagar också antar jag. Nu ska jag skynda mig ner till mina föräldrar och ha lördagsmys med två av mina brorsbarn innan jobbet. Hoppas ni får en riktig nice lördag:D

/tiny

Things will never change..

.. so I dont look back.

Kleerup – With Every Heartbeat (Feat. Robyn)

/tiny

Mys!

Åh vilken bra dag jag har haft. Är mycket gladare, kanske beror det på att jag inte har haft tid att tänka. Underbara barn :)

Nu ska jag i alla fall dra ut på stan och hålla i det här humöret och den här beslutsamheten ;) Jag äger livet :D

/tiny

15/1 - 10

Igår hemma hos min mamma..

Jag- Ja men nej usch han är ju alldeles för fåfäng.
Mamma- Ja men det är väl du också.
Jag - Det är jag väl inte, kolla hur jag ser ut..
M- Va har du sett ut så där i skolan???
Jag - Eeeeh jaaa?!?
M - Utan smink? Den där traströjan? Skärp dig!

Tycker om dig också mamma ;)

/tiny


Tro

Det känns som att jag har tappat all tro. Ska gå en promenad med R, samla tankarna och andas.
Jag bestämmer mig från och med nu att lägga all energi på: skolan (ska plugga på 150% halva vårterminen, 200% resten av våren om det blir som jag vill så det känns som ett bra val), Chilton (min älskade lilla rödtott), fotbollen (det här ska bli min säsong) och se till komma i sjukt bra form till utlandsresan som måste bli av iår!

Btw jag börjar verkligen få åldersnoja!? Är det normalt vid 23 års ålder???

/tiny

14/1 - 10

Jag har precis kommit från stallet och OMG vad jag fryser. Eftersom jag är ganska trött också så tror jag minsann att jag ska krypa ner under täcket i soffan, kolla på lite skräp på tv och sova lite.

Hoppas ni har det bra i kylan medans jag vilar i soffan!

/tiny


Kolla in det här..

http://www.expressen.se/halsa/1.1843494/darfor-ar-din-stora-rumpa-bra-for-halsan

Min röv äger ;)

/tiny

13/1 - 10

Åååh valde länge mellan barhäng med bästa T eller soffan. Soffan segrade, kanske gjorde allt gött jag handlade så att soffan vägde över. Känner mig väldigt vuxen, när hände det här??

Nåja ska faktsikt bli riktigt skönt och jag kommer tacka mig själv imorgon när klockan ringer 7.30 ;)

Nu är frågan, är det något bra på tv ikväll eller blir det bokläsning?

/tiny

Imorgon..

.. ska bli en bra dag för jag har bestämt! Förrutom att F överger mig och åker tillbaka till Skånelandet. Har faktiskt en plan för dagen, inga roliga planer förrän fram till em. Ska sova nu, försökte mig på lite poker men hehe jag var uppenbart alldeles för trött och eventuellt aningens färgblind :P

Calle Kristianssons skiva går varm här på spotify, många sköna låtar där!

God natt!

/tiny

Ojojoj..

.. har alltså lämnat in ett pm idag i skolan och tränat. Vart ska det här ta vägen? Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig klar för bio, ska bli härlig avkoppling. Ska se till att hålla mig vaken ;)
Kanske hinner laga mat och plocka ihop här lite innan jag sticker iväg, fast det vore väl kanske lite väl mycket på en och samma dag ;) Helvetes dagen kanske blir bra till slut, iaf om jag får som jag vill!

/tiny


12/1 - 10

Vilken helvetes dag. Fy. Trodde idag skulle bli en bra dag men nej vet ni vad.. Den var värre än värst. Missade längdskidåkning bara för att allt skulle krångla.

Dagen började med att jag sov över, vaknade en kvart innan jag skulle vara i skolan. Great härligt. Bussen var sen också för att liva upp stämningen ytterligare. Pricken över i:et eller grädden på moset, om någon kanske föredrar det,  var när vi äntligen skulle lämna in vårat pm och det inte fanns sparat. Grattis verkligen. Vi fick göra om allt vi gjort idag. Wooohoooo. Festligt värre. Jag tröstade mig med att trycka i mig choklad och en cocacola.. Jag som skulle sluta äta/dricka maska sötsaker. Fast extrema situationer kräver extrema åtgärder.

