Skämmas

Jag borde kanske skämmas, antagligen är det så. Finns ett problem, jag har inte vett till det.
Nej jag står för att jag gillar de här låtarna, lite otippat kanske.


Lycklig

Det är så himla härlig känsla den där lyckan. Att vara lycklig utan någon särskild anledning. Det är dem många små sakerna tillsammans som gör att jag mår så sjukt bra. Fokus på allt underbart och så struntar jag i allt tråkigt.
Jag är stark och lycklig.
/tiny


Känn smärtan

Åh känn min smärta. Kommer hem trött som jag vet inte vad och har bytt sängkläder. Eller ja bytt var en överdrift för det finns inga sängkläder nu. Inte helt genomtänkt. Dagens i-landsproblem.
/tiny


Ursäkta mig

Jag har kommit på mig själv med en så fånig ovana. Om någon säger något bra om mig, spelar ingen roll vad det handlar om, så svarar jag med en förklaring gärna som hävdar motsatsen. Om någon till exempel säger: vad duktig du är som tränade idag. Då blir mitt svar något i stil med ja kanske det men jag tränade inte på hela förra veckan. Alltid pratar jag bort en komplimang. Det är nästan som att jag ber om ursäkt.
Sjukt irriterande, både för mig själv och jag gissar även för alla andra. Så jag ska skärpa mig, genast. Så jag lovar mig själv om någon ger en komplimang eller säger något allmänt snällt ska jag inte prata bort det. Nej, för från och med nu ska jag svara med tack. Jag tror det räcker bra!
/tiny


Snabbt och enkelt

Älska god mat som är lätt att göra. God mat för minimal ansträngning och ingen tid alls. Nyttigt dessutom. Vad mer kan man önska en tisdag när man är helt slut och huvudet känns mos?
/tiny


Första dagen på nya jobbet. Eller ja ny tjänst, samma arbetsplats. Plötsligt så känner jag mig nervös, lite oklart varför. Ska bli kul i alla fall och det är ju galet gött med en tillsvidare anställning!

Idag är första riktiga dagen på nya jobbet. Eller ja, ny tjänst samma arbetsplats. Är faktiskt lite nervös, oklart varför. Ska bli kul att hör något nytt och det känns ju riktigt gött att ha en tillsvidare anställning!
Ha en bra dag!
/tiny


Normalt

Tittar på älskling du har blivit en tjockis. Jag undrar är det normalt att äta chips och godis?
Jag har så sjukt dålig karaktär när det kommer till godis och onyttiga goda fällor. Lär skärpa mig. Efter påsk.
/tiny


Fräckast i stan

Fina fröken, kan vara den mest personliga och fräckaste katten jag någonsin träffat. Idag blåste hon mig, för hon är inte dum heller den katten. Hon låtsades att hon ville ut så jag reste mig för att släppa ut henne. Hon tittade på mig sen tvärvände hon, sprang iväg och slängde sig upp på min stol. Jag hann inte ens blinka.
April april tänkte hon och såg nöjd ut!
/tiny


Lyckat

Riktigt roligt hade vi igår kväll är glad att jag gick ut. Idag är jag trött som något riktigt gammalt men jag har en del måsten på hög. Det går sådär med den högen, den är precis lika stor som när jag vaknade imorse. Jag antar att jag borde öka takten. Städa klart det sista, plugga litegrann och sen borde jag verkligen släpa iväg röven till gymmet. Får se vad som hinns med.
Ser fram emot imorgon då ska jag se MFFs vinna premiären i allsvenskan tillsammans med en god vän. Vi ska se på tv alltså, blir lite körigt att hinna ner till Malmö efter jobbet.
/tiny


RSS 2.0