...

Jag har inte bloggat så mycket på sistone, det har blivit en oplanerad paus. En paus för att försöka tänka på mig, vad jag vill och vad jag känner. Fick en fråga tidigare idag, vad tycker du om dig själv? Jag tycker jävligt bra om mig själv svarade jag spontant utan att tänka mig för. Samma sekund som orden kommit över mina läppar ångrade jag mig, jag skämdes, sitta där och skryta om sig själv. Fast kanske var det just då jag insåg att det är sant, jag tycker om mig själv och jag måste därför ta hand om mig själv vilket  jag har glömt på slutet. Imorgon ska jag sätta mig ner och fundera vad som gör mig missnöjd, vad som gör klumpen i magen och att tårarna bränner. Imorgon ska jag inte fake it till I make it, det har jag gjort så länge att jag tror mig själv, nej jag ska ta itu med det här. När jag tänkt på vad som gör mig missnöjd ska jag fundera vad jag kan förändra och på vilka plan jag måste gilla läget men jag ska också tänka på vad jag har. Ibland är det svårt att se skogen för alla träd men när jag börjar fundera på vad jag faktiskt har så är det ju en hel del. Kanske är det dags att titta på no arms, no legs no worries och påminnas om att inget är omöjligt.

Beautiful, no matter what you say!
/tiny


Förvirrad..

Ibland händer det att jag är lite förvirrad, andra gånger överträffar jag mig själv och att huvudet sitter fast är verkligen tur. Igår när jag skulle iväg så är min plånbok OCH mitt busskort borta. Busskortet är fortfarande på vift men plånboken återfanns efter många svordomar och mycket letande i, håll i er nu, kylskåpet. Tror jag måste ta semester. SKa plugga klart sen ska jag hem och leta busskort, och ja med tanke på var plånboken var kanske jag ska börja med dom mest udda platserna. Frysen, kylen och ugnen.

Tror det är dags för semester snart!

/tiny


SM-Guld!!!!

Sitter här och lyssnar på radion, MFF-Mjällby. Just nu ser det ut som att det blir seger vilket leder till SMGULD!
SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!/tiny

Dagen efter kvällen före.

Fest igår. Tenta imorn. Det rimmar illa. Idag är en dag när jag skulle vilja ligga i soffan och bara ta det lugnt och inte göra många knop, men se det går inte. Här måste pluggas introduktion till informatik. Det är lite tungläst en dag när man är på topp.


Ska plugga två timmar till sen blir det bio, för det jag inte kan då kommer jag inte kunna lära mig idag iaf :)

/tiny


I want to dance with somebody

Ikväll är det middag med tjejerna. Tacos, vin, spel och dans, hur ska det kunna bli annat än galet roligt!!?!
Som jag har längtat!
Pluggar, gör mig klar och spelar musik man blir glad och danssugen av!

Älskar den här låten!!
/tiny

RSS 2.0