Underbar helg

Den här helgen, eller ja hela påsken har varit underbar på så många sätt. Jag har umgåtts med familjen, varit med vänner och bara haft det så där riktigt bra. Alla stunder har haft sin charm. Men nu känner jag det starkare än på länge, jag måste ta tag i saker. Imorgon ska jag spela match sen ska jag göra en lista. En lista på saker som jag inte är nöjd med sen ska jag fundera ut vad jag ska göra för att bli nöjd.

Every day is a new chance to make your dreams come true!


<3

/tiny

American Idol

Ligger i soffan och tittar på American Idol, tårarna rinner. Ja kanske inte direkt en högoddsare att jag gråter till tv men vad är det för fel på människor? Så fruktansvärt elaka att det gör ont i hjärtat och jag funderar, hur klarar man av att vara så elak? Har folk inte ett hjärta och ett samvete? Karma är en bitch så allt kommer igen, men det enklaste vore om vi tog hand om varandra så karma slapp göra jobbet och straffa samvetslösa, hjärtlösa människor.

/tiny

Sitter på balkongen och drömmer om sommar

Sitter ute på balkongen och njuter, det känns nästan som sommar. Det gåt faktiskt att sitta i bikini, egentligen skulle jag kunna sitta naken för jag är så blevk att jag skulle smälta in i den vita väggen. Men nja jag hoppar över det faktiskt, skulle kunna bli så konstig stämning.


Tummen upp för sol, det gör mig faktiskt lite gladare, lite mer inspirerad och lite lyckligare!

/tiny

Tänka rätt är inte lätt.

Jag vill påstå att man är sin egen lyckas smed och att allt handlar om att tänka rätt. Jag är en dålig smed just nu, och jag tänker fel. Försöker hitta rätt med tankarna men halkar så lätt in på fel spår. För jag fokuserar på fel saker, på det negativa. Det slutar inte där för jag lägger all energi på det negativa och gnäller. Gnäll kommer inte hjälpa mig nu. Nej jag måste rycka mig i kragen, tänka på alla bra saker. Vänner, jobb, familj och fotboll. Jag ska sluta lägga energin på allt negativt, eller det beror på hur man ser det. Jag ska lägga energin på att ta tag i dom tråkiga saker som ändå måste göras, och sen ska jag förändra det jag kan. Ja nu har jag bestämt mig, så får det bli. Helt plötsligt känns det lite lättare. Hoppas känslan sitter i när jag vaknar imorgon!

/tiny


RSS 2.0