Have yourself a merry little christmas

Har haft så fullt att jag inte hunnit julpynta eller ja adventspynta förrän idag. Fast nu är det himla mysigt här. Jag har lite kvar att ordna är hemma men jag fastande i soffan med mysig musik.
/tiny


Jag sätter bollen i rullning och ser var den hamnar

Jag är på många sätt så otroligt lyckligt lottad ändå känner jag mig inte nöjd. Därför sätter jag bollen i rullning och ser var den hamnar, jag har lite småplaner på hur saker ska ordnas till det bättre. På tal om bättre, visst är Laleh helt fantastisk i Så mycket bättre!? God natt! /tiny

Dyngkåt och hur helig som helst

För ett isande ögonblick såg även denna dagen ut att bli en sån där dag som man vill stryka. Jodå imorse på väg till jobbet insåg jag att jag inte hade min "nyckel" med mig, på mitt jobb är det lite knivigt. Jo visst man kommer ingenstans, inte ens till toaletten. Lovande dag. Nåja den flöt på smärtfritt på gränsen till lite väl trevlig och lättsam för att vara på jobbet och dessutom på en jobba sent fredag. Väl hemma så tänkte jag att det är väl bäst att titta till denna dära nyckeln eftersom jag verkar vara omgiven av svarta hål som slukar mina saker. Jag letade. Jag letade. Sen letade jag lite till. När jag stod inför sammanbrottet som hade slutat med, ja jag vet inte vad det hade inte blivit vackert i alla fall, då lyfte jag på en tröja i ett sista desperat försök. Och se där ja där låg den och skräpade och jag utbrast: Jaaa, det går så bra så. För mellan jobbet och det hysteriska letande har jag hunnit med middag, idol och sett på dyngkåt och hur helig som helst med en vän. Nu kanske vi ska tillägga för att undvika missförstånd att det inte är en sån där film som går väldigt sent på kvällarna. Nåja dyngkåt och hur helig som helst var det ja, en föreställning med Mia Skäringer, en fantastisk komiker. Det blev en bra dag till sist, men sådana tar ju också slut. God natt! /tiny

Det finns bra saker med dåliga dagar också.

Den här dagen.. Den här dagen.. Det hela började gå utför av en sällsynt otrevlig näst intill obehaglig människa men tänkte jag vad gör det jag ska ju hem nu. STORT MISSTAG att slappna av. Verkligen stort. För något busskort hade jag nämligen inte kvar, kanske är det uppslukat av ett mystiskt svart hål men troligen har det ramlat ur jackfickan. Jaha det var ju lite drygt kanske ni tänker nu. Ja men ni förstår nog inte vidden än, för det var mer än lite drygt. För tror ni inte på själva (infoga lämplig svordom efter behag) att jag fyllde på busskortet imorse? Jo mycket riktigt. IMORSE! Det betyder 540 spänn åt skogen eller eventuellt åt den som hittade kortet om denne inte lämnar in det. Ja, ett litet hopp om att få igen kortet finns, med betoning på litet. Ja dagen fortsatte i positiv anda och kycklingen var rosa när jag skulle till och äta. Det resulterade i en harang av barnförbjudna ord och irritation. När jag då skulle packa ur varorna jag handlat och duschcremen hade läckt ut i påsen hade jag passerat det upprörda stadiet efter 30 minuters ursinnigt boxande på wii fit så allt som undslapp mig var en suck. En riktigt djup suck. Det är nu andra gången jag skriver detta men jag avslutar detta andra inlägg som det första: Det finns bra saker med dåliga dagar, de tar slut också slut så småningom. God natt! /tiny

Det magiska bäret

Dagen började små segt men fick snabbt potential. Det enda som behövs är ett rykte om att skor jag inte förväntat snart ska hamna i min ägo. Det förändrade humöret säkert en halvtimme. I vanliga fall hade det gjort min dag men i takt med att snoret började rinna förvandlades jag till en gnällig kärring. Eller gnällig kärring jag tror en mer träffande beskrivning är en sjuk man.
Efter bad, desperate housewives och blåbärsmoothie inbillar jag mig att jag är lite piggare. Om inte blåbär hjälper då är jag illa ute, jag råkar nämligen tro att det finns en magisk kraft i blåbär. Så imorgon är jag pigg och kan njuta av tanken på skor och det bästa av allt, att det inte är så lång tid tills bästa E är hemma!
Nu ska jag sova, sov gott på er!
/tiny


Hockeykväll

Igår var det hockeykväll i Leksand, en härlig vinst och en rolig kväll blev resultatet. Det där borde man göra oftare. Kvällen slutade inte efter hockeyn snarare tvärtom, utgång i Falun hann vi också med. Falun som stad att gå ut i måste jag säga usch jag blev snabbt påmind om varför jag inte går ut där. Med god vilja, bra inställning och roligt sällskap blev det ändå en riktigt rolig kväll med en hel del rumpskakande. Nu ska jag ta en promenad och ladda för att titta på Brage. Mycket sport den här helgen och jag gillart!
Ha nu en bra helg!
/tiny


Smilfink

På väg till jobbet och för första gången på länge är jag inte svimfärdigt trött. Busschauffören flinade väl mycket när jag gick på bussen, så där mycket att man funderar vad som är fel. Är gylfen öppen? Har jag tandkräm runt munnen? Fläck någonstans? Inget! Jag hittar inget men känslan av att något är fel hänger sig kvar.
/tiny


RSS 2.0