Trött

Det sämsta med att plugga är att det spelar ingen roll om du är sjuk är det obligatoriskt så är det så, bara släpa sig dit. Det var aningens tungt att veta igår när jag kom hem 02.30 med migrän, väldigt trevligt förresten att jobba på krogen när migrän smyger sig på myyys, att om 5 timmar måste jag gå upp och åka till skolan. Dit kom jag iaf även fast det var tungt. En annan nackdel är när man kommer hem efter en lång dag oh vet att man borde sätta sig och plugga helst 5 timmar till. Jag struntar i det måstet, lägger mig och vilar nu. Det är man värd när man löst knepiga excel uppgifter en hel eftermiddag!
/tiny

Vass kniv

Nästa gång jag har en dålig dag, känner mig lite småkorkad och blond då ska jag kolla på det här klippet och swoosch så känner man sig skitsmart igen. Det är ett sånt här klipp som är gränsfall att jag kan kolla på för att skäms så mycket.


Antingen spelar dom korkade eller så är dom helt enkelt inte vassaste knivarna i lådan. I alla fall inte på geografi.

/tiny


Klant

Jag fattar inte hur jag lyckas med alla klantiga saker. Igår efter träningen när vi skulle åka hem så trampar jag snett på en jäkla trottoarkant och det gjorde så jäkla ont i knäet och foten.#¤%#¤. Så.Jävla.Klantig.
När jag skulle berätta det för en vän höll jag på att ramla ur soffan, är det då man ska börja tänka på vad man äter när man är så rund att man rullar ur soffan om man tittar åt sidan? :P

Nu ska jag sätta fart här, städ, plugg och en annan riktigt jobbig sak ska göras innan det blir tjejkväll med tacos och idol./tiny

Note to self

Det har varit många notes to self på slutet. Dom senaste två är: köper man onödigt dyra strumpbyxor ska man vara lite försiktigt när man sätter på sig dom så att det inte blir ett stort jävla hål när man dessutom är sen. Idag blev jag sen för att jag sprang runt och letade efter mitt busskort, det händer inte allt för sällan. Kanske ska börja att alltid ha det på samma ställe. 

För övrigt så har jag sånt flyt i datakursen i skolan nu att det är helt sanslöst, är nog dataexpert på riktigt snart, tigare har det påståendet varit fyllt av sarkasm men det börjar likna verklighet ;)

/tiny

Frillan


Nya frillan, som jag inte riktigt vet om jag gillar än.

Nu ska jag plugga lite, sen hänga med min soffa och äta riktigt mycket choklad. Det är så mycket som händer nu, känns som att jag inte hinner med.

/tiny

Nyklippt

Har äntligen fått klippa och färga håret, och så sitter jag här och trivs inte riktigt. Jäklarns. Kanske bara behöver vänja mig lite. Har iaf hittat världens finaste klänning till morgondagens 30-års fest!

Nu ska jag dra iväg och köpa present till storebror och ett par leggings till mig.

/tiny

Längta!

Imorgon ska jag klippa mig som jag har längtat. Fast det är lite tråkigt för jag gillar längden på håret nu, tyvärr är det slitet så jag måste klippa :(

Nu ska jag shoppa sen direkt och jobba! ha det bra godingar!

/tiny


Awesome

When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead... True story! Det är så jag tänker. När jag känner att jag är på väg att bli ledsen då tänker jag på saker jag är duktig på och fokuserar på det positiva, på att vara awesome. Måste säga att det funkar fint, det har sparat en del onödiga tårar. Fast idol sitter jag och gråter åt stup i kvarten, måste nog sluta kolla på det där programmet snart :PGod natt på er!

/tiny

Dålig stämning

Jag ogillar verkligen när folk hejar väldigt igenkännande på stan och man har ingen aning om vem personen i fråga är. Det blir så konstig stämning. Det hände igår, hej hej sa han och jag trodde han hejade på min vän men så var inte fallet och väl sent lyckas jag haspla ur mig ett hej. Det var länge sen sa han. Eeeh ja, svarade jag och tänkte det måtte då vara länge sen eftersom jag inte vet vem du är. Det värsta är att jag såg ut som ett stort frågetecken så det kändes verkligen som att det blev lite mer dålig stämning. Dessutom stör det mig fortfarande, borde jag veta vem det var?
Nu ska jag plugga innan jag drar iväg till jobbet.
Ha en bra kväll!

/tiny


Be nice!

