Härligt lycklig!

Känner mig härligt lycklig och det är en alldeles underbar känsla. Speciellt när det är så mycket saker som byggt upp det. Att få sitta med två syskonbarn, ett på vardera knä läsa Bamse och höra dom prata i munnen på varandra för att dom har så mycket att berätta för faster, det är lycka! Att få min brorsdotter att skratta när jag gör konstiga miner, det är lycka! Att se min äldsta brorsson stolt komma och visa sin hockeyjacka och höra att han vill att faster ska komma och titta på en träning, det är lycka! Att ha en underbar familj som bryr sig, det är lycka! Att få ha härliga vänner som alltid kan få dig att skratta no matter what, det är lycka. Att få åka och träna, det är lycka. Att se att Chilton har det bra i sitt nya hem och ha möjlighet att få komma och hälsa på, det är lycka. Att mitt i allt bara få ta tid för sig själv och känna hur man trivs, att känna att jag är nöjd med mig själv för även om jag inte är perfekt så fokuserar jag på det jag är nöjd med, ja det är också lycka.


Jag vet att det inte är länge sen jag la upp den här videon, men tål att ses igen. Att lära sig att man kan göra vad man vill och tycka om sig själv precis som man är är så viktigt.

 Glöm inte att du är din egen hjälte!

/tiny


Jobbhelg

Min lediga helg förvandlades till en jobbhelg, väldigt ovanligt. Men så trött som jag är idag hade jag valt att sova om jag varit ledig och jag skulle ge mycket för det, men men det är jobb som gäller och bara se glad ut :)

/tiny


Fredag

Äntligen fredag, ska bli riktigt skönt med helg speciellt eftersom att det kan vara så att jag är ledig en lördag. Galet men sant. Eller ja som det ser ut just nu är jag ledig iaf men det kan komma att ändras :)

Ïdag blir det plugg och riktigt effektivt plugg dessutom eftersom det är inlämning idag och man vill ju inte sitta hela kvällen, måste ju hinna titta på idol innan jobbet ;)

Ska hälsa på världens sötaste idag också!! :)

/tiny


Mätt och trött!

Har varit hos mina älskade föräldrar och ätit grillat, souvlaki med tzatsiki så sjukt gott. Nu ligger jag på soffan och är galet mätt och funderar på om jag ska se en film eller läsa bok tills jag somnar. Skulle behöva somna tidigt eftersom jag ska till skolan och skriva klart ett arbete imorn. Dessutom behöver jag plugga som en galning till tentan som är nästa fredag så jag hinner gå ut och shake that big ass på onsdag!!

Behöver tips på någon bra böcker! Helst chic lit böcker, för deckare har jag massa olästa av redan :)

/tiny


Favorit



Det här är helt klart en av mina favoritlåtar från idol 2010. Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger, finns även på spotify :)


Orginal

/tiny


Natti!

Måste ge världens största diss till falska människor som tror att dom kan bete sig hur som helst och ändå få vara en del i mitt liv. Så viktig är ingen.




Med dom orden tackar jag för mig och säger god natt!

/tiny

God Jul!

Titta vad jag köpte förra veckan:

Inte långt kvar till jul nu, börjar bli dags att handla julklappar, så att det inte blir som förra året då jag handlade allt dagen innan julafton :P Fast jag har faktiskt handlat första julklappen redan, det ni ;)

/tiny

 


God morgon!



/tiny

Sommaren med Göran

Har tisdagsmys här. God mat, bästa programmet och en av mina bästa vänners sällskap. Det hela avslutas med sommaren med göran. Skönare svensk film får man leta efter.



Någon som har något bra filmtips?

/tiny


Resa

Jag längtar så mycket efter att få åka utomlands, helst nu på en gång. Jag har funderat och funderat men jag tror inte jag kan åka nu. Är alldeles för mycket i skolan :/ Däremot får vi se när jag pluggat klart till sommaren om jag drar iväg ett längre tag och uppfyller en dröm. Fast oavsett om jag åker iväg för att uppfylla drömmen eller inte så ska jag iaf åka utomlands nästa år.






