Blodgivare.

Jag har varit blodgivare i helgen och ser ut som ett vandrande myggbett, ganska ohett. Jag blir galen på allt kliande! Förutom det har midsommar varit riktigt bra. Firade i sommarstugan långt bort från elektricitet och andra moderniteter. Hur mysigt som helst, ja om man bortser från all knott och mygg. Midsommarvädret gjorde ingen besviken utan det var typiskt svenskt med regnskurar.

Nu ska jag äta frukost, åka till Chilton och fixa lite och sen jobba. Syns vi på peace and love?

/tiny


Dagens trea.

Glad midsommar på er!

Så jäkla skön!


Bättre än orginalet om ni frågar mig :)


/tiny

Vilken jäkla resa!

Jag har haft det så otroligt bra i Göteborg. Det har varit helt underbart roligt, galet och urspårat. En oslagbar kombination av shopping, Liseberg, dans och allt detta i härliga människors sällskap.


Den här låten kommer antagligen vara Götebrog för mig!

/tiny

Panikpackar.

Jag åker till Göteborg idag. Gissa vem som nyss började packa?! Vi åker om 1,5 timme ungefär och jag har lite saker att göra först. Kanske dags att börja öka takten nu.
Det här ska bli så jäkla roligt och det är bara början på en väldigt intensiv men rolig period.

Göteborg 21/6 - 23/6
Midsommar
Peace and love jobb 28/6 - 3/6¨
v 27. Sista minuten resa.

Det här kommer bli en toppen sommar!
Hoppas ni får fina dagar! Hörs onsdag kväll!

/tiny


God natt!


God natt på er! Hoppas ni har haft en bra kväll, det har jag. På jobbet. :)

/tiny

Stress stress stress

Jag hinner alltid med det jag tänkt göra, undrar hur det kommer sig egentligen? :P
Hoppas ni får en bra kväll!

/tiny


Vita, det nya bruna.

Har varit ute och solat nu, ojoj ni ska se vad brun jag är. Eller näe det är jag inte. Ska vi inte bara bestämma att vita är det nya bruna!?! Så nu när det är bestämt kan jag med gott samvete sova en timme:D

/tiny

Dagens trea.


 id rather hurt than feel nothing at all.

I got my toes in the water, ass in the sand ,not a worry in the world and a beer in my hand. Låter ju som min utlandsresa ska bli ;)

Ur satc 2. I am strong, I am invincible, I am woman. Precis så är det!!


/tiny

Oinspirerad..

.. till att skriva just nu. Har lite för mycket i mitt huvud och ett stort beslut jag måste ta. Det känns inget kul att skriva när jag ändå bara skriver helt ointressanta grejer. Hehe som att jag brukar skriva intressanta saker annars, nej kanske inte men det här är värre än på länge. Ska ta och lägga in lite bilder imorn iaf :)

/tiny

En vecka kvar..

.. sen åker jag till Göteborg. Ska bli så galet kul! Kommer en intensiv period nu med Göteborg, midsommar, peace and love jobb och utlandsresa. Mycket att se fram emot.

Ska sova nu för ska upp galet tidigt imorn och vara barnvakt åt ett av mina underbara brorsbarn. Dessutom har jag viktigt match imorn kväll, jag ska äga.

God natt!

/tiny

Hur bra?


Den här rösten, den här låten, mmmmm!!

Måste ut och srpinga idag eller imorn, helst idag och självklart öser regnet ner :(

/tiny

Damn it.

Jag blir så sur när man skrivit ett inlägg och så råkar man radera hela eländet precis när man är klar. Det stod inget viktigt visserligen men frågan är om jag verkligen orkar skriva allt oviktigt igen, Ill give it a try.
Skulle varit ut och springa idag men här ligger i soffan, slöare än någonsin. Dock tänker jag helt fräckt skylla ifrån mig. Mitt springsällskap verkar vara senare än vad jag brukar vara, vilket i sig är en bedrift, men jag vill inte springa själv eftersom jag ska testa min medicin.

Nu ska jag fnatta iväg till Make Up Store och bli sminkad och sen hem till mina föräldrar och fira min farfar som fyllt år.