Sitter här och funderar på hur lyckligt lottad jag är, vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig.  Det är människor som jag inte vill förlora och vill vara rädd om. Samtidigt som jag tänker på dessa fantastiska människor jag inte vill förlora tänker jag på dagens samhälle. Hur dåliga många av oss är att räcka ut en hand till en okänd människa, det kan gälla något så enkelt som att hålla upp en dörr för någon som har händerna fulla, springa ikapp och ge tillbaka något som någon tappar eller hjälpa till att lyfta en rullator ned för en trappa. Så många väljer att titta åt ett annat håll och låtsas som ingenting när någon behöver hjälp och jag tycker det är hemskt. Något som kräver väldigt lite för dig själv kan vara så värdefullt för någon annan.

Glöm inte att vara rädd om dina vänner, men glöm inte heller att vara en bra medmänniska. Sträck ut en hjälpande hand mot någon du inte känner, du kommer glädja en okänd människa och vet du? Man mår bra av att vara en bra medmänniska och en annan dag kanske det är du som skulle uppskatta om en okänd människa sträckte ut en hand istället för att vända huvudet åt andra hållet och låtsas som ingenting.

/tiny

Allergi

Har varit kattvakt och klantig som jag är glömde jag allergimedicin. Det gör att jag är helt mosig, och det känns som att hela mitt huvud är fullt med katthår och jag kan inte tänka. Blir så sjukt trött av allergin. Ska kolla på ett avsnitt idol sen sätta fart :)


En av mina favoriter i idol 2010!

/tiny

I rymden finns inga känslor

Har varit på bio och sett i rymden finns inga känslor, det var en riktigt skön film! Ni borde se den, om inte på bio så se den hemma sen. Den var riktigt, riktigt bra ville inte att den skulle ta slut.

Hoppas ni haft en bra måndag!

/tiny


Dataexperten..

.. blev upprörd över utgången av valet och fastnade i valvaka och har inte fått mycket gjort. Med utgången av valet syftar jag då på att SD kom in i riksdagen.

Jag kan bara inte låta bli att undra hur man motiverar sin röst för SD? Att jag tycker det är sjukt tragiskt har nog redan tydligt framgått. För mig är SD i huvudsak ett främinlingsfientligt parti som inte har något i en riksdag att göra. Jag undrar om ni som röstade på SD är medvetna om att ni röstade för rasism? Om du röstade på SD svara som sagt gärna i kommentarsfältet, anonymt om ni vill även om jag kan tycka att man borde kunna stå för sitt val.

Jag blir mer och mer sugen att engagera mig politiskt ju mer jag tänker på det, kanske något jag gör en vacker dag! Fast innan jag gör det ska jag fixa nin datauppgift som kommer bli awesome (nästan) som ska in imorn före kl 10.

/tiny


Valvaka

Kollar ni valvakan? Jag gör det och jag måste säga att jag blir frusterad, arg, ledsen och besviken om SD kommer in, vilket det lutar åt.


Nu ska jag fortsätta kolla på valvakan, och hoppas av hela mitt hjärta att reslutatet anågende SD ändras!!

Update: Någon som röstat på SD? Kan ni kommentera varför? Ni får såklart anonyma om ni vill, men jag kan på inga villkors vis förstå hur man kan göra det och det tänker jag stå för! Men som sagt, vore väldigt intressant om ni kan kommentera och berätta.

/tiny

Tove

Ni kommer väl ihåg Tove som var med i idol, som sjöng In the Ghetto på temat världens bästa låt, pluspoäng hos mig för jag tycker den låten är grym.


Hon sjöng också oskyldigt blå riktigt bra.


Nu har hon kommit med en låt här tydligen i sommras eftersom hon sjöng den på Allsång på Skansen, det hade jag helt missat. Låten, den är grym!
God natt på er!

/tiny


3 favoriter.

I kategorin lugna låter får ni här 3 av mina favoriter :) Enjoy!/tiny

LördagSka sätta fart och städa här så jag hinner kolla ikapp idol :)

/tiny

Natti

Har haft en konstig fredag, men den slutade riktigt bra. Först med vinst i säsongens sista fotbollsmatch. Hade en riktigt bra kväll på jobbet också, ingen som var för full och otrevlig, inte alla gånger man har sån tur.

Nu ska jag sova, känns som att jag skulle kunna sova i ett helt dygn!

/tiny

Rösta

Jag varnar på förhand det här inlägget kommer handla om politik. Det kommer handla om att kvotera in kvinnor i bolagsstyrelser. Jag säger nej, nej och åter nej. Mona säger: Börjar man i toppen blir det sedan kvinnor på andra nivåer. För kvinnor ser kvinnor och män ser män. Detta har jag läst i Cosmopolitan idag. Jag vet inte vilken värld hon lever i, men i den värld jag lever i är kvinnor inte bra på att se varandra. Om det då inte räknas att se varandra som hot, vara avundsjuk och baktala den som lyckas.