/tiny


Tacksam

Jag har hängt på youtube och hittat en människa att inspireras av.



Den här mannen har exakt det tänk jag försöker uppnå. Att vara tacksam för det jag har istället för det jag inte har. Att fokusera på det jag tycker om hos mig själv istället för det jag inte gillar. Att ha mål, drömmar och våga sikta mot stjärnorna för ingenting är omöjligt. Titta på klippet och inspireras av en människa som uppnått så mycket och var tacksam för det du har!

/tiny

Diskmaskin..

Var lite trött igår på jobbet men en kille hängde vid black jack bordet och snackade.
- Is that guy working here?
- Yes he's a dishwasher..

I samma stund som jag sa det ville jag bita av mig huvudet, smart tjej som kallar diskaren för diskmaskin. Jääj. Alla jag har berättat det för att skrattat. Högt och länge. Men så nu när jag skulle skriva det här gick jag in på tyda.se för att se så att jag åtminstone stavade dishwasher rätt. Döm av min förvåning när jag ser detta:

dishwasher dishwashers
 
 
substantiv
översättning
 
a machine for washing dishes
eller
someone who washes dishes

Så nu vet ni. Jag ÄR smart ;)

/tiny


Konstigt

Det här har varit en riktigt jobbig helg, att skicka iväg Chilton var riktigt jobbigt. Jag har under 9 år varit ett riktigt kontrollfreak vad det gäller Chille och nu har jag helt plötsligt ingen kontroll alls. När jag planerat mina dagar så har stallet alltid varit en del av den planeringen och nu ska jag helt plötsligt inte dit?! Det känns så sjukt tomt och konstigt och jag kan knappt tro att det är sant. Träningsvärken från sista ridturen på Chilton som min häst vittnar dock om att allt verkligen har hänt.  En busig barbacka tur i full galopp avslutade vi med och det var galet, en tur som höll på att kosta mig en tur ner i backen :P

Jag vet att Chilton har kommit till ett toppen hem och det är på ett sätt skönt att det är gjort, eftersom det är något jag gått och gruvat mig för i flera månader. Det är jobbigt nu men jag vet att det här kommer bli bra!

Jag vill passa på att tacka alla söta som på ett eller annat sätt funnits för mig den här helgen. Söta kommentarer i bloggen, fina mail på facebook och värmande sms, ni är guld värda allihopa!! TACK!



/tiny

Chiltons Pride

Idag är en jobbig dag, det är dagen jag ska säga hej då till mitt hjärta efter 9 år. Jag kommer fortfarande ihåg samtalet jag faktiskt inte bara gjorde mig till hästägare utan också räddade Chiltons liv. Så många fina minnen som aldrig kommer försvinna.



I am  loosing something I can't replace and i wonder why do all good things have to come to an end?

/ tiny


Grym tjej!

Sitter här tårögd, vilken jävla revansch Minnah (ursäkta språket). Hon är så grym, tycker det är tråkigt att Alice hoppade av men Minnah vilken tjej! Någon att inspireras av.



<3

/tiny

I'm laughing with my face..

Det känns helt sjukt, imorn åker Chilton. Det är inte längre något avlägset långt borta jag kan låtsas om att det inte kommer hända. Det är imorgon. Först är det jobb som gäller ikväll och jag kommer le och vara trevlig, men i bakhuvudet kommer Chilton finnas.





/tiny


9 år.

