9 år.

Just nu mår jag inte så bra.  Jag är bra på att låtsas må bra, klistra på ett leende och låtsas som att livet leker men den här gången har jag bestämt mig för att inte göra det. Det måste få vara okej att må dåligt ibland. Jag håller på att sälja min häst som jag haft i 9 år. Förstår ni, 9 år. Det är lång tid. Har tänkt på vad som hänt under de senaste 9 åren och det är massor. Men en sak som alltid funnits där det är min lilla (okej jättestora) bäbis, 365 dagar om året i 9 år. Det är lång tid och tro mig när jag säger att jag skulle göra allt för att slippa sälja honom. Jag har dock inget val, allergin sätter stopp och jag kan inte riskera min hälsa inte ens för det som betyder så sjukt mycket. Jag vet att han kommer få det riktigt bra med sina nya ägare, jag kommer och få hälsa på och rida. Ändå det är inte samma sak och det känns som att jag sviker min bästa vän och det känns för jävligt. Det går inte att förstå hur det känns om man inte har varit där själv och inte ens då kan man vara säker på att man förstår för vi är alla olika. Jag ber inte om att någon ska förstå, jag ber inte att någon ska tycka synd om mig jag ber bara om att jag ska få må dåligt. Jag är mitt uppe i något av det svåraste jag gjort i hela mitt liv och i flera månader har jag låtsas som att den här dagen inte ska komma och inte gråtit en tår och så i söndags gick allt sönder och jag orkar inte spela teater. Jag mår skit och tänker tillåta mig själv att göra det. För en sak har jag lärt mig det kommer bara slå tillbaka mot mig själv om jag låtsas som ingenting. Jag kommer må bättre när allt är över så det handlar inte om att jag ska gräva ner mig, snarare tvärtom. Men ikväll är mina kinder våta av tårar för att 9 år med min älskade buse snart är slut .Att vara stark är att våga vara ledsen och det tänker jag vara så att jag kan gå vidare och vara glad för att han kommer få otroligt mycket kärlek i sitta ny hem och att jag faktsikt kan hälsa på!
/tiny


Kommentarer
Postat av: Cissi

ja men visst! :D

2010-10-22 @ 12:01:27
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Johanna

oh förstår du är ledsen det måste kännas otroligt tungt. Även om du kan hälsa på honom är det inte alls samma sak :( lider med dig! STOR KRAM!då kan du göra lite backträning för mig med :)

2010-10-22 @ 13:15:14
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Emmelist

haha ja tur man var söt som liten flicka i alla fall :Dhärligt att det är freeeedag va?! :D

2010-10-22 @ 13:20:12
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Malin

Oj, fy fan va tungt det måste kännas, rent ut sagt!

Han är jättefin verkligen. Komme rhan flytta nära så du kan hälsa på lätt?

Jag fick lämna ifrån mig mina hundar när jag flyttade till belgien så de bor hos mitt ex nu. Kan sakna dom så det känns att nej, nu går jag fan av. Det är ju mina små bebisar och det är nästan så jag tvekar inför att träffa dom när jag är i Sverige. bara fr att jag vet att det kommer dröja minst ett halvår innan jag får se dom igen. Men när jag väl sitter där och blir överröst av hundpussar, då är jag världens lyckligaste.

Lycka till och gråt precis så mycket du känner för.Nej, jag flyttar hem till Falun 10 januari och sen blir det Sydney första veckan i februariKram

2010-10-22 @ 15:45:48
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: simone

så vacker häsT :D

2010-10-22 @ 16:18:46
URL: http://fattybom.se
Postat av: pauli♥

det är himla fint!åh va vackra bilder<3

2010-10-22 @ 17:02:31
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: Yohanna

Usch vad hemskt...

Hoppas han kommer få det bra iallafall, så känns det lite lättare att släppa taget..

2010-10-22 @ 20:18:18
URL: http://fireflybaby.blogg.se/
Postat av: Angelica [ d o t t h e i ]

Vad tråkigt att behöva skiljas från sin bästa vän! 9 år är väldigt lång tid tillsammans. Klart att man ska få må dåligt då. Det tror (iaf hoppas..!) jag att alla förstår. Aldrig lätt att släppa taget sådär.. Vet hur du känner dig och det får ta den tid det tar att komma på fötter igen.

2010-10-23 @ 00:19:15
URL: http://dotthei.blogg.se/
Postat av: malin

Va skönt att det är i närheten och att du kan få komma och hälsa på o rida. Blir lite lättare att ta in det då.Det blir snart två år sen jag lämnade dom, eller som mitt ex fick "ensam vårdnad" om dom. Men jag tänker på dom hela tiden och det första jag frågar när jag pratar med honom, är hur mina små troll mår. Om dom äter ordentligt och är glada, haha! Ibland känner han sig lite isidosatt!

2010-10-24 @ 15:42:00
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: miss P E

Vilken gosig häst du verka ha ;)Ha en bra dag tjejen! ;)

2010-10-24 @ 16:54:08
URL: http://dinpetraj.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hästar är det finaste som finns!

2010-10-28 @ 16:11:07
URL: http://kescht.blogg.se/
Postat av: Hana Montana

Fasiken vad tråkigt/jobbigt!!! Lider med dig, är aldrig lätt sånt där. Hoppas han får det riktigt bra, och att du äntligen kan få bukt med din jäkla allergi som har spökat för dig. Lider med dig vännen. Kram kram

2010-10-29 @ 00:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0