Tjejgrej eller inte, det är ett måste

Läste cosmopolitan här om dagen och hittade något intressant. Det påstås att snooza är en tjejgrej!?! Jag trodde det var något alla gör, eller ja inte min pojkvän då för det vet jag nu. Jag har också lärt mig att han inte uppskattar min timmes snoozande på morgonen. Eventuellt var det irriterande för att han skulle somna om och inte behövde gå upp, är inte helt säker.
Vi kan väl bara komma överens om att snooza är bra grejer, en rättighet faktiskt!


Dagens tre

Tittar på revenge, grymt bra serie. Annars är det dessa tre låtar som gäller idag.


Jag älskar sport!

Jag har varit sjuk i veckan men jag kämpade mig till jobbet idag för att kunna gå på Leksand - Mora, hockey alltså. Det var jobbigt men så här i efterhand, så otroligt värt. Nu är jag helt slut så jag ska gå och sova efter att jag hängt upp min nya fina matchtröja!
God natt!


Nytt rekord!

Träning på löpband idag, kan nog vara den tråkigaste träningen som finns. Eller nej vänta inget kan rimligtvis vara tråkigare än spinning så löpband får nog bara andraplatsen på tråkigt att träna listan. Slog mitt rekord på 2,5 km (jag har börjat tagit tid efter operationen) med över en halvminut. Plötsligt känns det tråkiga nästan kul!
Det ska jag fira med LiSa häng och jag gissar att en del onyttigheter slinker ner men det är jag så värd idag!
/tiny


Resultat, längtan och boktips.

Nu är motivationen på topp för att träna igen. På bara 8 dagar har jag tappat några centimeter och vad kan vara en bättre källa till ny energi än ett kvitto på att det faktiskt fungerar?
Tittade igenom bilder i min telefon och började längta till sommaren! Balkonghäng, en bok i solen och kanske ett glas rosé.
/ tiny


Ordningen är återställd.

Badmintonmatchen är avklarad, och det gick enligt plan. Jag vann. JAG ÄLSKAR ATT VINNA! Det ska sägas att det stundtals 3 set av 5 var spännande, de övriga två vann jag övertygande. Det var roligaste matchen hittills inte bara för att jag vann utan för att vi båda spelade bra, ja alltså bra med våra mått mätt. Jag hävdar att ordningen är återställd att jag åter är badmintonvinnaren, R hävdar att det står 1-1.Han hävdar att 2011 är historia, då jag var obesegrad på alla spelade matcher. Jag vill dock påstå att jag totaltsett är mästaren, och om det nu är det absolut senaste som räknas så är min lilla förlust också histora. En historia som för övrigt inte ska upprepas. Trots härlig seger så är det två andra saker som blir måndagens bästa. -Knäet blir bättre och bättre, trots ganska mycket tvära stopp på badmintonen så kändes det riktigt bra. -Den för mig okända kvinnan på bussen som gav mig komplimang för flätan i mitt hår. Det var oväntat, det kändes äkta och det lyste upp min dag! Nu får vi se vad tisdagen bjuder på. /tiny

Tankar om jerringpriset

Det är upprörda känslor på facebook angående årets jerringpris vinnare Rolf-Göran Bengtsson. Kommentarer som antyder att ridsport, i synnerhet då hoppning i just det här fallet inte är någon sport, att allt är hästens förtjänst. Jag tycker att hästhoppning är ett samspel mellan häst och ryttare, det ska vara ett lag, ett sammansvetsat team. En ryttare utan häst är bara en människa men är det inte så att en hockeyspelare utan sitt lag också endast är en människa? Mycket handlar om hästen, absolut jag säger inte emot. Den måste ha vissa kvaliteter och egenskaper för att den ska passa som hopphäst och för att vara en hopphäst som slåss i världstoppen krävs en hel del. Det räcker dock inte med att ha en häst med fina egenskaper, nej den måste passa ihop med ryttaren också. En bra ryttare kan rida och anpassa sig till många olika hästar. Även här ser jag likheter med andra lagsporter, det handlar om ett lagbygge. Om vi fortsätter med hockey så handlar det om att bygga ett lag, att finna spelare som passar ihop och med deras unika egenskaper bilda ett sammansvetsat team. För inte skulle man klara sig utan resten av sitt lag? Så varför skulle inte en ryttare likaväl som en hockeyspelare kunna vinna jerringpriset? Den som säger att allt beror på hästen och att det inte krävs något av ryttaren skyltar med sin okunskap. Det är helt okej att heja på någon annan, att säga att fel vann. Det är inte det som irriterar mig, nej det är att ridsport inte kräver något av sin ryttare bara man har tillräckligt med pengar och kan köpa en häst. För så är det inte, såvaredetmeddet. GRATTIS ROLF-GÖRAN BENGTSSON! /tiny

