Walking in sunshine

Vad fantastiskt härligt det är med sol. Tar en promenad på lunchen och njuter, hoppas på lika fint väder i helgen, vore skönt att bli lite mindre transparent. Nåja man får vara glad för det lille en får!
/tiny


Projekt VVV, igen

Kör stenhårt på mitt projekt som jag egentligen började förra året, Våga Vägra Vassen. Det blev ingen succé i fjol men det är inte så lätt när knäet väljer att säga upp sig. Förhoppningsvis ska det bli bättre nu, känner mig pepp. Har börjat veckan så ambitiöst att jag är osäker på om jag kommer ta mig ur sängen. Det återstår att se, tänkte börja morgondagen med promenad om jag på något sätt kan ta mig ur sängen vill säga. Kanske får ringa efter bärgning.
God natt!
/tiny


Berörd

Jag hamnade bredvid en äldre man på bussen idag, en pratglad sådan. När jag gick mot bussen såg jag fram emot en resa med musik i öronen och att få slumra till. Det blev inte så, nej hela vägen pratade vi om ditten och datten, väl framme i Borlänge ville jag knappt kliva av.
Han var så öppen och det får mig att tänka, tänk om jag skulle vara mer öppen och börja prata med okända människor på bussen. Vilken skrämmande tanke, men tänk vad mycket intressant jag skulle få höra vad mycket jag skulle kunna lära mig.
Jag tror nog ändå att jag imorgon kommer åka buss halvsovandes med musik i hörlurarna i min egen lilla värld.
/tiny


Livsinventering

Jag fick ett råd av en vän dag, ett råd jag själv brukade använda men glömt bort någonstans längs vägen. "Om jag var i din situation vad skulle du ge mig för råd?" Det är ett jobbigt råd att följa, men när jag testat så tycker jag att det fungerar. Det är så lätt att tillåta dåliga ursäkter och undanflykter när det kommer till sitt eget liv, men varför inte ge sig själv de råd som en vän skulle ha fått i samma situation?! När jag tänker så brukar det vara lättare att få klarhet i vilka alternativ som finns och vad som måste göras. Det som måste göras ska vara för att jag själv ska må bra. För det är ju så, jag vill gärna att mina vänner, nära och kära ska må bra men är inte lika duktig på att se att det även gäller mig själv. Därför är det läge för en inventering av vilka saker i mitt liv som får mig att må bra så att jag kan prioritera dessa men inte minst att se vad som får mig att må mindre bra och i den mån det går exkludera sådant ur mitt liv. För mår jag bra kan jag dessutom ta hand om mina medmänniskor bättre. /tiny

Söndagsmums

Börjar söndagen på bästa sätt, med en riktigt god brunch.
/tiny


Ai se eu te pego

Bästa låten på länge, lyssna om ni inte gjort det!


RSS 2.0