Nej, jag vill inte att en man ska få sitta i en bolagsstyrelse för att han är just man, och jag tycker det är lika fel att en kvinna ska sitta i en bolagsstyrelse för att hon är just kvinna. Ska jag sitta i en bolagsstyrelse ska det inte vara för att jag är kvinna eller man, utan för att jag är en människa som besitter den nödvändiga kompetens som krävs.

Jag ska absolut inte göra det här till en politisk blogg, men jag kände att just den kommentaren har stört mig hela dagen. Ni får tycka vad ni vill bara ni röstar på söndag och ser till att inte främlingsfientliga partier får ta plats i riksdagen!

Nu ska jag leka dataproffs en stund :)

/tiny


Vilken härlig dag

Det är inte humant att vara uppe så här tidigt. Nåja här är jag uppe och mja det vore kanske synd att säga pigg.
Sjukt stressig dag igår, men den avslutades på bästa sätt med riktigt bra fotboll MFF-HIF där Malmö gick segrande ur striden, vilket var toppen eftersom jag håller på MFF. Inga konstigheter.

Lägger in en sån här äckligt glad sång på morgonkvisten.Fast det är klart, ska shoppa om jag hinner så dagen har helt klart potential att bli ganska härlig trots att väckarklockan ringde 6.

/tiny

Lära av sina misstag.

Åh vilken dag, har setat i skolan hela dagen och slitit. Men jag har lärt mig en läxa, egentligen i dubbel bemärkelse. Jag har lärt mig min "läxa" och en läxa. Jag tänker aldrig mer sätta mig i sån här situation. A.L.D.R.I.G

Nu ska vi heja fram Malmö till vinst sen hem och plugga igen. Säg ja till skolan, nej till livet.

/tiny


Note to self.

Note to self: Tryck inte på försök igen om det inte går att skicka ett sms.
Jag gjorde det igår och jag fick 8 leverensrapporter sen. Kände mig inte alls som ett psycho, nej nej. Det väl normalt att skicka 8 näst intill identiska sms?! Mm grattis mig.

Försöker lägga in bild på min fläskläpp som inte längre är särskilt fläskig bara blå. Det är väldigt fint, det ser ut som smuts. Typiskt min tur, har man ett blåmärke i ansiktet ska det ju synas att det är blåmärke så man ser lite hård ut. Sist jag hade blåöga försökte mamma torka bort det eftersom hon trodde det var lort. Jag som var så nöjd med att se cool ut. I vilket fall blir det ingen bild på smutsen idag för min dator vägrar, bjuder på en gammal bild istället. Lugg it is, borde jag klippa det igen?


/tiny


It drives me crazy!

Saker som gör mig galen:
-Glada människor på morgonen, särksilt om den glada personen ringer och väcker dig. Uscha det borde förbjudas att låta glad/se glad ut på morgonen.
- Människor som tidigt på morgonen påpekar att jag ser trött ut, tro mig jag vet och det får mig varken piggare eller på bättre humör att få höra det.
- Människor som sitter i skolans datasal och sjunger. Bläsch. Vissa försöker faktsikt få vettiga saker gjorda.God morgon!

/tiny

Så skönt

Har spelat fotbollsmatch ikväll så jäkla skönt med vinst, låt oss säga så här utan gå in på det närmare men det var på tiden! Mål gjorde jag också :D Det var tur att det gick bra för jag sitter här med fläskläpp och huvudvärk. Har man inte råd med läppförstoring får man fixa det på annat sätt, synd då bara att jag är helt svullen och blå ovanför också. Men som sagt det får det ju vara värt en kväll som denna.
Jag har dugga imorn, vore skönt att se till att klara den så att jag slipper tenta sen så jag ska plugga imorn!

Hoppas ni har en bra måndag!

/tiny


Stronger

What doesnt kill you makes you stronger säger dom, jag vaknade imorse och trodde att jag skulle fått jättestora muskler men icke. Det var ju typiskt. I vilket fall så är allt bättre nu och mycket har jag att tacka fantastiska vänner för som ALLTID och då menar jag verkligen alltid kan locka fram skratt. Att ha sånna vänner är värt mer än alla pengar i hela världen.


Grymt fin låt, finns ett klipp med scener ur the notebook här. Den filmen måste jag nog se snart, den är faktiskt helt underbar!

/tiny

Lite bilder :)

Har varit ute på en "morgonpromenad och rensat huvudet, riktigt skönt. Hittade ett riktigt mysigt tänkarställe.

Mitt tänkarställe./tiny


The Bucket List

Funderade på att gå ut ikväll, är ändå ledig en lördag och jag älskar ju faktiskt att dansa. Men jag orkar inte idag tror jag, ska kolla på filmen The Bucket List som om jag inte missminner mig är väldigt bra. När den är slut ska jag träffa en vän och prata lite, jag lämnar i fake it til i make it smilet hemma idag och står för att jag är ledsen. Att vara stark är att ta emot hjälp när man behöver det, man behöver inte klara allt själv right?!? Jag glömmer så ofta det.

