Älskade barn

Det finns få saker som kan glädja mig och värma mitt hjärta som att höra ett av mina syskonbarn säga: "Det är Min faster, Min Sandra". Det lyste upp min kväll. Värmande ord när dom är som bäst.

/ tiny


Nytränad

Har äntligen fått träna idag, eller träna kanske var och ta i men det känns helt klart som ett stort steg framåt eftersom jag inte fått träna sen augusti. Tänker ta det lugnt och öka på försiktigt, 10 minuter på crosstrainer körde jag ikväll. Blev snabbt trött i knäet, men känns ändå rätt bra nu så det är bara hoppas att det känns så imorgon också. För nu vill jag verkligen köra all in på vvv samtidigt som jag måste bygga upp knäet. Just nu kan jag inte kontrollera musklerna och det är sjukt frusterande! Nu ska jag kolla på lite tv sen sova.
/tiny


Lyckad tågresa.

Tre härliga poäng blev det till slut för MFF, det gjorde min tågresa hem från Örebro lite roligare. Tågresan gick fint och jag höll mig vaken hela vägen för att kunna somna nu istället. Eller ja, om sanningen ska fram så skäms jag fortfarande från nedresan då jag med ett ryck vaknade av min egen snarkning och för att slippa upprepa den genanta situationen roade jag mig med annat. Läsa tidning, leka tittut med en pojke, lyssna på musik och spela wordfeud.
Hör och häpna så var jag nästintill i tid också. Plötsligt händer det, hade jag inte varit så trött nu borde jag kanske dragit iväg och köpt en lott. God natt!
/tiny


Heja MFF!

Sitter här på Behrns arena i "det går aldrig" staden och hejar på MFF. Första halvlek har kanske inte varit så där överdrivet strålande, men nu laddar vi om för andra halvlek och kör all in för tre friska poäng. Jag blir så galet sugen på att spela fotboll också men det får vänta ett tag till, kämpar fortfarande med att få ner svullnaden efter operationen. Fast jag får inte glömma det har faktiskt bara gått knappa tre veckor. Nåja nu börjar matchen.
/ tiny


Glasögon

Har hämtat ut mina glasögon idag, vet inte om jag trivs eller inte riktigt än. Sitter på bussen hem nu ska hem och packa, i bästa fall får jag 10 minuter på mig. Det kan bli spännande att se vad jag får med mig eller snarare vad jag inte får med. Det viktigaste är biljetterna till fotbollen, Örebro-Malmö, allt annat går nog att lösa. Hoppas ni alla får en toppen helg! /tiny


Fail

Imorse ringde klockan, tröttare än tröttast släpade jag mig till duschen. Jag duschade länge och varmt, kände mig tvungen att sätta fart för att hinna med bussen. Då slog det mig, jag hade satt väckarklockan en timme för tidigt. Hej hej förvirrad tjej. Jag var inte helt nöjd med min insats. Tro för all del inte heller att jag hann med bussen, men det var busschaufförens fel. Hon hade uppenbarligen något otalt med mig för hon borde verkligen ha sett mig. Alternativt var hon blind och då kanske hon ska byta yrke. Allt löste sig och jag var i tid till jobbet. Nu står jag och väntar på bussen hem, som förhoppningsvis har en chaufför som varken kör ifrån sina kunder eller är blind.
Hoppas ni är snäppet mindre förvirrade än jag, annars tycker jag synd om er. För den delen är det för tidigt att lyssna på julmusik? Jag röstar inte! / tiny


Höst!

Höstigare väder än så här får man leta efter, och jag måste erkänna att väl hemma är det mysigt. Har en soppa på spisen, min första hemmagjorda soppa någonsin. Så mysigt! Så höstigt. / tiny


Mys och mums!

Har en riktigt skön kväll efter en ganska tuff dag på jobbet. Ändå så är det skönt att jobba, för det är inte kul att sitta fast här hemma heller. Har lagat god mat, lax med chevre och honung, hemmagjord klyftpotatis och sallad, nu sitter jag i soffan och tittar på pengarna på bordet. Hoppas det är bra med er! /tiny

Stronger

Jag skulle vilja säga att jag skrattade rädslan i ansiktet, det gjorde jag inte. Inte ens i närheten, men jag har övervunnit den. Det har av oklar anledning varit en av mina största rädslor, att bli opererad. För att ni som känner mig ska få en hint så hade jag hellre klappat en orm.
Nu är det över. Det är otroligt skönt, visst har jag ont men nu ska det bara bli bättre!
/ tiny


Liten liten tiny

Vill inte, vill inte, vill inte! Snälla kidnappa bort mig.

/tiny

Mot alla odds.

Har haft en riktigt bra helg på så många olika sätt. Har besökt Casino Cosmpol första gången, ätit massor av god mat, gått runt ute på klippor och tittat ut över havet, jag har fått somna och vakna bredvid den jag älskar. Busat med söta barn, träffat trevliga människor i ett vackers Sundsvall. Helgen hade helt klart potential så det var inte mot alla odds den blev bra, men jag lyckades slappna av och njuta av stunden. Det var faktiskt oväntat med tanke på den väntande operationen som jag fasar för. En del av mig försöker förklara för den rädsla som byggt ett stort bo i mitt huvud att det kommer gå bra. Tyvärr verkar inte rädslan vara på väg att flytta ut snarare besegrar den det sunda förnuftet med hästlängder.


Det här somnar jag till ikväll. God natt på er!

/tiny

RSS 2.0