26/9 - 11

Jag är så dålig på att läsa böcker, eller ja egentligen är det inte själva läsandet jag är dålig på utan att lägga i från mig boken. När jag har kommit halva boken så är det som att läsdjävulen tar över min kropp, jag MÅSTE LÄSA KLART NU. Helst nyss.
Jag hade bestämt mig för att lägga mig tidigt idag, jag har nämligen varit helt matt av trötthet hela dagen. Jag började läsa och ja jag behöver i vilket fall inte grubbla över hur boken slutar, däremot funderar jag hur jag ska orka upp imorgon?! Tur att jag trivs på jobbet annars hade det nog varit helt omöjligt att släpa sig ur min underbart sköna säng.

God natt!

/tiny

Born this way

Det gör ont i hjärtat när jag möter människor som är har dåligt självförtroende. Fantastiska, vackra människor som inte anser sig vara någonting värda. Jag önskar det fanns något jag kunde göra, men jag känner mig så maktlös. Jag önskar att jag kunde köpa en burk självförtroende, slå in det i silkespapper och ge det i present.

There is nothing wrong with loving who you are because you are beautiful in your way!Nu ska jag sova, och eftersom jag har en nystädad lägenhet att komma upp till tror jag att jag kommer sova som en prinsessa.

God natt!

/tiny


Lite mindre oändlig.

Min oändligt långa to do list har faktiskt blivit lite mindre oändlig, nu är det bara resten kvar. På tal om kvar, min gamla Sony Ericsson är festlig, nyss hade jag inget batteri kvar och så helt plötsligt medans jag läste sms, poff, så kom halva batteriet tillbaka?!

Jag har upptäckt att min nya säng är alldeles för skön, det är näst intill omöjligt att slita sig upp på morgonen. Det spelar ingen roll hur pigg jag är när jag vaknar, sängen vill att jag ska ligga kvar och jag är inte den som är den vilket resulterar i väldigt stressiga mornar.

Ska läsa lite bok och försöka sova snart, i hopp om att komma upp till en lite mindre stressig morgon.

/tiny
p.s här är skämtet jag trodde att jag förstod, sen gick det upp ett ljus och då skrattade jag. Högt. Pinsamt när det var 10 minuter efter alla andra. d.s

Klart man hänger med

Ibland ska man passa sig för att skratta åt andra, för plötsligt står man där med byxorna nere och är lika korkad. Ajajaj inte bra. Hörde ett skämt idag fnissade lite, det var inte SÅ kul, fick höra historian om en person som inte fattade skämtet. Hur korkad får man vara tänkte jag? Vi fortsatte prata runt skämtet, och efter 10 minuter gick det upp ett ljus och även jag förstod hela skämtet. Det hela blev plötsligt mycket roligare när man förstod hela och in my face för att jag skrattade åt någon annan.

Annars? Jag stormtrivs på nya jobbet och här hemma jobbar jag med att korta ner min to do list, det känns lite som neeeeever eeeending stooory. Kanske skulle det gå bättre om jag inte tittade på idol men nej jag sitter stadigt i soffan en stund till.


Skrattpiller.

/tiny

Hej hej förvirrad tjej.

Ibland överträffar jag mig själv eller nja plånboken i kylen toppar nog fortfarande listan men ibland funderar jag på hur tänker jag?? Jag trodde halva dagen, från lunch och fram till stängning, att det var torsdag. Det var lite småtungt att landa i verkligheten på en måndag men det hade i alla fall slutat regna när jag landade, det hade kunnat vara värre. Det som fick mig att fundera på hur jag tänker, eventuellt om jag alls tänker, var när jag insåg att jag har schemat på jobbet. Schemat för jobbet på jobbet. PÅ JOBBET! För det gör det säkert nytta? Så jag är inte helt säker på när jag börjar imorgon men morgonpigg och glad åker jag till jobbet och chansar på att jag börjar "tidigt".

 
Michael Grimm, fantastisk. Min favorit från hans nya (?) skiva på spotify är I've got dreams

/tiny

To the rythm of love.