Tagga till

Imorgon är en viktig dag, det är dags för revansch i badminton mot R. Jag Ska Vinna. Så jag ska ladda med ett träningspass på morgonen, jobb och så ska jag äta taggtråd till middag så att jag den här gången kommer taggad till badmintonhallen. Tänk vilken bra start på veckan, det kommer motivera resten av träningsveckan.
När vi är inne på att vinna så kan jag meddela att jag vann pengar till bästa E. Mm jag spelade lite poker på hans konto och jag slutade på förstaplats se där ja så det kan gå. Hade jag haft tid hade jag nog spelat på mitt egna konto för vad kul det var, det hade jag nästan glömt.
Nu läsa ett kapitel sen sova, god natt!
/tiny


Äntligen fredag

Riktigt slut i kroppen efter ett hårt easy line pass på morgonkvisten. Jag älskar känslan efter att ha morgontränat, dessvärre älskar jag inte när väckarklockan ringer så det blir inte allt för ofta.
En liten arbetsdag kvar sedan tar jag helg, vad kan då rimligtvis passa bättre att lyssna på än låten nedan??
/tiny


Gråtig, sliten och stressad.

Jag är fast, jag kommer sitta bänkad framför Biggest Looser varje vecka. Lite jobbigt när man är en känslig tjej för hujedamig vad jag gråtit ikväll. Varför? Det är lite oklart. Kanske för att alla verkar vara så fina människor och har fått oförtjänt massa skit i livet. Kanske för att jag beundrar hur de verkligen sliter, som djur. Kanske för att det var så härligt att se fina människor lyckas och det gick rakt in i mitt känsliga lilla hjärta? Eller så var det en kombination av allt.
Min egen träning flyter bra, nu gäller det bara att fortsätta kämpa. Jag vägrar bli en av alla dem som vid nyår lovat börja träna men slutar om ett par veckor eller på sin höjd ett par månader. För just nu är det fullt på gymmet men det kommer droppa av ju längre från nyår vi kommer men inte jag. Nej, jag ska fortsätta och köra hårt trots att jag är så otroligt stressad över allt jag ska hinna med.
/tiny
Lyssna på den här låten om ni inte gjort det. Så. Underbar.


Motivera mera

Jag har gjort ett hårt träningsschema, jag har kommit till dag tre av tjugoett. Jag måste komma på sätt att motivera mig ännu mer. Även när det känns som tyngst ska jag gå iväg och träna dessutom köra järnet.
Så jag undrar om det är någon som har något bra tips på hur ni motiverar er?
Annars så har jag fyndat schysst tröjor på stadium, herrtröjor visserligen men vem bryr sig!? Så har jag vunnit på wordfeud, ja där har ni min dag ungefär. Bästa vinsten var ju förresten mot min älskade men ack så sopiga brorsa;)

/tiny


Kvällen

Kvällens citat: "det bli bra, bara det tar slut någon gång".
Kvällens låt jag tänker somna till:


Sämst

1 timme och 10 minuter åkte jag skidor, runt, runt, runt på en 800-meters slinga kuperad terräng. Upp och ner hela tiden. Ganska jobbigt särskilt som att jag hade bakhala skidor och fick kämpa mig upp för backarna. Träning blev det i alla fall, jobbigt var det och jag var sämsta åkaren i spåret. Eller vänta förresten det var några små ungar som åkte, möjligtvis att jag åkte bättre än någon av dem. Kanske.
Bättre lycka nästa gång och sämst eller inte så är det ändå kul med längdskidor!

/tiny


Strålande!

Idag gör vi ett nytt försök att åka längdskidor. Igår spårade det nämligen ur, jag var peppad och lite nervös, helt i onödan. För det fanns inga spår, så typiskt och det kändes som att ödet hånskrattade rakt upp i ansiktet. Jag hade bestämt mig för att ändå träna, men när jag kom var min träningslust spårlöst försvunnen. Men som sagt idag gör vi ett nytt försök, i förorten Falun där ryktet säger att det ska vara fina spår. Låt oss hoppas att det stämmer för vädret är perfekt och humöret på topp efter att ha lyssnat på min pepplista på spotify.
/tiny


Mästerkocken är tillbaka!

Efter lite misslyckad matlagning i veckan var jag nästan lite nervös när jag skulle göra mat ikväll. Helt i onödan det blev toppen.
/tiny


Fördriver tid.