Just nu mår jag inte så bra.  Jag är bra på att låtsas må bra, klistra på ett leende och låtsas som att livet leker men den här gången har jag bestämt mig för att inte göra det. Det måste få vara okej att må dåligt ibland. Jag håller på att sälja min häst som jag haft i 9 år. Förstår ni, 9 år. Det är lång tid. Har tänkt på vad som hänt under de senaste 9 åren och det är massor. Men en sak som alltid funnits där det är min lilla (okej jättestora) bäbis, 365 dagar om året i 9 år. Det är lång tid och tro mig när jag säger att jag skulle göra allt för att slippa sälja honom. Jag har dock inget val, allergin sätter stopp och jag kan inte riskera min hälsa inte ens för det som betyder så sjukt mycket. Jag vet att han kommer få det riktigt bra med sina nya ägare, jag kommer och få hälsa på och rida. Ändå det är inte samma sak och det känns som att jag sviker min bästa vän och det känns för jävligt. Det går inte att förstå hur det känns om man inte har varit där själv och inte ens då kan man vara säker på att man förstår för vi är alla olika. Jag ber inte om att någon ska förstå, jag ber inte att någon ska tycka synd om mig jag ber bara om att jag ska få må dåligt. Jag är mitt uppe i något av det svåraste jag gjort i hela mitt liv och i flera månader har jag låtsas som att den här dagen inte ska komma och inte gråtit en tår och så i söndags gick allt sönder och jag orkar inte spela teater. Jag mår skit och tänker tillåta mig själv att göra det. För en sak har jag lärt mig det kommer bara slå tillbaka mot mig själv om jag låtsas som ingenting. Jag kommer må bättre när allt är över så det handlar inte om att jag ska gräva ner mig, snarare tvärtom. Men ikväll är mina kinder våta av tårar för att 9 år med min älskade buse snart är slut .Att vara stark är att våga vara ledsen och det tänker jag vara så att jag kan gå vidare och vara glad för att han kommer få otroligt mycket kärlek i sitta ny hem och att jag faktsikt kan hälsa på!




/tiny


Spårlöst försvunnen

Igår när jag var på väg bort så hittade jga inte min mascara, den är helt spårlöst försvunnen. Och som Poncho säger, det är mascaran som gör ansiktet. KÄNN MIN SMÄRTA! Blir galen har letat och letat men den är tametusan helt borta. Ska vila nu, sen åka till Chille och efter det ska jag vända upp och ner på hela lägenheten för att hitta mascaran.

Dessa i-landsproblem..

/tiny

Note to self

Vad är det med mig och förstöra choklad?! Här om dagen när jag kokade pasta råkade jag spilla kokande vatten på min chokladkaka. Och nu när jag skulle ta mig en liten chokladbit så är jag korkad nog att lägga den precis framför fläkten på datorn så att den är helt smält. Helvete. Är det mitt undermedvetna som säger åt mig att sluta äta godis?! Det kan jag inte acceptera. Jag får hämta ny choklad och hoppas att jag inte klantar till det på vägen!

/tiny


Vad har jag gjort??

Har just gått med på att följa med på backträning, börjar redan ångra mig. Fast tror jag inte har något val för då blir jag nog dit släpad i håret om det krävs så det verkar enklare att följa med frivilligt. Det verkar så tråkigt att bli skallig på köpet. Ska vara bra träning iaf säger min pt.

Efter det blir det roligare motion med mitt hjärta.


When you loose something that you can't replace.

/tiny

Hemsida

Ursäkta min frånvaro idag, men jag bygger en hemsida. För att förklara hur bra det går så ja om den här datorn står här hel och bruklig när jag går blir jag förvånad. Damn it, vad det ska krångla hela jäkla tiden. INTE OK tycker jag om det!

/tiny


Omgiven av idioter..

Haha jag är omgiven av idioter. Igår var jag på fotboll med två vänner, men jag åkte när det var 10 minuter kvar ungefär och då var det 0-1. Det ledde till en härlig liten konversation:
tiny - Blev det 0-1 igår?
vän -  Ha ha ja jag trodde hela tiden att det stod 1-1 och sen läste jag tidningen att det blev 0-1
pucko, ja tack
tiny - hahaha smaaart ass

Tur att det inte bara är jag som har svårt att hänga med, jag är uppenbart i gott sällskap!

/tiny

När blev jag en mes?

Har haft seminarie idag och presenterat vårat course paper, det gick bra till slut tror jag. Men vad har hänt med mig? I ettan på gymnasiet kunde jag stå och presentera ett arbete själv, jag kommer särskilt ihåg ett om aids/hiv när jag på ett skämtsamt sätt men med allvar i botten manade alla till att använda kondom för att skydda sig. Idag skulle jag prata om något helt annat, segmentering, mindre pinsamt med andra ord. Ändå var jag så nervös att jag trodde att jag skulle bryta ihop, när hände det här? När blev jag sån mes? Måste göra något åt det här, genast! TIPS!?