Nu ska jag få bort mina agressioner och träna med bästa F. Efter det blir det bio :) Tänk vilka vänner jag har :D

/tiny

Bästa kommentaren.



"I have shoes older than you but Id like to try you on" Haha klockrent :D

Update: Min kompis säger, det är omöjligt att inte tycka han är het. Så vad säger ni? Är han het? Jag röstar, JA!

/tiny

Äckligt

Jag är alltså sötsugen. Så sötsugen så att jag för ett svindlande ögonblick övervägde att smaka lakrits. Ja det ligger nämligen en påse på bordet, och det äcklar mig. Nu äcklas jag av mig själv också, jag övervägde alltså att smaka en lakrits?? Vad i hela helvete (ursäkta språket) tänke jag??? Skvallra inte.


Och nej jag smakade aldrig, herre gud den dagen jag gör det då ska jag söka hjälp..

/tiny

11/1 - 10

Ligger i soffan är galet sötsugen och bitter. Vet inte riktigt vilket som är värst än, bitterheten eller sötsuget ;) Ska nog ta tag i båda delarna nu i vilket fall. Funderar faktiskt på att spela lite poker, det var sjukt länge sen och det är skoj, när man vinner alltså.

Imorgon ska jag iaf försöka med att hinna åka lite längdskidor, första gången för i vinter ;) Kanske borde åka några gånger i veckan, måste komma igång med lite träning så att man kommer i form till resan.

/tiny


10/1 - 10

Haha omg ni måste gå in på kenzas.se och kolla in Kenzas och Tyras videoblogg, skrattade högt för mig själv här i soffan.

Skulle ha åkt längdskidor idag men känner att jag måste lägga all fokus på skolan, jippi.



Ni vet vad jag ska göra resten av dagen, ingen idé att tjata om det mer :P

/tiny

9/1 - 10

Finns det något bättre än att träna så att man är helt slut?? Fotbollsträningen var jobbig men styrkan jag gjorde hemma.. OMG jag borde nog köra styrka lite oftare haha. Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med skolböcker och choklad och få lite gjort! Kanske en liten power nap först så jag orkar jobba ikväll också!

Ha en fin lördag!

/tiny


8/1 - 10

Hallå på er kissekatter!
Idag är dagen när jag ska plugga som en galning. Känner mig motiverad och jäklar vad kul det ska bli!
Ska börja med att promenera till min föräldrar och låna bilen till Chillevillesprätt som får en vilodag så att jag kan ägna hela dagen åt min favoritsysselsättning, plugga! Åh som jag längtar. Eller?
Ha en fin dag!

/tiny


Tänk om..

Jag fick nyss en liten idé. När man borde plugga kan dom tråkigaste sakerna helt plötsligt kännas intressanta. Som städa och sortera papper. Så jag kom på om man skulle hitta på något som är ännu tråkigare än att plugga, ja då kanske plugga blir intressant helt plötsligt. Nu återstår frågan, vad i hela världen är tråkigare??? Tänk om jag bara kunde komma på det då kanske det skulle bli en jäkla fart här ;)

/tiny

Hypotetiskt ställd fråga!

Alltså om man råkar äta sockerpillren istället för dom riktiga p-pillren när man ska äta ihop två kartor är man frisk då? Om man dessutom gör det i 4 dagar och sen undrar varför i helvete det inte funkade så kanske man inte kan räknas som smart?

Obs! Det är inte flickan i bloggen som har skrivit brevet..


7/1 - 10

Vad är grejen med att kalla någon otrevlig bara för man säger nej?? Och man kan säga nej på ett otrevligt sätt men om man gör det vänligt men bestämt?! Nåja jag får väl leva med att vara otrevlig då..

