The winner takes it all och förtjänar flottig mat.

För sista gången på länge ska jag riktigt flotta till det. Men så måste man ju få fira en överlägsen badmintonseger också ;) Kul var det, gott ska det bli. Har jag nämnt att jag älskar att vinna, så en bra kväll helt enkelt!
/tiny


Badminton

Ikväll är det en stor kväll, badmintondubbel. Här ska vinnas, jag älskar att vinna och det ska vi göra ikväll. Jag laddar så här!
/tiny


Måndag

Tänk om fler måndagar kunde börja så här. Skön måndag. Det bästa är att jag har semester två dagar så mer sånt här kan det bli.
/tiny


God jul!

Hoppas ni har en riktigt bra jul med massa god mat och härligt god mat!


Markoolio

Jag fick en julklapp av en vän idag. Jag kommer drömma mardrömmar men ja det var kul. Jättekul. Det kanske inte syns att jag skrattar men jag gör det. På insidan.
Meeeen jag ska redan nu börja fundera på en rolig hämnd. Kanske blir det en påskprestent vem vet..
/tiny


Tidig morgon

Hela den här veckan har jag återigen börjat vakna före väckarklockan, sisådär en timme innan. Igår valde jag att somna om men vaknade upp omöjligt ännu tröttare idag kändes det därför inte lönt att ligga kvar. Istället hann jag med yoga på Wii, både sminka mig, kamma håret, måla naglarna OCH äta frukost till julkalendern. Kändes ändå som en rätt bra morgon ända tills bussresan till jobbet tog sin början. Bussarna är löjligt sena och det känns faktiskt orimligt att alltid komma med andan i halsen till jobbet trots att jag borde vara där i tid. Åka buss är lika illa som att åka tåg, den dagen båda bussarna är i tid ska jag köpa mig en lott.
/tiny


Fredagslyx.

Jag har aldrig varit en morgonmänniska, det finns många som kan intyga det. Men på slutet har jag börjat vakna före väckarklockan, mycket irriterande. Trots att jag hade klockan 06.15 imorse så vaknade jag 25 minuter tidigare. Det var då fan var det jävlar tänkte jag och vände mig för att somna om. Men se det gick inte.
Tränade, det har blivit min fredagsrutin att träna innan jobbet och jag gillar det. Jag blev dock inte helt nöjd med min insats när jag skulle ta handduken och fnatta in i duschen. Joråsatteee jag hade tagit två mini handdukar ni vet sådana man har i badrummet för att torka händerna på.
Som ni hör har min morgon varit "toppen" men vad gör det? Det är fredag och snart ska jag få lyxfrukost. /tiny


Jahaa hur var det här då?

Först tränade jag. Missade bussen, tog en promenad hem. Sen, ja vad hände sen?
Sandra vs fettot inom henne 1-1.


Två månader senare

För lite mer än två månader sen låg jag i en hög i soffan skakande av hysterisk gråt. Jag var så rädd. Så rädd att jag inte kan förklara, jag kan knappt själv förstå så här i efterhand. Jag har aldrig någonsin upplevt en sådan ångest, en sådan rädsla. Jag klarade operationen och nu, lite mer än två månader senare har jag full rörlighet i knäet och jag har fått klartecken att träna på. Den lycka och lättnad jag kände igår när jag gick från sjukgymnasten igår är svår att förklara. För dom här två månaderna efter operationen har haft stunder med frustration och hopplöshet. Men jag har klarat det och det är så otroligt skönt att känna att det lönade sig att kämpa. /tiny

Morgonstund med guld i mun.

Grötfrukost och julkalendern, det gamla uttrycket "morgonstund har guld i mun" levererar. Det enda som saknas är E som nyss åkt hem.
/tiny


Mysigt!

Jag saknar ett husdjur så mycket, jag märker det när jag är kattvakt. Så mysigt att få sällskap framför tvn och att ha en snarkande liten katt i fotändan.


DET HÄR ÄR ORIMLIGT!

Jag har bestämt mig för att försöka träna easyline varje fredag morgon 07.10. Det känns som en jättebra idag hela veckan, utom när klockan ringer 6.15. Imorse kändes det som att jag sovit fem minuter och jag muttrade för mig själv, det här är ju orimligt, helst hade jag velat skrika det och somna om. Det gjorde jag inte, för nu är jag på väg. Det känns fortfarande orimligt men jag lever på hoppet om att det efteråt kommer kännas så värt. Så.Jävla.Värt.
Godmorgon!
/tiny


Lekande lätt, himmelskt gott.

Lagade så galet god middag idag. Potatis och lax med chèvre och honung. Smeta på chèvre på laxen, ha på en slinga honung och in i ugnen i 20 minuter, 225 grader. Mums!
/tiny


RSS 2.0