Självklart menar jag inte att alla som tycker det är jobbigt att prata inför människor är mesar, det vore isf en hel massa människor.

/tiny

Mys

Sitter här och myser i soffan, visst är hösten underbar!? Har haft en väldigt lugn dag och bara gjort det jag kännt för. Kollat på film, fotboll och ja egentligen inte så mycket mer. Eller jo jag har agerat mästerkock och kokat torsk och gjort äggsås, vad gör man inte för att försöka vara snäll mot den stackars magen så den kanske blir snäll tillbaka :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en till film innan kvällen avslutas med lite plugg. Har seminarie imorn och känner att jag vill vara riktigt bra förberedd, särskilt som att det hålls på engelska.

/tiny

Trött men glad..

Jag är så sjukt trött, helt slut faktiskt. Fast ändå är jag glad, att jag trots att jag inte mår topp kunde vara med på fotbollsavslutningen. Jag är sämst i världen på Lasergame men det var sjukt kul, eller egentligen tror jag att det var något fel på mitt vapen så att jag skulle vunnit annars. Typ. Eller kanske inte, men som sagt det var kul och det är det viktiga riiight ;) Detenda som inte blev som planerat var att fest utegång och massa dans uteblev, känns trist för hade verkligen sett fram emot den här helgen länge men allt blir inte alltid som planerat. Är som sagt väldigt glad att jag orkade vara med på allt annat. I stället för att gå ut  kollade jag på The Blind Side. Älskar verkligen den filmen, det är en film som verkligen lyckas beröra och gå rakt in i hjärtat. Sandra Bullock är awesome och för den delen alla andra skådespelare också, dom är verkligen klippt och skurna för sina roller det känns verkligen äkta.

Nej nu ska jag sova, är helt slut. God natt på er fina människor!


/tiny


3 komiker..


Det här klippet tillägnar jag killen som är sämst i världen på att välja film, du måste kolla slutet!!

 





Ett gott skratt förlänger livet :D

 

/tiny


Krya, krya, krya!

Nu brinner det i knutarna för att må bra här, klockan 14.00 ska jag vara pigg och kry som aldrig förr. Det är avslutning med fotbollen och lasergame och sumobrottning står på schemat. Åååh jag vill verkligen inte missa det här, har sett fram emot det i veckor. Sitter här och inväntar leverans på blåbärssoppa eftersom jag inte riktigt vågar äta.


För övtigt tyckte jag att det var synd att Minnah åkte ur idol igår, tycker hon är grym! Och hon var helt klart en av mina favoriter.

/tiny


What to do?

Sitter här i soffan och tittar på idol och mår blä, min mage har verkligen gått och hängt sig. Svinhungrig är jag också, men se äta det går icke.
Funderar på min frisyr, vad jag ska hitta på med den. Raklugg? Snelugg? Ingen lugg? Knepigt med sånna här beslut :)






/tiny


Trevlans

Fick ett samtal från en vän som jag inte träffat på evigheters evigheter så det blev en fika på donken, trevligt värre.



Har även kommit iväg och lämnat in min lilla laptop idag, inte en dag för tidigt. Tog ju bara ett halvår och lite till. Jag skulle visa felet i butiken men givetvis så bestämde den sig för att fungera en stund igen, så typiskt!

Ikväll blir det nog lung och mysig fredag med idol, skönt efter en lång vecka. Det är så mysigt att hänga i soffan med tända ljus nu på hösten!!

/tiny

Smart

Sitter i skolan och försöker vara smart, fake it til you make it så att säga.

Så jag lånade helt sonika ett par glasögon, för att åtminstone försöka se smart ut :P

/tiny


Tvspels kväll

Jag och en vän har tvspels kväll, och då är det inget nintendo wii eller något annat sånt där modernt skräp vi spelar. Nej Super Mario Kart till Super Nintendo är det enda rätta!