Nu ska jag försöka skingra tankarna med lite plugg. Har ett mål att vara klar med två av tre punkter på ena arbetet och i alla fall komma igång med det andra. Jag ska minsann vara klar på lördag. Det SKA gå!

/tiny

Why?

Whyyyyy? Whyyyy meeee? Men hey nu borde det vara dags för mig att få ha lite tur ;)



Gick helt ok att jobba trots att nacken inte är i fin form. Ska dejta the one and only nu och hoppas att lossnar! (the one är såklart vetekudden)

Dags att försöka sova så jag orkar skriva klart skoltjafset imorn ;)

/tiny


6/1 - 10

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, den blev iofs mycket bättre. Fast jag borde ha pluggat. Får ta igen det imorgon istället! Ska iväg och jobba om ett litet tag. Kanske dags att få röven ur soffan och sätta fart.

Jag tänker och tänker men jag kommer ingenstans. Känns som att jag hamnat i en återvändsgränd. Kan inte någon bestämma åt mig. Att det ska vara svårt.

/tiny

Vem tror att jag håller det??

Har kommit på ett till nyårslöfte. Jag ska börja med mina skolarbeten på en gång jag får dom, inte bara börja förresten jag ska göra klart dom så snabbt det bara går. Vem tror att jag kommer hålla det löftet??

Det är lustigt att till och med städa kan kännas intressant, spännande och häftigt när man borde plugga.

Nu är det nog dags att lägga i en högre växel ;)

Väntar på bilder från nyår från F. Vi kan ju hoppas att jag får dom innan nästa nyår;)

/tiny

Kul vecka..

Kul vecka det här kommer bli känner jag.. Eh har två arbeten som ska vara klara i början av nästa vecka. Härligt det känns. Jag har gjort jätte mycket över jul, jag looovar.
Jag måste verkligen släppa allt annat och köra nu. Inga ursäkter. Håller på att städa upp här, sen blire plugga. Jäääj roligt värre.

/tiny

5/1 - 10

vi kör på en till lista :)

Namn: Sandra

Kallas för
:  Sandy och tiny

Stjärntecken: Oxe

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar:
Ja, naveln. Får se hur tränad jag är till sommaren om den ska få vara kvar eller inte :P

Tatueringar: Ja tre stycken.

Längd: 162,5 ;)

Skostorlek: 36-37

Hårfärg: Brunett

Fräknar: Inte direkt. Några få kanske.

Motto: If you can dream it, you can do it!

Kär? Ja...

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja ibland gör jag det. Precis för sekunden någonstans varmare.

Tycker du att du är attraktiv? Japp

Dricker du? ja det händer

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? TRESemme just nu :)

Vilken parfym använder du?
Lite olika :)

Vad är du rädd för? Ormar

Gillar du att tvätta? Absolut inte.

Gillar du berg- och dalbanor
? Klart jag gör.

Senaste…

Filmen du hyrde? Flickan som lekte med elden

Filmen du köpte?
Hmm Ps i love you kanske

Låten du hörde: Guns N'Roses Sweet Child O'Mine

Låten du laddade ner? Laddar aldrig ner

Personen du ringde? Pappa

Personen som ringde dig? Fredrika

TV-program du såg? Seinfeld

Person du tänkte på? Fredrika faktistk, när ska vi ses? :D

Favorit…

Låt: Just nu here I go again

Sak att göra: Skratta

Sport: Fotboll ligger nog precis före ridning.

Dryck: Vatten

Kläder: Det beror på tillfälle.

Film: Lucky number slevin

Bil: hmm ja jag vet inte riktigt.

Serie: Desperate Housewives

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jovars det har hänt

Gråtit över en flicka?
Ja, över en vän alltså.

Ljugit för någon? Jo det har väl alla gjort någon gång?!?

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? japp

Senaste…

Boken du läste? Läser flickan som leker med elden.

Personen du fick e-mail av?
Personen jag gör arbete med i skolan.

Personen du fick brev av? Haha var väl någon räkning.

Personen du fick sms av? Personen jag gör arbete med i skolan.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton.