I brist på annat att göra så här på kvällskvisten så roar jag mig med en lista. Kul va? Jag funderar på att hålla mig vaken till hockeyn så då är det här ett bra tidsfördriv. 1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag opererades och varit på Magnus Betner. En jobbig och en rolig sak. 2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga direkta löften. Möjligtvis projekt VVV som bara blev ett enkel V som i vassen alltså. Det är svårt att träna med skadat knä 3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte någon av mina närmaste. 4. Dog någon som stod dig nära? Nej och jag hoppas det blir så 2012 också! 5. Vilka länder besökte du? Inga alls faktiskt, det är skandal. Men i år SKA jag resa banne mig! 6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Inte direkt. 7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 6 juni. 8. Vad var din största framgång 2011? Alla mina segrar i badminton? Nej skämt å sido det är svårt att säga. Det finns olika sorters framgång. 9. Största misstaget? Att ramla i en uppförsbacke på längdskidor och köra staven i revbenet. Aj! 10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja mitt knä. 11. Bästa köpet? Måste nog säga mitt wii fit kanske för att det är det enda jag kommer ihåg. 12. Vad spenderade du mest pengar på? Räknas hyra? Annars kläder, eller presenter kanske. 13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket! 14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Mr Saxobeat, Vill du ligga med mig då, like a boss. 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag hoppas gladare. 16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest och pluggat. 17. Vad önskar du att du gjort mindre? Svårt att säga. 18. Hur tillbringade du julen? Med familjen 19. Blev du kär i år? Ja! 20. Favoritprogram på TV? Bron. 21. Bästa boken du läste i år? Jag gillar verkligen Camilla Läckberg, kommer inte ihåg namnet på senaste boken. 22. Största musikaliska upptäckten? Bruno Mars 24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick en klocka som jag använder nästan varje dag. Svinsnygg! 25. Något du önskade dig men inte fick? Nej. 26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jobbade tror jag. 27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år (ännu) bättre? Ja en resa och en tillsvidare anställning. 28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Jahaja det går jag bet på. 29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj träna, kärlek. 30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ashton Kutcher så klart ;) 31. Vem saknade du? Olika, vid olika tillfällen. 32. Bästa konserten? Var inte på en enda konsert, skandal. Särskilt som jag bor i Peace and love city :) 33. Bästa resan? Göteborg! Fortfarande en hel halvtimme kvar till hockeyn. Nej jag tror att det är så att min säng är för skön mina ögonlock för tunga. Jag får hålla tummarna när jag sover i stället. /tiny

Grattis då för helvete

För första gången mot min vän Ronnie i detta sammanhang dock mer av en fiende, har jag förlorat i badminton. Jag ledde med 2-0 och tappade. Jag blev för säker, spelade för dåligt och missade för enkelt. Spelar man så dåligt förtjänar man inte och vinna. Det här kommer dock inte upprepas. Jag ska återta min titel som badmintonvinnare med dunder och brak. Men för nu får jag säga grattis för helvete. Revansch måndag 16 tills dess ska jag kurera knäet, ladda ordentligt och jävlar i mig kamma till mig!
/tiny


Bästa inköpet

Mycket nöjd med dagens inköp, en riktig gammal goding. Jag älskade den filmen när jag var liten. Helgen är räddad!


Det var då fan vad det var jävlar

Det här året. Det här året... Det har inte börjat bra, alls. Förutom knäkrångel och annan skit så kan jag inte längre laga mat. Igår misslyckades jag med ugnspannkaka, en tredjedel blev bränd och oätbar. Idag skulle jag göra ugnsstekt falukorv med potatismos. Det blev någon jävla potatissoppa av skiten. Jahaja ja fick bli sallad för potatisen gick inte att äta.
Ja annars så känns det lite det var då fan vad det var jävlar. När jag börjar andas ut och tro att en fas i mitt liv är över, äntligen ja då visar det sig vara fel. Det känns lite som en käftsmäll. Nej jag ångrade mig det känns jätte mycket som en käftsmäll!
Nej nu ska jag äta min mat, den del som är ätbar och rycka upp mig!
/tiny


Nytt år nya mål

Hoppas ni fick ett bra slut på 2011 och en bra början på 2012.
Jag ligger och funderar på vad jag vill med 2012, jag vill inte kalla det nyårslöften snarare mål. Mål som jag tänker försöka uppnå. Idag går tankarna trögt men helt klart är i alla fall att jag ska tänka på mig själv. Våga chansa ibland, våga säga nej när det inte känns helt bra för mig. Jag tänker helt enkelt ta vara på mig själv. Så var det med det. Nu är det tid att sova för imorgon är det tillbaka till verkligheten.
/tiny


RSS 2.0