En riktigt bra torsdag helt enkelt!!!

/tiny

Godmorgon!

Godmorgon kissekatter!

Vilken bra start på dagen, sovmorgon och när jag slår på mtv spelas bara massa bra låtar bland annat min stora favorit just nu. Bruno Mars med Just the way you are. Nu kom den här godingen också:




En riktigt bra morgon helt enkelt! :)

/tiny

The blind side

Såg filmen The Blind Side för ett tag sedan och den går rakt in i hjärtat. I början var den fruktansvärt jobbig att titta på och det gjorde ont i inte bara hjärtat utan i hela kroppen. Visst det är bara en film, men för någon annan är det verklighet. En hemsk och skrämmande verklighet.



Filmen påminner om hur tacksam jag ska vara över att jag har underbara föräldrar och bröder!

/tiny

Nagellacks problem

Imorse medans jag väntade på min skjuts, som för övrigt av okänd anledning väntade på mig utanför min föräldrars hus, bestämde jag mig för att måla naglarna.

Rött och fint kanske ni tänker nu, men se det är bara fint på håll. Jag är vanligtvis hyfsat usel på att måla men att måla med ett nagellack som o princip är slut och mest klumpar gör inte resultatet finare. Men på långt håll ser det för jäkla schysst ut, eller om man man viftar mycket med händerna, så att man inte riktigt hinner se. Så om någon sett en konstig tjej som viftat värre en en hetsig italienare, det var bara jag som försökte dölja min lite misslyckade nagellacksmålning.

/tiny


Vegas

Har haft en riktigt bra tisdag, som alltid det är ju tisdag :D Kollade nyss på what happens in Vegas. har iofs sett den förut men det gör inget kan se den många gånger till. Varför? Det stavas Ashton Kutcher ;) Het som få. Han behöver inte vara ledsen om det tar slut med Demi Moore, han kan få bo hos mig. Helt ok. Eller väldigt ok, just give me a call så att säga så ordnar vi det ;)



/tiny

Tisdag

Äntligen tisdag igen, som jag har längtat! I vanlig ordning betyder det tjejmys med god mat och massa annat smått och gott. Och inte att förglömma Desperate Housewives och Cougar town.
Vi diskuterade en grej i skolan idag, jag och en vän. Om man skulle blogga alla våra konversationer vad sjukt det skulle bli. Fast det skulle inte gå, att skriva våra konversationer. Lite för att en del grejer är internskämt och dom blir aldrig lika roliga hur mycket man än förklarar, men den största anledningen är att jag aldrig skulle våga. Det är alldeles för störda och sjuka saker som sägs. Det som sägs in school stays in school så att säga.
Nu ska jag göra mig redo så att jag är klar att gå och handla när min vän kommer hit!
/tiny

Hänger med

Tur man hänger med.
Vän- Dom ska öppna ett nytt ställe i stan.
Tiny- Jaha? Vadå för ställe?
Vän - Ett nytt uteställe som har 23+ som målgrupp.
Tiny - Men åååh då kommer jag inte in..
Vän - ???

Eller va? Just ja, jag är ju 24, inte 22. Förvirrad? Jag? Nej, nej tjejen med koll!

/tiny

Like it!

Idag när jag kom snubblade jag över en överraskning igen.

Det är trevligt att snubba över sötsaker när man kommer hem. Jag kan vänja mig vid det :P


Bra initativ, och ja nu har jag ju bil själv och behöver inte skjuts mer, schyyysst :D

/tiny


Typiskt

Mitt internet verkar krångla, eller ja iaf vissa sidor. En del bloggar, facebook och annat smått och gott. Det är väldigt opassande en plugg söndag som denna, det betyder att jag faktiskt måste göra just det. Plugga alltså.
Plugga har ibland en tendens att innebära allt förutom just det, men idag har jag faktiskt varit duktig även under den tiden facebook inte krånglade.

När nästa vecka är slut vill jag inte höra ordet segmentering på väldigt länge, ok? Och på tal om segmentering så finns det i fantastiska T9, men sylt finns inte. Inga konstigheter.