Saken du köpte? Hmm mat tror jag :P 

Vad har du gjort idag?
Gått upp, kollat mailen och funderat hur jag ska lägga upp min dag.

Brukar du svära mycket?
Inte så värst mycket.

När stiger du upp på morgonen? Jag stiger inte upp på morgonen om jag inte måste!

Vad har du på dig?
En oversize tröja.

Vad ska du göra ikväll
? Umgås med en kompis, kanske se en film och prata massa strunt!

Vad är du allergisk mot? Katt

Var har du ont? haha nacken, huvet och låret och lite mer småställen. Allt efter fotbollen i lördags :D

Använder du hårspray?
Ja det händer.

Kan du stå på händer? Ja kanske, fast jag kommer nog slå över ganska snabbt :P

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström

Salt eller socker? Haha socker såklart

Gillar du ketchup?
Klart jag gör.

Är du glad nu? Ja ganska, fast fortfarande tankspridd.

Var du glad igår? Jag var mest tankspridd.

Vad dansar du till? Bra musik

Stockholm är… ? Shopping

Göteborg är… ? Mysigt.

Kan du sjunga?
Klart jag kan, men det låter för hemskt

Spaghetti eller makaroner?
Det beror på vad det är till :)

Land du vill besöka? Australien, USA.


4/1 - 10

Håller på att funderar på nyårslöften än. Har lite svårt att bestämma mig men jag tror jag har kommit fram till en del vettigt:
* Jobba med att släppa min prestationsångest.
* Kämpa på med skolan trots att motivationen inte är på topp. Inte långt kvar nu!
* Ta vara på och uppskatta dom små sakerna :)

/tiny

3/1 - 10

2008
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hopptränade för ridlärare med Chilleville sprätt :D
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och det är jag glad för!
5. Vilka länder besökte du? Inga alls :( buhuu, måste tas igen iår!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja jo det finns nog något.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Den dagen mitt fjärde brorsbarn föddes såklart :)
8. Vad var din största framgång 2009? Jag har klarat ett år till i skolan.
9. Största misstaget? Ehm en liten bilolycka.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej eller ja småskador med fotbollen såklart ;)
11. Bästa köpet? Lätt min väska. Inge tingeltangel där inte :P
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hyran :P
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja mina vänner och min familj!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Walking in memphis och I know you want me.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Kollat på film och läst mer böcker.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Haft prestationsångest.
18. Hur tillbringade du julen? Med min underbara familj såklart!
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives och lipstick jungle ;) vad annars?
21. Bästa boken du läste i år? Luftslottet som sprängdes 
22. Största musikaliska upptäckten? Katie Melua och Ben Harper.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En spis
25. Något du önskade dig men inte fick? En miljon :P Nej då men jag vet inget direkt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag blev firad av min familj antar jag :) Men hur ska jag komma ihåg det var i maj!?!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år (ännu) bättre? Det finns det väl alltid :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Eh bra fråga. Jag tar på mig det jag gillar :D
29. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner, Chilton och att träna:)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Den heta killen i Lipstick Jungle.
31. Vem saknade du? Hemligt!
 32. Bästa konserten? Gessle. Men sen kom ju marie dit och sjöng för oss också! coolt :)
33. Bästa resan? Stockholm med mamma :)

/tiny

1/1 - 10

God fortsättning!


Hade en riktigt bra kväll! Nu är det uppladdning för fotbollscup som gäller! Jag är bra, jag kan, det är kul, det är okej att göra misstag. Jag ÄR bra, jag KAN!

If you can dream it you can do it!

/tiny


Gott nytt år!

Hann aldrig skriva Gott Nytt År förrut så jag tänkte kika in och göra det nu innan jag stupar i säng. Hoppas ni fick ett gott slut, och en god början precis som jag fick. Trots att den obligatoriska nyårs ångest tryckte över bröstet en stund har jag haft en riktigt trevlig kväll! Ska fundera lite över löften nu när jag ska sova.



/tiny

RSS 2.0