Hoppas ni har en fin fredag. ( Känns som lördag, kanske för att jag och en av mina bästa vänner drack champagne och jordgubbar igår)


/tiny


Ångest

Vilken ångest jag har haft idag. Var på min brorsons avslutning på lekis, nej just ja förskola heter det nu för tiden. Viktigt att säga rätt annars blir man uppläxad för att man är gammalmodig.  Dom stod där och sjöng "flaggar vajar på sin stång, lyssna på vår sommar sång" och "vi ska ro över viken och se vad som finns" och det kändes som att det inte var alltför länge sen jag stod där själv. Okej jag insåg att det var ett tag sen, men det kändes ändå okej att erkänna det var inte igår jag var 7 år. Men när jag började fundera på hur länge sen det var studenten ja då kom den. Ångesten. Som ett knytnävslag i magen.
Fem.Jävla.År.
Det känns som igår. Kanske dags att ta tag i mitt liv. Börjar med champagne och jordgubbar med fin väns sällskap imorgon, eller ja idag.

Ska försöka sova, min läkare ringer om fem timmar och berättar vilka allergier jag har. Återstår att se om det blir skålar av glädje eller skålar för att glömma.

/tiny

Oplanerat uppehåll

Det blev visst ett litet oplanerat blogguppehåll i helgen. Har varit hus- och kattvakt.
Nu ska jag slå på hög musik och städa undan här.


Snart dags för fotbollsvm, tråkigt att inte Sverige är med!

/tiny

Ute i god tid

Är ute i god tid som vanligt, två uppgifter ska in klockan 17. Den första lämnade jag precis in, nu ska jag bara redigera och fixa liite med den andra. Men det är ju lugna puckar har ju 2,5 timmar på mig. Det här är tt vara ute i god tid för mig.
Dock kan man diskutera kvalitén när man sitter och slår vad om vem som skrivit sämst arbete. Färst poäng vinner, och blir bjuden på lunch av förloraren. Nåja inget ont som inte har något gott med sig, och ja jag är säker på att vinna.

/tiny


Champagne och jordgubbar

Det går trögt med plugget. Det går framåt men alldeles för sakta, kanske för att jag gör allt annat utom att just plugga. Jag måste verkligen skärpa mig nu. Det kommer bli en lång natt annars och jag kommer även få plugga hela helgen vilket inte känns allt för lockande särksilt om vädret ska fortsätta vara så här härligt. Det är dags att börja tänka på kvällen med champagne och jordgubbar som ska bli av nästa vecka och innan det måste jag vara klar. Två uppgifter ska in imorgon men jag har en härligt hemtenta och en fantastisk komplettering att göra innan jag får slappna av. Varför gör jag det bara inte? Då skulle jag kunna sitta här i soffan och slösurfa, eller gå ut i skolen och njuta med gott samvete.
Jag ska bli klar med två av uppgifterna ikväll så är det bara och om det inte är alltför sent ska jag se på film och dricka hemmagjord jordgubbs milkshake. Bäst att få ändan ur vagnen och sätta fart!

/tiny

T9

Man kan säga mycket om T9 ordlistan. Massförstörelsevapen finns medans många vardagliga ord saknas. Det finns dock en sak som gjort mig lite mer vänligt inställd. Senap finns inte med. Det måste vara det slutgiltiga beviset på att det inte borde få finnas, på hur jävla äckligt det är! Skönt att vi är överens!

Och på tal om T9 så bara väntar jag på att jag ska göra en Göran och skriva hoppas du får kuk ikväll. Antagligen kommer jag inte skicka det till någon som kan skratta bort det heller.

 

/tiny


Imorgon börjar det..

.. mitt nya liv. Undrar hur många gånger jag sagt det egentligen? Men nu jäklar är det på riktigt. En promenad ska det bli och så ska jag styra upp det sista med mitt pm jag ska skriva, hemtentan och lite andra skolgrejer. Nu jäklar ska det blir ordning på torpet!


Har sett sommaren med Göran ikväll med en fin vän. Grymt bra film, kommer aldrig tröttna på den. Hoppas du får kuk i midsommar hahaha

/tiny

Virus?


Jag undrar om jag har något märkligt virus. När jag försöker plugga dyker denna ruta upp. Damn it!

/tiny

Gardinleggings


Mina nya leggings, man skulle kunna tro att jag stulit gardin och sytt mig
ett par leggings. Så är inte fallet, eftersom jag är sämst på att sy så köpte
jag mig ett par gardinleggings istället.

/tiny


My heart


Hur man gör kungen lycklig..

Mitt älskade hjärta! Kung Chilton!

/tiny

Lång dag

Det känns som att den här dagen kommer hålla på för evigt. Har tenta, seminarie och tenta igen. Tyvärr kommer jag nog inte kunna gå på sista tentan för att seminariet och tentan krockar. jääj.
Som grädde på moset har jag sprängande huvudvärk och jag hann inte äta frukost.
Bra. Dag. Verkligen.

/tiny

RSS 2.0