Här har jag setat och deppat halva helgen, så finns han där. Johan Glans. Aaah life is good igen, dumt att jag inte tänkte på det tidigare!! Eller ja man får iaf skratta lite och för stunden blir det bättre, alltid något!

/tiny


Angels

Plugga all day long, jäj. Verkligen hur kul som helst, vad skulle rimligtvis kunna vara roligare? Allt? Ja nästan.


Akon med Angel


Rasmus Seebach med Engel

Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl med Kom Änglar

/tiny

P.S I Love You

Usch idag är ingen vidare dag inte, blir så besviken på mig själv när jag inte presterar så bra som jag vet att jag egentligen kan. Nej en soffkväll med lite plugg, lite PS I Love You, godis och chips får det bli, får se om jag blir på bättre humör. Annars är det en ny dag imorgon och den kan bara bli bättre, riiight!?!

Ha en fin lördag allihopa! Soffan kallar!

/tiny

Frukost

God morgon!
Vaknade före väckarklockan idag, helt utvilad. Så himla skönt att få göra det för en gångs skull och dessutom så pass tidigt :) Det gjorde att jag för ovanlighetens skull hade tid att äta ordentlig frukost, något som jag annars allt som oftast slarvar med vilket är lite konstigt när jag egentligen älskar frukost. Fast det är klart den bästa frukosten avnjuts antingen på hotell eller hemma i soffan när man inte ska iväg och kan ligga i soffan tittandes på tv.
Nu ska jag iväg och spela match :)

/tiny


The winner takes it all

Nyss hemkommen efter en trevlig kväll som gick helt planenligt. Vinst i badminton följt av en trevlig middag och nu resultatshowen av idol.





Hoppas ni har en skön fredag allihopa! :)

/tiny


Ledig helg

Det ser ut som att jag helt plötsligt fick en ledig helg och inte bara det utan ledigt från krog jobb i två veckor. Det känns lite sjukt, vad gör folk som inte jobbar helg? Vad i hela världen ska jag nu göra hela helgen? Egentligen är det inte så stort problem för ikväll är det den stora och ack så viktiga badmintonmatchen, följt av en middag som jag hoppas kommer bli trevlig trots att min vän kommer gå dit med en svidande förlust i ryggen. Efter det tänkte jag åka raka vägen hem och bara ta det lugnt och vara glad att jag får chansen att spela match imorgon. Så då var en kväll löst men då är frågan vad jag ska göra en ledig lördag? Gå ut är jag inte sugen på så funderar på att helt enkelt inte planera något förrens i absolut sista stund, för det skulle kunna vara skönt att bara få ligga i soffan en lördag. Dessutom visas en riktigt bra film imorgon på fyran, PS, I Love You. Om ni inte sett den och inte har något för er imorgon kväll, se men var beredda på att tårarna kommer rinna i alla fall om ni är lika känsliga som mig.


Ska pussas med Chilton i helgen också, för det gillar han.

/tiny


Mys

Har varit hemma hos mamma och myst och ätit mat, och eftersom hon råkar vara världens bästa så var det trevligt trots att jag är trött och inte sa många ord. Jag fick dessutom höra att jag har fått mindre bröst, liten rumpa och att hon vill bli mormor snart, en helt vanlig kväll utan konstigheter. Skönt. Eller vänta, liten rumpa? Det var det värsta jag har hört. INTE OK! Jag har fett stor röv! End of discussion.

Jaha ska sätta fart och göra mig klar, skriva lite på vårt course paper och sen åka och jobba. Så blev det med mina sköna slapptorsdag i soffan.

/tiny


Överraskning

I söndags när jag kom hem låg en överraskning och väntade innanför dörren. En vän hade snappat upp att jag var nere i skorna och muntrade verkligen upp mig, och hur muntrar man upp en tiny på bästa sätt? Jo med choklad förstås!