Det vore inte helt fel att få hänga med så här schyssta kompisar snart, en resa till solen vore helt underbart. Längtar så mycket efter att få börja jobba istället för att vara student. Ha möjlighet att spara undan pengar för sånna här roliga saker. Eller bara kunna ta en weekend till Stockholm, Göteborg eller varför inte Skåneland och hälsa på saknade vänner och ändå ha råd med ordentlig mat när man kommer hem ;) Som tur är börjar det kännas riktigt kul med marketing. Kul men galet tufft.
Lyckas vara lite positiv i alla fall!!

/tiny

/tiny


Sanningen..

är den att jag är så less att jag inte vet vad jag ska göra. Jag är less på att vara den som alltid försöker ställa upp och inte får så mycket tillbaka. Visst det kanske är mitt eget fel, för I face it with a smile och låtsas som att allt är bra men när jag väl försöker säga något så är det som att det inte spelar någon roll. Jag läste det här på facebook igår: En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende.
Jag är så trött på att det är så självklart att jag ska ställa upp att man inte ens behöver fråga om jag kan, jag är trött på försöka vända och vrida på allt för alla andra ska må bra och aldrig prioritera hur jag själv faktiskt mår.

Det finns människor som ställer upp och alltid finns där, så ni ska inte ta åt er av det här och det hoppas jag att ni vet. ♥

/tiny


God natt

Är det inte typiskt, att man kan vara trött en hel dag och sen när man väl kan sova så är det stört omöjligt. Mycket. Irriterande. Funderar om jag ska plugga eller kolla på idol tills jag blir trött och somnar, men pluggar verkar vara ett säkrare kort för att bli trött men idol verkar roligare hehe.
Ska göra ett försök att somna nu iaf. God natt på er!

/tiny

Dataexperten

Sitter i skolan och leker dataexpert, vi ska plocka ihop ett datasystem och motivera varför vi väljer en viss komponent. Undrar om det är en okej att välja nätaggregat efter namn, vem vill inte ha ett nätaggregat som heter Cougar?! Något säger mig dock att min lärare inte skulle bli allt för imponerad. Ja men nu ska jag forsätta med min dator, och kom ihåg behöver ni hjälp med datainköp vet ni vem ni ska ringa. Eller snarare inte ringa haha.

/tiny

Idol.

Kom att tänka på Anders Bagge idag när det var en person som åt äpple i klassrummet idag. Uscha säger jag bara. Av en händelse såg jag nu att idol börjar ikväll, ska ni kolla? Jag skulle kunna spela cool och säga att jag inte ska men jag vet nog hur det slutar ;)
Här kommer tre favorit audtions, två roliga och en klockren!


/tiny

Komplicerat

Idag har inte varit min dag. Inte ens handla choklad i en automat gick vägen. Komplicerade grejer det där.

När den första chokladkakan fastande gick jag  till receptionen och frågade om dom kunde hjälpa mig men icke. Har du blivit av med pengar i automaten frågade dom. Pengar? Jag måste få loss chokladen gastade jag aningens hysterisk. Chokladen måste för i helvete få loss chokladen! Prova köp en till så lossnar den nog fick jag som råd. Det gjorde jag, vi provade också att köpa påsen ovanför. Resultatet ser ni själva! Som tur var lossnade påsen och ena chokladkakan, annars vet jag inte vad jag tagit mig till. Ingen bråkar med mig när jag är desperat efter godis! ;)
Är det bara jag som är så att först när jag ser en bild är jag nöjd, sen efter en månad så tycker jag den är helt misslyckad?

/tiny


Nostalgi.

Har varit en galen vecka, känns som att det gått en hel månad sen i måndags. Kollade på fångarna på fortet första gången i veckan, jag måste erkänna att jag gillart! På tal om gillart, hamnade på Andreas Wijks the luckiest och sökte på spotify. Hittade den på en fame factory skiva. Fame factory, jag följde det slaviskt. Kommer ihåg särskilt den säsongen som gick över ett år, och tror minsann att jag sett nästan varenda program och finalkvällen jobbade jag. Vilken jäkla miss, fast mina snälla föräldrar skulle spela in det och jag gick på jobbet och längtade efter att få komma hem och kolla på finalen. Kommer hem och gissa vad!?! Inspelningen misslyckades, och om ni tror att jag blev sur så är det årets underdrift.


The good old days!

Nej nu ska läsa på lite "marketing and purshasing in buisness markets". Ganska intressant faktiskt! Hoppas ni andra har en mysig söndag!

/tiny


Någon som kunnat missa?


Två riktigt sköna låtar, the luckiest är så grymt fin. Kommer ihåg den från fame factory, the good old days!

/tiny


RSS 2.0