There is nothin wrong with lovin who you are

Utgång igår för första gången på ett bra tag. Sjukt kul var det, träffade massa bekanta och en del av dem har jag inte sett på evigheter. Tror kanske att det var precis vad jag behövde, en riktigt rolig kväll som ger energi att orka kommande vecka som bara kommer att handla om exjobb. Jag är trött idag men ändå så mår jag så sjukt bra. Jag kan klara vad jag vill :D

Hoppas ni haft en fin helg!

/tiny

Uttråkad och rastlös kanske inte alltid är så dumt.

Idag har varit en riktigt lång dag känns det som. Har varit ganska lugnt på jobbet och hujedamig vad trött man blir då. Fast när jag kom hem var det som att någon annan tagit över min kropp. Var så galet rastlös och uttråkad, i brist på roliga saker att göra den 24e så har jag tränat här hemma. Så inget ont som inte har något gott med sig ;) Har faktiskt gått lite små segt med träningen den här veckan men nu känner jag att jag är på g igen. Projekt VVV är inte nedlagt det har bara varit lite vilande precis som mina magrutor.Nu ska jag passa på att utnyttja den oväntade energin och städa lite här så att jag kan koncentrera mig på mitt underbara examens arbete imorgon!

Jag behöver tips på roliga saker att göra känner jag. Någon?

/tiny


Hur många lingon finns det i världen?

Var på bio igår och såg, Hur många många lingon finns det i världen? Filmen var helt fantastisk och jag tycker ni ska se den. Jag skrattade, jag grät och om man kan få vätskebrist av att gråta så tror nog jag att jag fick det igår. Den gick rakt in i hjärtat med sina sköna karaktärer och sitt budskap: Det finns inga gränser och alla har talang. Så pallra er iväg och se filmen!/tiny

Träningstips

Har testat den här träningsvideon och jag måste säga att jag gillart! Nu funkade det såklart inte att lägga in men här får ni en länk. Ska prova om jag kan ha fotbollskorna eller om jag ska vila idag. Hoppas ni får en fin kväll!

/tiny

Plugg..

Har varit trött och oinspirerad, men nu när solen strålat från en klarblå himmel ett par dagar har jag piggnat på mig och hittat lite inspiration igen. Sitter i soffan och räknar lite matte för tillfället. Det är det enda jag gör nu känns det som, sitter hemma och antingen räknar matte eller skriver på exjobbet. Inte speciellt spännande, så jag har inte så värst mycket kul att skriva om heller.
Dagens planer är att plugga lite matte, skriva mycket på exjobbet, ta en promenad, prova en ny magworkout, curla, och träna fotboll. Sommaren närmar sig med stormsteg och jag är skrämmande nära vassen än så det är dags att öka tempot på VVV nu.


Tios på tre bra böcker: Att vara med henne är som att springa uppför
sn sommaräng utan att bli det minsta trött. Skynda att älska, båda skrivna
av Alex Schulman. Vecka 36 skriven av Sofie Sarenbrant.

/tiny


RSS 2.0