Fast jag måste säga att jag fick panik innan jag listade ut vem det var som lämnat chokladen, men jag gissade rätt på första försöket vem som var den "skyldige". Känns lite fel att kalla den som lämnar choklad för skyldig eftersom skyldig har en negativ klang och i det här fallet fanns ju inget negativt att tala om. Fast det är lustigt det här med vänskap för samtidigt som den här vännen var omtänksam och lämnade choklad är det samma vän som skickat småelaka sms hela veckan. Ja, vi ska nämligen spela badminton imorgon och alla medel för att psyka ut sin motståndare är tillåtna. Så här har det låtit:
Vän: Hur är det med dig? Jag har bokat bana nu.
Tiny: Förbered dig på att bli förnedrad. Jo, det är bra med mig.
Vän: Skönt att höra att det är bra med dig, det kommer det inte vara på fredag kväll, hehe.
Tiny: Då kommer det vara fantastiskt med mig medan du kommer sitta i fosterställning och gråta. Är det någon du vill att jag ska ringa när det händer?
Vän: Pratar du med din spegelbild nu igen?
Tiny: Nej, med dig. Ha en underbar dag och fundera om jag ska ringa någon!
Vän: Ta dig en funderare du med. Men jag kan å andra sidan koppla på mitt snälla jag igen efteråt och trösta dig. Bra med ett extra träningspass.
Tiny:
För dig blir det träning. För mig blir det mest att titta när du missar eftersom jag kommer dominera.
Vän: Du kommer att titta på eftersom du i princip kommer vara åskådare. Badmintonhallen borde nästa kunna kräva att du köper ståplatsbiljett.
Tiny Du kommer få köpa sittplatsbiljett eftersom du inte kommer orka gå därifrån när du jagat fjädern utan att lyckas.
Vän: Jag är bra på att jaga, kan nog jaga bort din självsäkerhet när som helst, men väntar tills vi kommer närmare matchdagen…
Tiny: Haha. Catch me if you can. I bet you can’t.

Tävlingsmänniska? Jag? Förstår inte vad ni talar om :P Men oroa er inte, jag kommer vinna ;) Tycker ni kanske att jag borde ta med mig ett tröstpris? Jag fick ju ändå choklad i söndags när jag var nere, tål att tänkas på :D

/tiny

Råd

Jag bad en vän om råd idag, hur tycker du jag ska göra frågade jag. Och inget inlindat skit nu la jag till. Hon sa det jag innerst inne vet själv, men som jag kanske inte riktigt vill inse. I samma stund som det var sagt insåg jag, jag lever inte efter mina egna råd. Jag brukar tänka, om en kompis haft samma problem som jag har nu vad skulle jag då säga till min vän om denne rådfrågade mig och helt plötsligt blev allt så glasklart och fånigt. Så som tur är har jag vänner som kan se klart när jag uppenbarligen inte kan det och jag ska skärpa mig och ha mitt eget råd, alltså vad skulle jag säga till en vän i samma situation, i bakhuvudet.

Nu ska jag sminka mig och dra iväg till jobbet. Känner mig lite opepp men tänker på hur gärna jag vill åka utomlands och då måste jag ju jobba och spara pengar :D





Bilder från Rhodos i somras! ååååååh :)

/tiny


Hämnden

I söndags var jag på bio och såg Hämnden. Riktigt grym film som alla borde se, jag brukar bli skeptisk när en film fått bra recensioner för då brukar det vara en konstig film. Hämnden förtjänar varenda bra omdöme den fått. Det handlar om en pojke som blir mobbad och hur allt kan gå fel. Det var länge sen jag grät så mycket på bio, se den.



/tiny

Just the way you are

Har varit ute och sprungit, damn det var jobbigt idag men 5 km lyckades jag ta mig runt och idag tog en vän tid också så nu har jag nått att tävla mot. Körde lite styrka efter också så tveksamt om jag kommer upp ur sängen imorn ;)


Jag är helt kär i den här låten, det är så sjukt fin text. Tänk om någon (inte någon som i vem som helst) sa hälften så fina saker :) Kanske man ska göra det till en vän men jag tror att det i bästa fall bara inte blir samma grej och i värsta fall riktigt konstig stämning.