Har haft en väldigt lugn helg, det var välbehövligt efter den här veckan och jag känner mig peppad för måndag. Som sagt en lugn helg men väldigt trevlig, kvalitetstid med me and myself och middag följt av film med vän igår. Även fast helgen har varit bra så har det varit lite konstigt utan Örebrobesök, tur att det snart är fredag!

Har hittat två nya favoritlåtar, eller ja en ny låt och en ny version av en goding.

Nu ska jag faktiskt sova to the rythm of love. God natt.

/tiny

That is a bad idea.


/tiny

Skor. Jag älskar skor.

Jag har haft en omtumlande vecka. Jag hälsade på mitt hjärta och älskade busfröet Chille, han var i fin form och har kommit till världens bästa hem. Världens bästa hem i kombination med att jag får hälsa på är ju bättre än vad jag någonsin vågat hoppats på. Jag har även hunnit med att gå på anställningsintervju och få ett nytt jobb. Jag börjar på fredag. Ibland ska man ha flyt. Jag har också fått hem ett brev som jag visste skulle komma, bara inte så snart. Världen vändes upp och ner och glädjen förbyttes mot rädsla. Nåja det ska nog ordna sig det också. I vilket fall som helst har jag inte haft lust att tänka idag således har jag gjort massa saker. Bland annat sorterat mina skor. Svart ankelboots behöver jag inte handla på ett tag kunde jag snabbt konstatera.

Skorna längst fram till vänster är nyast och mina favoriter  i det här gänget!

Nu behöver jag bara ett par svarta kängor och ett par sjukt snygga låga bruna ankelboots som jag såg idag på scorett. Scorett har för övrigt grymt bra service, dom bytte mina skor som gått sönder utan minsta problem och jag hade inget kvitto.

Nu ska jag försöka sova, får hoppas att bäddmadrassen får godkänt annars har jag verkligen slängt pengar i sjön.

God natt på er!

/tiny

Elaka människa!

Jag har alltid tittat på idol och gillat det jag sett. I år har det förändrats, jag får ont i magen och mår illa när jag ser hur illa en vuxen man beter sig. Jag syftar på Alexander Bard. Det är inte ofta jag använder ordet hatar men att vara elak går bort, och gömma sig bakom "ärlighet" för att få vara just elak det hatar jag. Jag anser att man ska vara ärlig i alla lägen, man ska inte fråga frågor man inte vill ha svar på om man inte tål att höra sanningen. Att gå in och sjunga framför Idoljuryn är ju lite som att fråga om man är bra på att sjunga, när så den sökande inte kan sjunga måste givetvis juryn få framföra sina åsikter om det. MEN att hacka ner på hur någon ser ut eller hur väl dom kan sitt jobb det är att ta det alldeles för långt och det gör mig förbannad. Jag undrar om Alexander Bard tror att han är så mycket bättre än alla andra människor att han kan säga vad som helst utan att det spelar någon roll? Eller har han en sån liten självkänsla att han måste hacka ner på andra för att växa själv? Det är i vilket fall som helst ett vidrigt beteende och en sån attityd tycker jag man kan stoppa upp någonstans.


Om vi fortsätter på idolspåret, så kommer ni ihåg den här killen?? Han har släppt en skiva som finns
på Spotify och jag gillart! Rejected love är en låtarna den är helt enkelt grym och här får ni
länk!

/tiny

I'm alive.

Det har varit full fart här sen i påskas då jag senast skrev. Kombinationen av fullt upp och inte sugen på att skriva har gjort att det har varit lugnt här ett bra tag. Vi får se vad som händer nu.

Ikväll har det varit riktigt söndagslyx chez Tiny. En drink före maten och mys med mat framför idol, ibland är det så otroligt skönt att få vara själv och tänka. Jag har kanske inte kommit fram till så mycket och jag har inte gjort något vettigt över huvudtaget.

Det enda jag har kommit fram till är att jag ska färga håret mörkt nu till hösten. Är jag på tal om höst, den enda som ser fram emot höst och vinter? Ska bli mys att få dra på sig vinterjackan!

Jag ska fortsätta mysa här nu. På tal om mys är det någon som har förslag på någon bra låt jag borde ha på min nya spotify lista?
/tiny


RSS 2.0