Nu ska jag nynna vidare, her eyes make the stars look like they're not shining. Nanana :)

/tiny


Äntligen!

Äntligen tisdag och inte vilken tisdag som helst utan premiär för Desperate Housewives och Cougar Town tisdag!! Det innebär mys med en fantastisk vän, godis, pizza och massa prat. Kanske tur att jag planerat in en springtur innan ;)

Ska faktiskt försöka komma igång med springningen nu, två till tre gånger i veckan. Jag har en hemlig plan, ett hemligt mål och jag ska klara det! Men innan springning och tisdagsmys har jag har massor i skolan att göra så det är dags att sätta fart och bege sig dit!

/tiny

Förvirrad

Åh jag är så förvirrad, det är så många beslut som ska tas och allt bara snurrar runt, runt, runt en vända till och gör mig så otroligt stressad.

/tiny


Bäst just nu



/tiny

<3



/tiny


Håll tummarna!

Ska åka iväg och ta lite kort nu, vill verkligen att det ska bli bra så snälla håll tummarna för en en bra bild på mig och mitt hjärta!



/tiny


Blä




Blir så less, kan någon bara slå mig hårt i huvudet när ni på en jobbig fråga får som svar: "äh det ordnar sig." Vissa saker ordnar sig inte, så varför ska jag låtsas som det? Det är jävligt jobbigt. Punkt. Så är det ibland och så måste det får vara så varför spela oberörd när det känns som att man går sönder? Något som varit en stor del av min vardag i 9 år kommer inte längre vara det, så jag tror inte någon tycker att det är konstigt om jag svarar: Det känns jävligt jobbigt och jag får panik. End of story. Nu ska jag sova och den som lyckas väcka mig imorn ligger ruggigt dåligt till. Juuust saaaayin! God natt!

/tiny

Why do all good things come to an end?

Har varit på marknad i Rättvik idag har aldrig varit där förut men nja marknader är nog inte riktigt min grej egentligen fast iofs så vare riktigt trevligt. Försökte vinna på chokladhjul men det gick sådär, eller ja inte alls snarare.

Jag skulle vilja outsourca jobbiga och viktiga beslut åt någon klok människa, skulle vara skönt att slippa fundera själv ibland.

Imorgon blir det lite fotografering om vädret tillåter så håll tummarna för sol :D Nu ska jag byta om och dra iväg och käka tacos innan jobbet, trevligt värre!

Hoppas ni har en bra fredag!

/tiny

I like it

Det är sån härlig känsla att springa ibland, när man sprungit så att man är så pass trött att inga tankar finns kvar. Det enda som finns är musiken och att orka hela vägen. Jag är usel på att komma iväg och springa, men när jag väl gör det, då älskar jag det. Eller sanningen är väl kanske att älskar när sprungit klart. Riktigt nöjd att jag sprang hela femman själv och dessutom gick det relativt lätt.  Dessutom får jag sån energi efter att ha tränat, så  nu ska jag sätta fart och göra mig klar till jobbet :)

Update: Det här med idol funkar ju inte, bara bölar ju hela tiden och med tårarna rinner sminket. Damn it!


Fick på lite smink till slut :P

/tiny


Helg

Alla tjatar hur bra det är med helg, jag säger hell no ge mig tisdag!! För på tisdag börjar det, höstens myskvällar. Tjejkväll med Desperate Housewives och Cougar Town, det blir inte mycket bättre?!
Jag ska som vanligt jobba i helgen, både fredag och lördag. Plugga en hel del eftersom jag har dugga på måndag och storstäda mitt hem. Ja ni kanske förstår varför jag längtar till tisdag nu ;)

Ska åka till stallet och ta en tur med mitt älskade busfrö. Efter det blir det en springtur, har inte bestämt hur lång men om jag skriver här att jag ska springa 5 km då måste jag ju göra det annars får jag skämmas. Så nu bestämmer jag, jag ska springa femman idag, en backig och vidrig slinga men hey konditionen måste få sig en omgång det här är inte hållbart :P

<3

/tiny


RSS 2.0